Navijačka dobacivanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: Navijačka dobacivanja
ko da sam znao da si ti ovu temu iskopo ..Cautinho je napisao/la:Jesam se ismijao ovdje.![]()
![]()
![]()
Dajte ima li još materijala ?
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- Cautinho
- Kontakt:
Pa tko ce drugi.Ima jedino @sonik,ali njega nisam vidio dosta dugo.
Ali tema je vrh,sta jest jest.
Ali tema je vrh,sta jest jest.
Keep walking.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
ja mislio nova tema
Zar iko drugi ima potencijal da rovi po temama starim par godina i napiše bilo šta kako bi ih vratio u vrh?IlPrincipe je napisao/la:ko da sam znao da si ti ovu temu iskopo ..Cautinho je napisao/la:Jesam se ismijao ovdje.![]()
![]()
![]()
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- tyler durden
- Kontakt:
....IlPrincipe je napisao/la:ko da sam znao da si ti ovu temu iskopo ..Cautinho je napisao/la:Jesam se ismijao ovdje.![]()
![]()
![]()

- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Navijačka dobacivanja
Kao i obično,pretjerujete.Nije nikakva godina u pitanju,na temi nije ništa pisano od augusta,to znači nekih pola godine.I to je puno,ne znam kako je prošlo toliko.Uglavnom,tema mi je ostala u sjećanju jer sam čitao nešto vezano za ta navijačka prepucavanja i dobacivanja.Ako vam smeta,mogu ja otvoriti i novu temu istog naziva,jer je ova kao eto neaktivna.Ako cete pisati nesto korisno,bujrum,ako ne razligujte na "aktivne" teme.
Keep walking.
Re: Odg: Navijačka dobacivanja
haj ne seri majke tiCautinho je napisao/la:Kao i obično,pretjerujete.Nije nikakva godina u pitanju,na temi nije ništa pisano od augusta,to znači nekih pola godine.I to je puno,ne znam kako je prošlo toliko.Uglavnom,tema mi je ostala u sjećanju jer sam čitao nešto vezano za ta navijačka prepucavanja i dobacivanja.Ako vam smeta,mogu ja otvoriti i novu temu istog naziva,jer je ova kao eto neaktivna.Ako cete pisati nesto korisno,bujrum,ako ne razligujte na "aktivne" teme.
habib
- Cautinho
- Kontakt:
I još nešto : hvala!
Pola godine ništa i danas 9 postova.To je veliki kompliment mom radu.
Keep walking.
- IlPrincipe
- Kontakt:
imam jednu stranicu za tebe, posjeti je bit će ti od velike pomoći .. http://www.lijecenje-kuranom.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Cautinho je napisao/la:I još nešto : hvala!
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
ahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahahhhahahahahhahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahhahahahhahahhahahahahhahahhahahahhaahhahahhhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahaha ojjjjIlPrincipe je napisao/la:imam jednu stranicu za tebe, posjeti je bit će ti od velike pomoći .. http://www.lijecenje-kuranom.com/" onclick="window.open(this.href);return false;Cautinho je napisao/la:I još nešto : hvala!
habib
- Centre forward
- Kontakt:
Kako čovjek pronalazi teme to je za svaku pohvalu. Probaj s' Atlantidom jbt, ako je iko kadar da je pronađe onda si to ti.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- tyler durden
- Kontakt:
U tih 9 postova nema nista pozitivno u vezi tvog "rada". But keep up the good work !Cautinho je napisao/la:I još nešto : hvala!
Radi decko na ozivljavanju ove teme http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=380" onclick="window.open(this.href);return false;
100% sportski i krajnje opušten potpis
Haahahahha,trebalo bi ga angazovat, ne bi mu puno trebalo.Centre forward je napisao/la:Kako čovjek pronalazi teme to je za svaku pohvalu. Probaj s' Atlantidom jbt, ako je iko kadar da je pronađe onda si to ti.
Gori ste od njega. Ako vam smeta tema samo je preskocite
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Prije nekoliko godina Travnik-Celik,nakon greske Avdukica primimo gol i izgubimo 1:0.
Sad mi s nevjericom gledamo,sutimo kad ce jedan pijani Rob:"Avdikucuuuuuuuuu...Avdikucuuuuuuu **bem li ti maaaaajku!"
I scene sa Refom na Jugu(nek mu je vjecni rahmet)
Sad mi s nevjericom gledamo,sutimo kad ce jedan pijani Rob:"Avdikucuuuuuuuuu...Avdikucuuuuuuu **bem li ti maaaaajku!"

I scene sa Refom na Jugu(nek mu je vjecni rahmet)