PROTESTI protiv odigravanja utakmice izmedu RS-a I Srbije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Re: PROTESTI protiv odigravanja utakmice izmedu RS-a I Srbij
Prestanite usporedjivati pc sa Katalonijiom, Baskijom itd itd. , regije koje imaju svoju kulturu, jezik, tradiciju.. starom stoljecima i stoljecima, dok je pc genocidna tvorevina ciji su osnivaci vec osudjeni ratni slocinci ili cekaju tu sudbinu u Hagu, a koji su se do nedavno krili ko misevi po rupama
toliko na ovu temu od mene
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Znam ja nešto gore po tom pitanju - Izrael.bordo_Sarajevo je napisao/la:Prestanite usporedjivati pc sa Katalonijiom, Baskijom itd itd. , regije koje imaju svoju kulturu, jezik, tradiciju.. starom stoljecima i stoljecima, dok je pc genocidna tvorevina ciji su osnivaci vec osudjeni ratni slocinci ili cekaju tu sudbinu u Hagu, a koji su se do nedavno krili ko misevi po rupama
Šta misliš o ideji da sa njima odbijemo da igramo meč ako nam zapadnu u grupi?
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Nigdje veze, kruske i jabuke ..DukeOfWellington je napisao/la:Znam ja nešto gore po tom pitanju - Izrael.bordo_Sarajevo je napisao/la:Prestanite usporedjivati pc sa Katalonijiom, Baskijom itd itd. , regije koje imaju svoju kulturu, jezik, tradiciju.. starom stoljecima i stoljecima, dok je pc genocidna tvorevina ciji su osnivaci vec osudjeni ratni slocinci ili cekaju tu sudbinu u Hagu, a koji su se do nedavno krili ko misevi po rupama
Šta misliš o ideji da sa njima odbijemo da igramo meč ako nam zapadnu u grupi?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Nije tačno. Ako je mjera to što si ti iznio onda bismo mi protiv svake utakmice Izraela, SAD-a ili Turske trebali da dižemo glas. A to naravno nije mjera niti će kad biti.bordo_Sarajevo je napisao/la: Nigdje veze, kruske i jabuke ..
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
OkDukeOfWellington je napisao/la:Nije tačno. Ako je mjera to što si ti iznio onda bismo mi protiv svake utakmice Izraela, SAD-a ili Turske trebali da dižemo glas. A to naravno nije mjera niti će kad biti.bordo_Sarajevo je napisao/la: Nigdje veze, kruske i jabuke ..
Sramotna odluka našeg saveza s tim prije jer se zna namjera istih radi čega se uopće i igra ta revijalna utakmica. Mislim da se ne bi skoro niko ljutio da igraju utakmicu sa nekom random repkom ili ekipom, ali Srbija
Recimo rs i BiH, ali ne, oni baš Srbiju.
Čista provokacija i ništa više. Inače su poznati kao veći Srbi nego oni u Srbiji.
Čista provokacija i ništa više. Inače su poznati kao veći Srbi nego oni u Srbiji.
Savez napolje
A sad bez zayebancije,ocito je zasto su iz saveza prihvatili predlog ove tekme.
Cuvanje stolica,koje su vrlo udobne pogotovo nakon ovih uspjesnih tekmi Papetovih zmajceka.Ovi bas ko termiti.A i zna se ekipa ostale dvije trecine saveza.Jedna za Medjunozje,Mostar west i tekmu protiv kockasti a ovi drugi kompletni orlasi.
Inace i budali je jasno da u buducnosti moze biti korak po korak,zrno po zrno za manji entitet.
Veliko gofno pojedeno od strane zadnje trecine.Nadati se Uefi i Fifi da ukinu ovu koridu u BL.
Cuvanje stolica,koje su vrlo udobne pogotovo nakon ovih uspjesnih tekmi Papetovih zmajceka.Ovi bas ko termiti.A i zna se ekipa ostale dvije trecine saveza.Jedna za Medjunozje,Mostar west i tekmu protiv kockasti a ovi drugi kompletni orlasi.
