BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
I Kolasinac je igrao zadnjeg veznog. I to u LP protiv Galate cini mi se. Ne znam kako je odigrao. Ne treba zaboravit ni Besica, iako je kreten.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ja bih da Izet počne protiv Liechtensteina, šta kažete? neka zabije jedan ili dva gola, možda jedna ili dvije, možda čak i tri asistencije .. mislim, on će vjerovatno i dalje biti na klupi sa čime sa ja ne bih složio, ali zbog toga mislim da bi trebao početi protiv ovih levata 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Obavezno... Trebamo ga vidjeti igrati i kada nije pod pritiskom, jer mislim da će tek tada pokazati sve svoje atributeJTS je napisao/la:ja bih da Izet počne protiv Liechtensteina, šta kažete? neka zabije jedan ili dva gola, možda jedna ili dvije, možda čak i tri asistencije .. mislim, on će vjerovatno i dalje biti na klupi sa čime sa ja ne bih složio, ali zbog toga mislim da bi trebao početi protiv ovih levata

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
vec zamisljam utakmicu u litvaniji i pun stadion nasih navijaca.ma ja sada kazem da smo u brazilu.kada smo slovake dobili ovo cemo lako rijesiti.volim te bosno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Muhamed Besic je idealan za zadnjeg veznog. A ove dvije tekme 150% kao i veceras i rijesiti to sto prije. Nadam se da ce i Grci kiksati iducu tako da bi nam u Litvaniji i bod bio dovoljan.kokakolas je napisao/la:Treba se do SP riješiti taj problem defanzivnog veznog... Kolašinac će zabetonirati poziciju na lijevom beku
Begović
Mujdža, Bičakčić, Spahić, Kolašinac
???
Hajrović, Pjanić, Lulić
Džeko, Ibišević
Ima da deremo guzove aBd
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Begovic
Mujdza-spaha-bicakcih-kola
Vezni- besic I salihovic poluspic pjanic krila hajrovic I lulic napad dzeko...
Mujdza-spaha-bicakcih-kola
Vezni- besic I salihovic poluspic pjanic krila hajrovic I lulic napad dzeko...
-
- Kontakt:
Ne znam da li zante ali na dan utakmice sa Litvanijom pada prvi dan bajrama 

Tesko se nama ako se Miske prejede kolacakinder_jaje je napisao/la:Ne znam da li zante ali na dan utakmice sa Litvanijom pada prvi dan bajrama

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Bayern@heart
- Kontakt:
Znači u Viljnusu odluka ustavri bit će rastavljanje Litvanije na proste faktore. Pobjeda protiv Lihte sigura, a protiv Litve još sigurnija igrači će to sve rutinski obaviti
još 15 oktobra prvi dan Bajrama za one koji ga proslavljaju dvostruko slavlje
Svi zajedno aBd bez obzira ko smo i šta smo kojoj religiji pripadamo 15.oktobra ćemo slaviti
Volim te BiH

Volim te BiH
Zadnja izmjena: Bayern@heart, dana/u 11 sep 2013, 09:10, ukupno mijenjano 1 put.
tacno kada bi kiksali u litvaniji objaviti im rat nakon svega 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma ja ni sekunde ne mislim da ce grci dobiti slovake..mislim da im barem bod mogu uzeti, sto bi znacilo da nam je i bod u litvaniji dovoljan za brazil, al opet sumnjam da bi nasi isli na bod
slovaci i grci igraju u 16h, i kad bi dobili slovaci kojim slucajem, mi bi protiv lihtenstajna igrali za plasman 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
-
- Kontakt:
nadam se da cemo protiv licht. igrati na kosevu 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ovo ce do kraja biti trpanje. Uigravanje za sambu.
Nadam se da ce do tada Steva i Sejo naci formu i da ce Miske smrsati.
Begovic
Mensur-Spaha-Bico-Lulic
Pjanke-Zaha-Sejo
Izet-----Vedo
Dzeko
Misimovic, Stevanovic, Visca, Vrsajevic, Vranjes, Zukanovic, Eldin Hadzic (aBd kad moze igrac iz druge lige Turske moze i iz Spanije) i to je to.
Rahimicu se treba zahvaliti. Ne vidim svrhu u njegovom pozivanju iako moze jos malo da pruzi. Treba ustupiti mjesto nekom mladjem igracu koji treba da se privikava na reprezentaciju i od koga mozemo dosta dobiti u buducnosti. Zasluzio je general da ide na SP ali bolje bi bilo da ide na SP sa strucnims tabom.
Nadam se da ce do tada Steva i Sejo naci formu i da ce Miske smrsati.
Begovic
Mensur-Spaha-Bico-Lulic
Pjanke-Zaha-Sejo
Izet-----Vedo
Dzeko
Misimovic, Stevanovic, Visca, Vrsajevic, Vranjes, Zukanovic, Eldin Hadzic (aBd kad moze igrac iz druge lige Turske moze i iz Spanije) i to je to.
Rahimicu se treba zahvaliti. Ne vidim svrhu u njegovom pozivanju iako moze jos malo da pruzi. Treba ustupiti mjesto nekom mladjem igracu koji treba da se privikava na reprezentaciju i od koga mozemo dosta dobiti u buducnosti. Zasluzio je general da ide na SP ali bolje bi bilo da ide na SP sa strucnims tabom.
Ništa od toga. BP je već ranije prijavljeno kao mjesto odigravanja, a i da nije, nebi moglo jer ne zadovoljava minimalne uvjete za kvalifikacijsku utakmicu.fedeltafrotta je napisao/la:nadam se da cemo protiv licht. igrati na kosevu
Samo mirno odigrati ove dvije utakmice, bez potcijenjivanja, čak i Liechtensteina. Uopće ne gledati šta Grci rade jer mi možemo sve sami da uradimo za plasman.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- majestic24
- Kontakt:
Hoce li mi vec neko reci koju je poziciju igra Hajrovic??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
desno krilomajestic24 je napisao/la:Hoce li mi vec neko reci koju je poziciju igra Hajrovic??
Igrom najvise lici na Robbena, samo lijevu nogu koristi i ima paklen udarac istom.
Ove dvije utakmice najozbiljnije shvatit sa najjacim mogucim sastavom na Lihtejnstajn bez ikakvih kalkulacije a pogotovo sa Litvanijom.
Jos kad bi Slovaci u Grckoj zagrizli i barem bod uzeli.
Jos kad bi Slovaci u Grckoj zagrizli i barem bod uzeli.

- majestic24
- Kontakt:
Batko je napisao/la:desno krilomajestic24 je napisao/la:Hoce li mi vec neko reci koju je poziciju igra Hajrovic??
Igrom najvise lici na Robbena, samo lijevu nogu koristi i ima paklen udarac istom.
Pa to je igrac koji nam je potreban i obavezno ga ubaciti sto prije u prvih 11. Nemozemo vazda igrati s pjanom,misketom i mudonjom u sredini. Treba malo ubrzati vezni red.
Ovako bih ja onda to protiv Lihtenstajna
----------------------Begovic---------------------
Mujdza---------Bicakcic------Spahic-----Kolasinac
Hajrovic--------------Pjanic------------------Lulic
------------------------Misimovic-------------------
-----------------Dzeko-----------Vedo---------------
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Sljedecu tekmu osiguravamo prvo mjesto ! To je to!
Slovaci deru grke, mi deremo Lihtenstajn i to je to
Slovaci deru grke, mi deremo Lihtenstajn i to je to

@majestic, igrao je Misimovićevu poziciju, AMF - a, to je njegova sekundarna pozicija. Primarna mu je RMF.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.