Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
[youtube][/youtube]likma23 je napisao/la:Ja cu mozda i prije 12 u krevet. Sta cu sjedit do 2-3h ujutro, vise se volim ustati ranije.TH14 je napisao/la:Ja cu isto kod kuce.![]()
Grickalice,kolaci,koja piva uz muziku i biti cu na fejsu i nekavim forumima.Cekati cu da prodje 12 i onda u krevet.
Hoce li i ove godine biti novogodisnja viza za buducnost, nmk![]()
TH14 je napisao/la:[youtube][/youtube]likma23 je napisao/la:Ja cu mozda i prije 12 u krevet. Sta cu sjedit do 2-3h ujutro, vise se volim ustati ranije.TH14 je napisao/la:Ja cu isto kod kuce.![]()
Grickalice,kolaci,koja piva uz muziku i biti cu na fejsu i nekavim forumima.Cekati cu da prodje 12 i onda u krevet.
Hoce li i ove godine biti novogodisnja viza za buducnost, nmk![]()
Joj namazanosti, na kakve se karte ideDonnie Darko je napisao/la:Ajd možda se nesto i umoči ove nove godine, valjda će dva akorda koja znam bit dovoljna.
Ide u onaj Ibrin kafic.vm22 je napisao/la:Gdje je Nedimko da nam kaze svoje planove
Svak bi umocio za novu al ne ide to lakovedofeelgood je napisao/la:Joj namazanosti, na kakve se karte ideDonnie Darko je napisao/la:Ajd možda se nesto i umoči ove nove godine, valjda će dva akorda koja znam bit dovoljna.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.