Inace i budali je jasno da u buducnosti moze biti korak po korak,zrno po zrno za manji entitet.
Veliko gofno pojedeno od strane zadnje trecine.Nadati se Uefi i Fifi da ukinu ovu koridu u BL.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 jun 2013, 03:46, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Savez napolje![]()
Cuvanje stolica,koje su vrlo udobne pogotovo nakon ovih uspjesnih tekmi Papetovih zmajceka.Ovi bas ko termiti.A i zna se ekipa osatle svije trecine saveza.Jedna za Medjunozje,Mostar west i tekmu protiv kockasti a ovi drugi kompletni orlasi.
I time se ponosimo.Neutral je napisao/la:Sramotna odluka našeg saveza s tim prije jer se zna namjera istih radi čega se uopće i igra ta revijalna utakmica. Mislim da se ne bi skoro niko ljutio da igraju utakmicu sa nekom random repkom ili ekipom, ali Srbija![]()
Smoke Weed Everyday!
Drago mi je. Fali ti puni naziv lokacije 
- velez_mostar
- Kontakt:
Pokazatelj da FSRS nije dzaba potpisao rjesenje slucaja "suspenzija NSBiH".
Admini, ukinite ovu temu, koji racku pridajete toliki znacaj ovom sranju, koji upravo ima za cilj da unese nemir i razdor.....Ignorisite i bojkotujte ovu temu....
BRISITE....
BRISITE....
Ljudi opustite se, savez je uradio pravu stvar. UEFA ce ovo odbiti a i ako ne odbije sigurno je i Begic zahtjevao i neku protuslugu za ovo. Al ja da sam u FS Srbije ne bih pristao na ovu tekmu pa ovo je degradacija za njih neznam kako toga nisu svjesni. Najbolje bi bilo da ih RS jos pobjedi pa da se totalno osramote.
vecina evropskih drzava je nastajala vijekovima na ubijanju, samo sto nije bilo autoriteta koji bi to ubijanje nazvao pravim imenom - zlocinom... to sto su od tog ubijanja prosla stoljeca, ne cini nacin nastanka humanijim.. tako da ti to bas i nije neki argument za protivljenje...bagrcavi je napisao/la:Ne može se porediti nešto što je vijekovima staro i nešto što je nastalo na ubijanju.Da igra reprezentacija Semberije, Krajine, Podrinja ni po' jada.Ovako je fuj.
na ovu pricu treba gledati hladne glave.. fifa/uefa ce uraditi ono sto je do njih... uskratiti saglasnost kao i nekoliko puta do sada... saglasnost nfsbih je pametna i logicna, jer bi protivljenjem dobili samo neprijatelje u vlastitom dvoristu... a desavanja oko novog statuta su najbolji pokazatelj do cega to moze dovesti - SUSPENZIJE...
Sta je tu je... ovo je realna slika nase drzave. Rat je davno stao a ovo je ostatak sranja koji dolazi od Dejtona.
Iz neke optimisticke perspektive volio bih da ova tekma prodje u fudbalskom smislu al svi znamo da ce divljaci ovo iskoristiti kao scenu da psuju na BiH i pjevaju kako je sve ovo Srbija... slicne gluposti i provokacije za koje svi znamo.
Zalosno je kada znam raju iz RS-a koja 'tajno' navija za BiH jer ne zele da ulaze u konflikt sa nacionalistima iz tog entiteta.
Osjetio sam rat po svojoj kozi u opsadi Sarajeva i nakon svega sto se desilo, svi dobro znamo da je RS realnost i dio nase slomljenje drzave. Ratna retorika ne fercera, to svi znamo, tako da ostaje neka minimalna sansa da se spojimo na nekoj sportsko-drzavnoj varijanti.
