Ludi snovi

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Tritolone
Kontakt:

Re: Ludi snovi

Post Postao/la Tritolone » 13 nov 2012, 00:45

Al nema mi gore nego kad sanjam da se tucem sa nekim i ides zamahnit rukom na njega a ono kao da imas najmanje tonu u ruci i nemos je pomaknit, i onda popusis batine :lol: sta je najgore ja se iznerviram tako u snu i cesto mi se desi da pocnem vikat, ono spavam i pricam neke pizdarije (zapravo urlam :lol: ) i onda stara upadne u sobu probudi me i pita me sta se derem a ja je u cudu gledam :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 nov 2012, 00:46

truts je napisao/la:@Tritolone
E hvala baš ću pogledat' sutra , a nije mi ni sad svejedno jer si rekao da se možda nekad ne vratim iz sna :shock:
Ja sam prvo o ovome čitao u Benediktovoj knjizi "Paralelni svijet", a zainteresovala me priča o nekoj Hrvatici kako je jedno veče letjela iznad svog sela i lebdjela kod prozora aviona i vidjela putnike i aviokompaniju, a sutradan je njen muž nazvao kompaniju kako bi svatili da je za vrijeme "sna" iznad sela proletio avion te kompanije. Tako sam malo tražio po netu i našao način kako da to doživim, na wikipediji ima dosta info. o tome ;)
http://en.wikipedia.org/wiki/Out-of-body_experience" onclick="window.open(this.href);return false;
A to je da se najezis brate, bas me jeza neka uhvatila, bjezi :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 13 nov 2012, 00:58

Ovo nije moj san al' jest' od najboljeg mi jarana .

Dakle , plač ! :lol: :lol: :lol:

Kaže on , zasp'o ja i sanjam ja i Kolo Toure sami kod mene u kući . I počeli kaže mi igrati sokera i nestane struje . I legnemo u isti krevet i počeli se fatati . Izvadi Kolo **** , imaš šta vid'ti , ja se prepo i probudim se :lol: :lol: :lol: :lol: Ja sam se valj'o po podu od smijeha :lol: :lol:

A što se tiče mene , imam često snove o zmijama . Neku noć sanjam u mom krevetu na stotine zmija . A nikako da se probudim i najzad kad sam se uspio probuditi , pola noći nisam spavao tražeći zmije po krevetu :? :D

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 13 nov 2012, 01:00

bavarian_bk je napisao/la:Ovo nije moj san al' jest' od najboljeg mi jarana .

Kaže on , zasp'o ja i sanjam ja i Kolo Toure sami kod mene u kući . I počeli kaže mi igrati sokera i nestane struje . I legnemo u isti krevet i počeli se fatati . Izvadi Kolo **** , imaš šta vid'ti , ja se prepo i probudim se :lol: :lol: :lol: :lol: Ja sam se valj'o po podu od smijeha :lol: :lol:

A što se tiče mene , imam često snove o zmijama . Neku noć sanjam u mom krevetu na stotine zmija . A nikako da se probudim i najzad kad sam se uspio probuditi , pola noći nisam spavao tražeći zmije po krevetu :? :D
Haj sad priznaj da ti se dize na Kolo Turea .
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 13 nov 2012, 01:02

Pa nije da nije sexy , onako , mrcina , nabijen , a i sviđa mi se ona brada njegova , ali ipak , nije moj tip . Više vučem na Javia Garciu :lol: :lol: :lol:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 13 nov 2012, 01:07

bavarian_bk je napisao/la:

Kaže on , zasp'o ja i sanjam ja i Kolo Toure sami kod mene u kući . I počeli kaže mi igrati sokera i nestane struje . I legnemo u isti krevet i počeli se fatati . Izvadi Kolo **** , imaš šta vid'ti , ja se prepo i probudim se :lol: :lol: :lol:
Dobro se probudio dok mu ga nije pristavio, oci bi mu ispale :mrgreen:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 13 nov 2012, 01:07

bavarian_bk je napisao/la:Pa nije da nije sexy , onako , mrcina , nabijen , a i sviđa mi se ona brada njegova , ali ipak , nije moj tip . Više vučem na Javia Garciu :lol: :lol: :lol:
Ma kako god , bitno je da volis qrac :mrgreen:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 13 nov 2012, 02:23

Tritolone je napisao/la:Al nema mi gore nego kad sanjam da se tucem sa nekim i ides zamahnit rukom na njega a ono kao da imas najmanje tonu u ruci i nemos je pomaknit, i onda popusis batine
ja često sanjam slično, samo nisu u pitanju ruke nego noge. sanjam kako igram fudbal, sve fino uradim, dođem pred gol i ne mogu zamahnut nogom da opucam ka golu :?

