Donnie Darko je napisao/la:Devil je napisao/la:POPAY je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ima nesto u tom i meni je se to dogadjalo dok sam pusio cigare a i jaranima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vidi sto me napravise geyom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Donnie Darko je napisao/la:Devil je napisao/la:POPAY je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ima nesto u tom i meni je se to dogadjalo dok sam pusio cigare a i jaranima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]gojzerica je napisao/la:Prestao čadit, ispade mi kao najisplativija opcija
korner, marki ofo onofera je napisao/la:meni je skoro svaki duhan bio dobar na poceku al sto ga duze pusim bude sve ruzniji. ja sam se na kraju vratio marlboru al sam smanjio pusenje na maksimalno 5 cigara dnevno tako mi je najbolje i za medicinskog i finansijskog aspekta.gojzerica je napisao/la:Zanima me vaše mišljenje, šta vam je bolje?
Do sada sam pušio cigarete, ali mi se duhan čini dosta isplativiji. Ima da se kupi original duhan iz FDS-a, 40g je 4KM, 100g je 8KM, 250g je čini mi se oko 15KM.
Viđao sam i neki duhan, samo plavi kartonski poklopac, ništa ne piše na njemu, 400g je 10KM, 500g je 13KM. Smeće neko sigurno.
Za početak sam uzeo mašinicu 3.20KM, filtere 1,70KM 200 komada dođe i ovaj duhan od 4KM. Vidjet ću koliko ću kutija namotati od ovoga. Sigurno je da ću uštediti dosta para.
vidim sad postala i furka taj duhan nositi i motati... uđem u kafic vidim raja na sto stavila one male rizle i kesice duhana... doduse to sam u glavnom po ovim "rokerskim" mjestima vidio
'Ta se ti javljaš džamijski mišuCarlo je napisao/la: korner, marki ofo ono
Ne pusim ali mi svi jarani puseJohny je napisao/la:Pusim 7 godina evo 3 godine vec rolan rucno.Zadnjih godinu dana pusim Zlatni Dukat i rega mi je.Sedmicno mi bude ona vrecica od 40g(3km) kupim paket slim filtera 120komada(2km) i 2 paketa rizli od 50 komada(1km).
Ekonomicno.Sigurno mjesecno ustedim do 50 km na cigare.
Usput mnogo manje pusim.Recimo prije sam pusio preko 1 kutije dnevno sad ispusim cca. 10 cigara.
Vjerovatno ima veze i sa ljenoscu.Ovako pusim izricito kad mi se pusi a ne iz dosade.Jer dok srolas.Dok se nameracim da je valjam...
Ako volis rucno rolati mnogo je bolje i isplativije.Licno kad zapalim fabricku cigaru zgadi mi se.Mozda je malo ofirno izvaditi u kaficu i rolati al' s vremenom oguglas i na ta sranja.Fabricke cigare kupujem iskljucivo kad su derneci jer tad nemam volje ni snage da rolam a pusi mi se a beze mi ko @POPAY drugove pocastiti.
True.Dzoni je napisao/la:[youtube][/youtube]gojzerica je napisao/la:Prestao čadit, ispade mi kao najisplativija opcija
Sranjeiwashere je napisao/la:Ako bi bila, izabrao bi opcijo e-cigareta
Eh bas sam mu to htjeo napisati. Puno ces manje pusiti ako predjes na duhan. Kad si sa rajom, treba vise vremena dok ne zapalis cigaru, kad si sam, ponekad ti se neda...Johny je napisao/la:Pusim 7 godina evo 3 godine vec rolan rucno.Zadnjih godinu dana pusim Zlatni Dukat i rega mi je.Sedmicno mi bude ona vrecica od 40g(3km) kupim paket slim filtera 120komada(2km) i 2 paketa rizli od 50 komada(1km).
Ekonomicno.Sigurno mjesecno ustedim do 50 km na cigare.
Usput mnogo manje pusim.Recimo prije sam pusio preko 1 kutije dnevno sad ispusim cca. 10 cigara.
Vjerovatno ima veze i sa ljenoscu.Ovako pusim izricito kad mi se pusi a ne iz dosade.Jer dok srolas.Dok se nameracim da je valjam...
Ako volis rucno rolati mnogo je bolje i isplativije.Licno kad zapalim fabricku cigaru zgadi mi se.Mozda je malo ofirno izvaditi u kaficu i rolati al' s vremenom oguglas i na ta sranja.Fabricke cigare kupujem iskljucivo kad su derneci jer tad nemam volje ni snage da rolam a pusi mi se a beze mi ko @POPAY drugove pocastiti.
ja sam se prestao povlaciti po takvim mjestima. marki i korner su mi dragi al kad danas vidim kakvi sve likovi izlaze ja to zaobiđemrio_Ferdy88 je napisao/la:'Ta se ti javljaš džamijski mišuCarlo je napisao/la: korner, marki ofo ono
3,5kmCautinho je napisao/la:Koliko košta onaj dugi Walter Wolf,bijeli,mislim da piše "100%" nešto na njemu