Kolko god mrzio ove rijeci. Malena smo drzava da bi se non stop vrtili u ovaj glupi krug. Nadam se najboljem i bez glupih provokacija ako uopce dodje do ove tekme.
Iz neke optimisticke perspektive volio bih da ova tekma prodje u fudbalskom smislu al svi znamo da ce divljaci ovo iskoristiti kao scenu da psuju na BiH i pjevaju kako je sve ovo Srbija... slicne gluposti i provokacije za koje svi znamo.
Zalosno je kada znam raju iz RS-a koja 'tajno' navija za BiH jer ne zele da ulaze u konflikt sa nacionalistima iz tog entiteta.
Osjetio sam rat po svojoj kozi u opsadi Sarajeva i nakon svega sto se desilo, svi dobro znamo da je RS realnost i dio nase slomljenje drzave. Ratna retorika ne fercera, to svi znamo, tako da ostaje neka minimalna sansa da se spojimo na nekoj sportsko-drzavnoj varijanti.
Kolko god mrzio ove rijeci. Malena smo drzava da bi se non stop vrtili u ovaj glupi krug. Nadam se najboljem i bez glupih provokacija ako uopce dodje do ove tekme.
Zadnja izmjena: reptile, dana/u 26 jun 2013, 09:21, ukupno mijenjano 1 put.
shandrlike-tandrlike
-
Bijeljina055
- Kontakt:
Alo ba ajde vi malo iz FBIH se otreznite se od vasih smjesnih prica!
Kakvi su slijepi misevi vas oko glave spopali,jel od vutre ili teskih droga?
Cemu ovolika drama
.
Morate shvatiti da FSNSBIH nije nastao sam od sebe, vec je nastao dobrovoljnim udruzivanjem FSRS i NSFBIH.I onda tu nema problema.RS=Katalonija i to je to.Prijateljska utakmica a vi odma teorije zavjere.
Cemu ovolika drama
Morate shvatiti da FSNSBIH nije nastao sam od sebe, vec je nastao dobrovoljnim udruzivanjem FSRS i NSFBIH.I onda tu nema problema.RS=Katalonija i to je to.Prijateljska utakmica a vi odma teorije zavjere.
Jarane, sa srecom. Od srca ovo kazem. Problem je u tome sto neki ljudi ne misle da je RS ista poput Katalonije, al slazem se ako Kosovo dobija repku onda je logicno da tako nesto bude u RS-u. Kolko god to smetalo mnogima, tako je kako jeste. Samo se bojim da cemo ovim putem dobiti repku Vojvodine, Sandzaka i slicno.Bijeljina055 je napisao/la:Alo ba ajde vi malo iz FBIH se otreznite se od vasih smjesnih prica!Kakvi su slijepi misevi vas oko glave spopali,jel od vutre ili teskih droga?
Cemu ovolika drama.
RS-ovci su Bosanci. Znam da to nekima smeta al ****, vi nasi i mi vasi. Tako nas svi u svijetu gledaju sem nasih komsija. Sto se mene tice, Bujrum nek se razvija fudbal u RS jer to je benefit na dvije strane. Momci ce imati sansu da igraju za dvije repke i ko se sa tim moze buniti? Na kraju dana ce opet biti pod krovom Bosne i Hercegovine. Simpaticno (vjerovatno ne-realno) bi bilo kada bi jos vise raje iz RS-a dolazilo na tekme A repke BiH i podrzavalo nase igrace umjesto sto su u zadjih par godina navijali za Grcku, Rusiju i slicno. Taj 'inat' je bas nekako Bosanski...
Tesko ce i jedan Bosnjak ili BH Hrvat navijati za RS al eto, opet kazem, ovo je absurdno-prirodan slijed dogadjaja nakon Dejtona i niko (sem Fife?) vam ovo ne moze zabraniti. Ostatak nas se nada da navijaci ovo nece iskoristiti kao sansu da blate BiH u grupnom horu.
