Pro Evolution Soccer 2014!
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: PES 14
A znam za dvojku,to radim vazda,neda mi se igrati obicni pes sa npr London FC ili North London
,mislio sam da ima jos netko tko edituje dvojku...

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Hajmo izlazi za PS2 

Zadnja izmjena: BadrHari, dana/u 15 avg 2013, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Nigdje demo verzije.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja sam nekidan nesto listao fb i izasla je neka slika iz neke pes grupe, pisalo je 25 august i nesto na Spanskom jeziku, eh sad nisam siguran jel to datum izlaska dema ili nesto drugo..High je napisao/la:Nigdje demo verzije.
nema nikakv jos oficijalni datum sto se tice izlazka demo-a
jedino sto je potvrdjeno da ce biti u avgustu
jedino sto je potvrdjeno da ce biti u avgustu

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
[youtube][/youtube]
Neznam za vas ali meni ovo izgleda predobro

HRHB
HRHB
odlican gameplayAndroid je napisao/la:[youtube][/youtube]

- EdenHazard
- Kontakt:
Rekoše ove sedmice da izlazi demo :ugeek:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Uh da bar,dosadio vise PES13EdenHazard je napisao/la:Rekoše ove sedmice da izlazi demo :ugeek:
HRHB
HRHB
Valjda će ML biti sadržajnija i bolje urađena nego što je bila u prošlom socceru.
meni je najbitnija promjena tu da ce se moci mjenjati klub u ML, dosadi brate sa istimHigh je napisao/la:Valjda će ML biti sadržajnija i bolje urađena nego što je bila u prošlom socceru.

Hvala Bogu ako su to promijenili. Mada i na detaljima ML-a moraju poraditi. Da ima više posla i mudrovanja oko finansija, da se mogu mijenjati cijene karata i slično. Meni bi vrhunac bio kad bi bilo moguće graditi stadion tog kluba kojeg vodiš u ML-u i da od svojih para polahko gradiš ono što želiš. Ali...
- elninho_resTO
- Kontakt:
ma samo nek nadju nacin da rijese **** citere na master league online, uglavnom svaki igrac samo sa malo jacim ratingom cim se priblizi 80min. lagano pauza i provalili su neki fazon oko IP adrese sta ja znam,opterete svoju i pukne tekma...
Naravno novi engine bi trebao i rjesiti problem trokut iz svoh 16-terca koji izbacuje napadaca u 1 na 1 sansu i nista vise ne treba mjenjati
Ova stvar sa mjenjanjem vremenskih uslova u toku tekme bi isto mogla biti extra.
Naravno novi engine bi trebao i rjesiti problem trokut iz svoh 16-terca koji izbacuje napadaca u 1 na 1 sansu i nista vise ne treba mjenjati

Ova stvar sa mjenjanjem vremenskih uslova u toku tekme bi isto mogla biti extra.
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
elninho_resTO je napisao/la:ma samo nek nadju nacin da rijese **** citere na master league online, uglavnom svaki igrac samo sa malo jacim ratingom cim se priblizi 80min. lagano pauza i provalili su neki fazon oko IP adrese sta ja znam,opterete svoju i pukne tekma...
Ti citeri u online igranju većinom uključe torrent ili tako nešto i opterete internet pa PES sam prekine igru jer konekcija postaje nesnosno loša i igra previše štopa. To moraju nekako rješiti inače se ne isplati kupovati original više.
A za ovo drugo tek nemam riječi. Likovi samo uzimaju Real, Ronalda stave u špic, i čim presjeku neku loptu (nevažno na kom dijelu terena) odmah trokut i Ronaldo ide 1 na 1.

Smoke Weed Everyday!
Odakle ti ta informacija ? Ako su to uveli,onda im neće bit konkurencije na tržištu !miki_92 je napisao/la:meni je najbitnija promjena tu da ce se moci mjenjati klub u ML, dosadi brate sa istimHigh je napisao/la:Valjda će ML biti sadržajnija i bolje urađena nego što je bila u prošlom socceru.

procitao na twitter-u podavno, a izvor je pouzdan jer je rijec o Adam Bhatti-ju jednom od glavnih ljudi sto se tice PES Community-aZeka je napisao/la:Odakle ti ta informacija ? Ako su to uveli,onda im neće bit konkurencije na tržištu !miki_92 je napisao/la:meni je najbitnija promjena tu da ce se moci mjenjati klub u ML, dosadi brate sa istimHigh je napisao/la:Valjda će ML biti sadržajnija i bolje urađena nego što je bila u prošlom socceru.

on je rekao da ce se pored promjene klubu tokom ML-a moci voditi i repka

evo i tweet-a

sve sto ima novo u PES-u, u FIFI je bilo odavno 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- EdenHazard
- Kontakt:
procitao na twitter-u podavno, a izvor je pouzdan jer je rijec o Adam Bhatti-ju jednom od glavnih ljudi sto se tice PES Community-amiki_92 je napisao/la:Odakle ti ta informacija ? Ako su to uveli,onda im neće bit konkurencije na tržištu !Zeka je napisao/la:meni je najbitnija promjena tu da ce se moci mjenjati klub u ML, dosadi brate sa istimHigh je napisao/la:Valjda će ML biti sadržajnija i bolje urađena nego što je bila u prošlom socceru.

on je rekao da ce se pored promjene klubu tokom ML-a moci voditi i repka

evo i tweet-a

Ovom liku bas i ne vjeruju toliko, jest da je on medju njima koji rade to, al lik radi na tome da skupi sto vise fowlera, pa cesto zna i neke gluposti da izbaci

Ocekuje se demo ko sunce, novina je ta da ces moci u meniu da izbaers igraca i klub koji ce da stoje tu, takoder ce se moci izabrati razliciti stilovi grbova

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.