2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: 2013 NBA Off-Season
Zato stavih upitnike. I meni se u ovom trenutku Howard ne čini kao neko ko može biti vođa ozbiljne franšize, ali možda vrijeme provedeno u Lakersima + shvatanje sve te filozofije učini nešto od Howarda. Možda postane x puta ozbiljniji, kako na terenu tako i van njega, te opravda zašto je uopće doveden u Hollywood.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Naravno da moze, jos uvijek je relativno mlad al ja u to nekako ne vjerujem. Mozda u slucaju da Kobe preuzme ulogu mentora. Pod sadasnjim trenerom nema sanse da od njega nesto bude na tom planu ...
howard je ono sto bi mi u BiH nazvali klasicnim blentom 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
@Monolog moze on dobiti te pare i u Clippersima, kroz S&T, a da ovi posalju Jordana,Bledsoe-a i Butlera npr.
U nasem jeziku bi mogao naci prilican broj epiteta za covjeka kao sto je Howie 

B-Roy se i def. povlaci

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- GunnerEmir
- Kontakt:
Ne živi se u prošlosti prijatelju, nego u sadašnjosti...Clipsi su htjeli neki priznati ili ne trenutno jaći tim od Lakersa, a dolaskom Doca bit će i još bolji...pa i da im pređe Howard,šta?hoće čovjek da igra sa dobrim playmakerom s kojim mu se stil igre slaže...hoće čovjek 20+ šuteva u igri za razliku od njegove situacije u Lakersima gdje nije mogao nekada ni 10 šuteva uzet...i treba razumijeti ako pređe u Clipse jer ima više šanse da osvoji titulu tamo u slijedećih 5-6 godina nego što bi to imao u Lakersima,gledajući ekipe i moguću budućnost ekipaSaltCityAttack je napisao/la:Jos ce I druga povuci iz Lakersa ocami bice cirkus hahha..pa sta oni misle da se mogu zajebavat sa dvije historijske ekipe poput Celticsa I Lakersa ?..nista ja od sad vise mrzim Clipperse od Miamiia ..eto sad ce malo laknut I navijacima Miamia hhaha..uglavnom ovo su meni razlozi da uvjek budem protiv takvihLenBias je napisao/la:CP3 nakon sto je Rivers dosao odmah izjavio kako ce produziti ugovor i ostati
"If Ryan Giggs is worth 20 million, Dennis Bergkamp is worth 100 million." — Marco van Basten.
GUNNER 4EVER
GUNNER 4EVER
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja eto trebaju se svi slozit da budu za ****, i da Lakersi i Celticsi svake godine u finalu igraju. 

Nije Paul ništa izjavljivao koliko sam mogao vidjeti. Gdje si to pročitao?
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne znam gdje da postavim, ali eto neka ga ovdje, cirkus
.
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
http://www.nbaserbia.com/vesti/4159/mat ... usta-dalas" onclick="window.open(this.href);return false;
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nisam rekao da ne može. U Clippersima i (nekim drugim klubovima s kojim se dovodi(o) u kontekst) može završiti isključivo preko S&T-a ili da igra za mnogo manje novca nego što objektivno zaslužuje.JHam je napisao/la:@Monolog moze on dobiti te pare i u Clippersima, kroz S&T, a da ovi posalju Jordana,Bledsoe-a i Butlera npr.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ne, u sve te klubove može ići kao FA (uz uslov da oni imaju toliko prostora na capu) bez ikakvog S&T, počevši od 1.7, jedina prednost Lakersa jeste što mu mogu ponuditi godinu više u ugovoru, i time i više novca, dakle oni mogu ponuditi ugovor na 5 god, dok drugi na 4 godMonolog je napisao/la:Nisam rekao da ne može. U Clippersima i (nekim drugim klubovima s kojim se dovodi(o) u kontekst) može završiti isključivo preko S&T-a ili da igra za mnogo manje novca nego što objektivno zaslužuje.JHam je napisao/la:@Monolog moze on dobiti te pare i u Clippersima, kroz S&T, a da ovi posalju Jordana,Bledsoe-a i Butlera npr.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
http://dimemag.com/2013/06/report-chris ... -clippers/" onclick="window.open(this.href);return false;Carlo je napisao/la:Nije Paul ništa izjavljivao koliko sam mogao vidjeti. Gdje si to pročitao?
jedan od linkova koji na neki nacin potvrdjuju da ce paul ostati i produziti ugovor
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Brate dragi, pa šta sam ja napisao u prvom postu.

Rekoh, može on završiti i u drugim klubovima, ali će zaraditi mnogo manje para. A, neće ni Lakersi "dozvoliti" (da, znam da je on sad FA) da Howard ode tek tako. U svakom slučaju, siguran sam da će produžiti sa Lakersima, sad da l' će poslije biti kakvog tradea, to je druga stvar (lično mislim da će ostati kod Bryanta).Lakersi mu mogu ponuditi skoro 30 miliona dolara više od drugih
@Nezalaganje sta imas fino reci o Brett Brown-u?? 

http://www.tvarenasport.com/podcast/pod ... 6-2013.mp3" onclick="window.open(this.href);return false;
edin prica o zadnje dvije utakmice finala
edin prica o zadnje dvije utakmice finala

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Otkud ti sad on? Bivsi selektor reprezentacije Australije i jedan od trenera u nasem timu.Covjek koji voli raditi i ima odredjeno znanje,ali nisam neki fan njega,ako ga mislis za HC-a.Niko ga ne pominje,a barem neko bi primjetio od ljudi koji prate SA da je potencijal za HC.Npr.stalno se pominju Engelland,Forcier,pa u zadnje vrijeme i Udoka kad je razvoj igraca u pitanju,dok njega nema, iako je i on jedan od ass.Cini mi se da se on vise cijeni kad je u pitanju skauting igraca i takve odluke,jer je vec nekoliko igraca doslo ili birano na draftu na njegove prijedloge...JHam je napisao/la:@Nezalaganje sta imas fino reci o Brett Brown-u??
NEZALAGANJE je napisao/la:Otkud ti sad on? Bivsi selektor reprezentacije Australije i jedan od trenera u nasem timu.Covjek koji voli raditi i ima odredjeno znanje,ali nisam neki fan njega,ako ga mislis za HC-a.Niko ga ne pominje,a barem neko bi primjetio od ljudi koji prate SA da je potencijal za HC.Npr.stalno se pominju Engelland,Forcier,pa u zadnje vrijeme i Udoka kad je razvoj igraca u pitanju,dok njega nema, iako je i on jedan od ass.Cini mi se da se on vise cijeni kad je u pitanju skauting igraca i takve odluke,jer je vec nekoliko igraca doslo ili birano na draftu na njegove prijedloge...JHam je napisao/la:@Nezalaganje sta imas fino reci o Brett Brown-u??
U svakom slucaju vjerujem da bi nam bio bolja opcija od VDN-a koji je imao isto sad za vikend intervju..Y! ****: Spurs assistant Brett Brown interviews for Denver head coaching job, emerges as serious candidate.
Denver's pick at 27 is available, teams tell Y! Nuggets open to future 1st, or moving back into 30's. Nuggets like their young roster core.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.