Najveci baksuz je sto ovo zelite bas sada. Za nekih 20-30 godina pa haj, do tada ce barem biti dosta generacija koja su vec prosla ovaj sistem entiteta i gluposti al' trenutno je sve jos nekako svjeze od 90tih.
Zadnja izmjena: reptile, dana/u 26 jun 2013, 09:38, ukupno mijenjano 1 put.
shandrlike-tandrlike
Lupaš gluposti. Nisi dobar.Bijeljina055 je napisao/la:Alo ba ajde vi malo iz FBIH se otreznite se od vasih smjesnih prica!Kakvi su slijepi misevi vas oko glave spopali,jel od vutre ili teskih droga?
Cemu ovolika drama.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Bit ces ti ponosan kao sto su ponosni Indijanci u SAD-u...EvoMene je napisao/la:I time se ponosimo.Neutral je napisao/la:Sramotna odluka našeg saveza s tim prije jer se zna namjera istih radi čega se uopće i igra ta revijalna utakmica. Mislim da se ne bi skoro niko ljutio da igraju utakmicu sa nekom random repkom ili ekipom, ali Srbija![]()
Polahko, polahko, Beograd je bio glavni grad za 6 republika i dvije pokrajine odnosno 22 miliona ljudi, pa je lagano izgubio jednu(2 miliona ljudi), pa drugu(4,5), pa trecu(2,5), pa cetvrtu(4), pa petu(0,7) republiku, zatim izgubio srce Srpstva Kosovo(2) pa lagano gubi Vojvodinu(2,3)....A znas zasto?
Zato sto se ponose istim stvarima kao i ti...
Temu treba zatvoriti...
Osim je ovaj savez sastavio i osnovao i ja ne sumnjam u ispravnost njihovih odluka...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Kosovo je medjunarodno priznata drzava, priznata vise od pola drzava na svijetu..... Samo je pitanje vremena kada ce Kosovo biti primljen u UEFA/FIFA, a ova nasa prijateljska je jedna od stvari koje su dogovorene priliom posjede Blatera Srbiji, mora i FSS na neki nacin da se opere pred narodom...reptile je napisao/la:Jarane, sa srecom. Od srca ovo kazem. Problem je u tome sto neki ljudi ne misle da je RS ista poput Katalonije, al slazem se ako Kosovo dobija repku onda je logicno da tako nesto bude u RS-u. Kolko god to smetalo mnogima, tako je kako jeste. Samo se bojim da cemo ovim putem dobiti repku Vojvodine, Sandzaka i slicno.Bijeljina055 je napisao/la:Alo ba ajde vi malo iz FBIH se otreznite se od vasih smjesnih prica!Kakvi su slijepi misevi vas oko glave spopali,jel od vutre ili teskih droga?
Cemu ovolika drama.
RS-ovci su Bosanci. Znam da to nekima smeta al ****, vi nasi i mi vasi. Tako nas svi u svijetu gledaju sem nasih komsija. Sto se mene tice, Bujrum nek se razvija fudbal u RS jer to je benefit na dvije strane. Momci ce imati sansu da igraju za dvije repke i ko se sa tim moze buniti? Na kraju dana ce opet biti pod krovom Bosne i Hercegovine. Simpaticno bi bilo kada bi jos vise raje iz RS-a dolazilo na tekme A repke BiH i podrzavalo nase igrace umjesto sto su u zadjih par godina navijali za Grcku, Rusiju i slicno.
Tesko ce i jedan Bosnjak navijati za RS al eto, opet kazem, ovo je absurdno-prirodan slijed dogadjaja nakon Dejtona i niko (sem Fife?) vam ovo ne moze zabraniti. Ostatak nas moze ce se tajno nadati da nece biti provokacija na tribinama na racun BiH.
Najgore od svega sto je konjina Tole ubacio BIH u sve to a kod nas zadnjih godinu dvije nikada bolje nije bilo i imamo nevjerovatnu nogometnu ekspanziju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.