Kapa do poda.
Nego, bojim se da ovaj nes(p)retan poraz ne razjebe ekipu, pa da spakuju kofere nakon 5 utakmica.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
totalno nebitan lik za igru GS-a, jos uz to sve prima 10 milki godisnjePirke je napisao/la:+/- Richarda Jeffersona u tri odigrane minute: -14.
I to se desilo.
brateLBJ MVP je napisao/la:Sada se postavlja pitanje koji će im Iggy?Klay i Barnes tu,jedino da Iggy ne bude šesti igrač.
Iggy ne donosi dovoljno kvaliteta da bi s njim mogli uzeti prsten i imati razlog da prekinu razvoj Barnesa i Klaya.Jeste bolji igrač od njih trenutno,ali Klay po meni ima talenta da bude bolji nego što je Iggy ikad bio,a i Harison može napredovati dosta.LenBias je napisao/la:brateLBJ MVP je napisao/la:Sada se postavlja pitanje koji će im Iggy?Klay i Barnes tu,jedino da Iggy ne bude šesti igrač.
LBJ MVP je napisao/la:Iggy ne donosi dovoljno kvaliteta da bi s njim mogli uzeti prsten i imati razlog da prekinu razvoj Barnesa i Klaya.Jeste bolji igrač od njih trenutno,ali Klay po meni ima talenta da bude bolji nego što je Iggy ikad bio,a i Harison može napredovati dosta.LenBias je napisao/la:brateLBJ MVP je napisao/la:Sada se postavlja pitanje koji će im Iggy?Klay i Barnes tu,jedino da Iggy ne bude šesti igrač.
Sviđa mi se ideja da bude 6. igrač ali ne vjerujem da bi on pristao na to.
Istina.Ja sam se malo zajeb'o kad sam pisao ono kad su ga potpisali.Veliko im je pojačanje i s njim su rame uz rame Thunderu kao glavni izazivači Spursa.Čak bih rekao da Warriorsi imaju bolji matchup od Oklahome.LenBias je napisao/la:pa na ovoj temi se ne pisedosta im fali andre po svemu sudeci, bez njega definitivno nisu ozbiljan kandidat za nesto vise
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.