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 13 nov 2012, 02:32

Sanjam ja lafo igram sa Nadalom tenisa ovo ono,i onda prikazuju rezultat kad pise Nadal-Birmingham City hehhe,reko sta je ovo,ma rekao nema veze nastavim ja igrati i dobijem ga nekako u udjemo mi poslije u neku sobu kad tamo Tomi Robredo i Lisa Ann sjede jedno pored drugih i vidim ja uzjebo se Tomi hoce da je karindza i pripremio se on ovo ono ali nikako da krene u akciju i ja brzo skinem se i stavim joj ga u usta,mala ga poglabala drama hehehe i probudim se dok ga je gulila cccccccc,jes mi bilo krivo sto se probudi ccccccccc
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 nov 2012, 08:21

zizu1991 je napisao/la:E golemo je to brate moj, nema šta, zaista, prvi put čujem za takvo što, i nikada mi se nije desilo da mogu upravljati svojim snom :|
http://theweek.com/article/index/228263 ... our-dreams
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 13 nov 2012, 09:10

azTer je napisao/la:ja često sanjam slično, samo nisu u pitanju ruke nego noge. sanjam kako igram fudbal, sve fino uradim, dođem pred gol i ne mogu zamahnut nogom da opucam ka golu :?
Joj isti ocam, samo sto ja ono navaljujem da zamahnem nogom, iako je teska ko stijena i na kraju opicim nogom u nesto pored kreveta, prste polomim.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 13 nov 2012, 13:27

@azter, da li sumnjaš u svoje mogućnosti kada igraš nogomet ?
ozb, bez zayebancije ?
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 13 nov 2012, 15:50

Tokom paralize tijela, mogu se doživijeti strašne halucinacije i traume da ostanu. :P

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 nov 2012, 18:06

bavarian_bk je napisao/la:Ovo nije moj san al' jest' od najboljeg mi jarana .

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 13 nov 2012, 19:36

ja jednom sanjao da me zena prevarila toliko je bilo stvarno da sam cijeli dan bio s j eban jedva snjom possso pricat :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 13 nov 2012, 19:57

Čuj Kolo Toure...

Plač...

:lol: :lol: :lol: :lol:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 13 nov 2012, 20:05

Astralna putovanja ili astralne projekcije cudni snovi ,zanima me je li ovo opasno ? Kakve posljedice moze imati
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 13 nov 2012, 20:16

SPY je napisao/la:Tokom paralize tijela, mogu se doživijeti strašne halucinacije i traume da ostanu. :P
Već sam na jednoj temi pisao kako mi se u jednoj paralizi stvorio lik neke starije žene pored kreveta, a inače vidim siluete kako lebde oko mene i čujem retardirane zvukove (nekad vodu kako teče, nekad krike i sl.). Doživio sam to mnogo puta ali se nikako ne mogu naviknuti na to, uvijek se preplašim, ali to traje dok ne izađem iz tijela, pa onda ništa ne čujem :)

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 13 nov 2012, 20:22

Meni se pricinilo(ili sam sanjao) stariju zenu bez nogu, ja lezim na spuzvi ona puze prema meni i smije mi se.. :lol:

A kad sam bio manji nesto sam sanjao i govorio u snu: "Devedes' dva eto ga, devedes' dva eto ga..." :mrgreen:

kmecalica
Kontakt:

Post Postao/la kmecalica » 13 nov 2012, 20:26

Ja nekad utrnem u snu, zelim da se pomjerim ali ne mogu...nema goreg osjecaja. Jos pokusavam da se izderem da probudim nekog da me podigne ali sam kao ostao bez glasa. NEVJEROVATNO !

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.