Howard
Chandler-Cameron-Onyewu-F.Johnson
J.Jones-Bradley-Holden-Shea
Altidore-Dempsey
klupa: Guzan, T.Boyd, Diskerud, Edu, Gatt, Parkhurst, D.Williams, Cherundolo, Klještan(željino dijete

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
adisice je napisao/la:na klupi zadnji zdesnaEdol je napisao/la:Na kojoj poziciji vidiš Husejinovića?
moje misljenje ko i do sad mi govori da nikad dobre rezz nismo imali da je kosevo ukleto mjesto za repku tamo izmedju onih grobova tako da prognoza 0:0 ili 1:1BundesLigaNo1 je napisao/la:BiH vs SAD
Datum: 14.08.2013.
Vrijeme: 20:35
haj' reci da zezaš? Altidore paklen igračHead je napisao/la:Altidore je paklen igrac,robusan,pravi ispit za Bicakcica ako debituje.
Na jednoj od tih sedam tekmi (ja mislim kvalifikacije za SP protiv Francuza) nestalo struje.Cartman je napisao/la:Ma kakvo ukleto mjesto, nismo djeca. Bilo je lijepih pobjeda i na Kosevu, protiv Italije, Danske i Turske na primjer. I Susic je tu zabiljezio svoju prvu utakmicu kao selektor i pobjedio Ganu. Bili smo ranije slaba ekipa i jedno vrijeme smo igrali protiv najvecih reprezentacija na Kosevu, a protiv slabijih na BP. Normalno da ce rezultati bit losi. Bili su svugdje losi. Naravno treba da igramo u Zenici jer to je vec tvrdjava postala, ali te price o ukletom Kosevu su gluposti.
Inace zanimljivo da Jugoslavija nikada nije izgubila na Kosevu (ako je vjerovat wikipediji). 7 utakmica, 5 pobjeda i 2 remija.
Altidore je u prošloj sezoni za Alkmar u 44 utakmice zabio 32 gola pa ti vidi jel paklen ili ne?!?JTS je napisao/la:haj' reci da zezaš? Altidore paklen igračHead je napisao/la:Altidore je paklen igrac,robusan,pravi ispit za Bicakcica ako debituje.
Ma sta on zna.barsa77 je napisao/la:Altidore je u prošloj sezoni za Alkmar u 44 utakmice zabio 32 gola pa ti vidi jel paklen ili ne?!?JTS je napisao/la:haj' reci da zezaš? Altidore paklen igračHead je napisao/la:Altidore je paklen igrac,robusan,pravi ispit za Bicakcica ako debituje.
Potpisao za Sunderland, platili ga 10 miliona €.JTS je napisao/la:zato se momački pokazao u jednoj od najjačih liga (Primeri) .. u Villarrealu jedva dočekali da ga se riješe .. pa je lutao po Xerezu, Hullu i Bursi, da bi odigrao jednu dobru sezonu i Alkmaaru i postao "paklen" igrač
povezivao se sa Lazijem, a kad sam to pročitao, prva reakcija mi je bila
znam da je potpisao za Sunderland, al' 10 milkibagrcavi je napisao/la:Potpisao za Sunderland, platili ga 10 miliona €.JTS je napisao/la:zato se momački pokazao u jednoj od najjačih liga (Primeri) .. u Villarrealu jedva dočekali da ga se riješe .. pa je lutao po Xerezu, Hullu i Bursi, da bi odigrao jednu dobru sezonu i Alkmaaru i postao "paklen" igrač
povezivao se sa Lazijem, a kad sam to pročitao, prva reakcija mi je bila
bravo .. niko njega ne omalovažava, solidan napadač, al' tvrditi da je "paklen" je krajnje neozbiljno .. što se tiče usporedbe sa Vedom, mora on još pure pojesti da bude u range Vede, ipak je Vedo izgradio ime u Bundesligi, šta je ovaj napravio? ništa .. kad ostvari golgeterski učinak u ligama petice kao što je Vedo u Bundesligi, onda ga možemo u istu rečenicu sa Vedomlegenda reala je napisao/la:Ma solidan napadač, možda u rangu našeg Ibiševića, ako ne i slabiji, daleko je on od paklenog igrača, i Afonso Alves je postizao dva gola po utakmici u Holandiji pa nije bio paklen igrači u Midelsbrou nije uradio ništa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.