Nova Godina
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Nova Godina
ma nije nova godina k'o prije. prije sam u 10. mjesecu znao gdje cu, a citav 11. mjesec smo razmisljali o listi pjesama i sta cemo kupiti
ovu novu godinu sam mislio provesti sa djevojkom. a u jablanici imas dvije opcije za proslavu novogodisnje noci, ili u prostor sa rajom ili u kafic, muzika uzivo i tako to, mada cisto sranje i jedno i drugo. tako da, ne znam gdje cu za novu 
[youtube][/youtube]likma23 je napisao/la:Ja cu mozda i prije 12 u krevet. Sta cu sjedit do 2-3h ujutro, vise se volim ustati ranije.TH14 je napisao/la:Ja cu isto kod kuce.![]()
Grickalice,kolaci,koja piva uz muziku i biti cu na fejsu i nekavim forumima.Cekati cu da prodje 12 i onda u krevet.
Hoce li i ove godine biti novogodisnja viza za buducnost, nmk![]()
TH14 je napisao/la:[youtube][/youtube]likma23 je napisao/la:Ja cu mozda i prije 12 u krevet. Sta cu sjedit do 2-3h ujutro, vise se volim ustati ranije.TH14 je napisao/la:Ja cu isto kod kuce.![]()
Grickalice,kolaci,koja piva uz muziku i biti cu na fejsu i nekavim forumima.Cekati cu da prodje 12 i onda u krevet.
Hoce li i ove godine biti novogodisnja viza za buducnost, nmk![]()
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
hahahahah jao kako je to bilo, viza i nova godina

Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
jest da ne pijem
bič 
jest da ne pijem
Glupi paganski obicaji. Prekul sam za ta slavlja.
iz licnih razloga ne mogu slavit ovaj put
iz licnih razloga ne mogu slavit ovaj put
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- BluesForever
- Kontakt:
Ma vala cekao Novu godinu ili ne sasvim mi svejedno,noc kao i svaka druga.
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
kupit svega i svacega i kuci s rajom 
- badblueboylivno
- Kontakt:
U kući.
Ovdje se u mom kraju Nova godina dočeka na način da se ta noć provede kao i svaki izlazak za vikend. Kako mi je to bljutavo, ovo mi je još bljutavije. Neinventivnost ekipe i lijenost da se nešto drukčije napravi je strašna. Evo, lani sam kući s proslave došao u pola jedan - show na gradskom trgu nisam vidio, bila Colonia, jer mi je bilo mrsko samom izaći iz kafane. Godinu prije ista priča.
Fino na fotelju, upalit teve, kolače i piće na stol i ožeži.
Ovdje se u mom kraju Nova godina dočeka na način da se ta noć provede kao i svaki izlazak za vikend. Kako mi je to bljutavo, ovo mi je još bljutavije. Neinventivnost ekipe i lijenost da se nešto drukčije napravi je strašna. Evo, lani sam kući s proslave došao u pola jedan - show na gradskom trgu nisam vidio, bila Colonia, jer mi je bilo mrsko samom izaći iz kafane. Godinu prije ista priča.
Fino na fotelju, upalit teve, kolače i piće na stol i ožeži.

Hayley <3
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ajd možda se nesto i umoči ove nove godine, valjda će dva akorda koja znam bit dovoljna. 
- BluesForever
- Kontakt:
I na ovoj temi bi nam odobrodošao @Šecer da nam objasni kako sa curama za novu godinu... 
Champions League Winners 2012
Pa za novu je lakše,ono piju one,piješ ti
@Donniele ne brini se neće
@Donniele ne brini se neće
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Gdje je Nedimko da nam kaze svoje planove 
Svršava na Ibričića. 
ko ostane kod kuće pizda.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Joj namazanosti, na kakve se karte ideDonnie Darko je napisao/la:Ajd možda se nesto i umoči ove nove godine, valjda će dva akorda koja znam bit dovoljna.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Ide u onaj Ibrin kafic.vm22 je napisao/la:Gdje je Nedimko da nam kaze svoje planove
A kao sto su mnogi rekli, to obicno bude kao i svaki drugi vikend, samo sto bude vise raje vani i vise sampanjca. Ali zna bit i pravo dobro, samo je vazno drustvo i da se popije prava kolicina, ni previse ni premalo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Svak bi umocio za novu al ne ide to lakovedofeelgood je napisao/la:Joj namazanosti, na kakve se karte ideDonnie Darko je napisao/la:Ajd možda se nesto i umoči ove nove godine, valjda će dva akorda koja znam bit dovoljna.
a Vedo ufati se ti banana kakva nova godina
- vedofeelgood
- Kontakt:
Joj de ne zayebaji me, odo spavati budem li sanjao banane, necu ni spavati vise nikad !
Mozda mi je neko sihire bacio
Evo jos posla za Hodzu našeg, al onog sto se tako samo šminka :ugeek:
Mozda mi je neko sihire bacio
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Da hoće jedno čet'ri metra snijega napadati dan prije Nove godine, i onda da havarija bude.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.