NBA 2K14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: NBA 2K14
Ne laži bolan,ja sam seedo.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Tvoj dial-up se ne racuna.LBJ MVP je napisao/la:Ne laži bolan,ja sam seedo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ja s dial-upom igram nba 2k14,dok ti čekaš da neko seeda.BIHfan je napisao/la:Tvoj dial-up se ne racuna.LBJ MVP je napisao/la:Ne laži bolan,ja sam seedo.

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Da igras ne bi tipkao ovdje na forumu.LBJ MVP je napisao/la:Ja s dial-upom igram nba 2k14,dok ti čekaš da neko seeda.BIHfan je napisao/la:Tvoj dial-up se ne racuna.LBJ MVP je napisao/la:Ne laži bolan,ja sam seedo.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nemoj plakat, bit ce bolje.BIHfan je napisao/la:Hebem ti sebicnjake, pa niko na ovim torrentima nece da seed-a, ovo je za plakat.
Pošto mi ovo čudo jedino može od sportskih simulacije,fifa i pes je previše za moj kompjuter,pa sam odlučio malo na ovo preći..Zadnji sam igrao nba 2k10,a prije toga ono standardno,nba live 2005,6,7,8,ne znam do koje sam godine išao..
Nego,jel teško ovo za igrati čudo?
Kako su napravili my career?

Pa ako ti može ovo trebalo bi da može i FIFA 14,nije neka razlikaNarin je napisao/la:Pošto mi ovo čudo jedino može od sportskih simulacije,fifa i pes je previše za moj kompjuter,pa sam odlučio malo na ovo preći..Zadnji sam igrao nba 2k10,a prije toga ono standardno,nba live 2005,6,7,8,ne znam do koje sam godine išao..![]()
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- supersonic83
- Kontakt:
Privatni torent tracker i nemas problema.BIHfan je napisao/la:Hebem ti sebicnjake, pa niko na ovim torrentima nece da seed-a, ovo je za plakat.
Evo malo editinga:

Ma mozes u slidersima narediti sve da odgovara tvojim mogucnostima.Narin je napisao/la: Nego,jel teško ovo za igrati čudo?
Meni je uvijek jedan nivo prelagan a drugi tezak, pa si naredim nesto izmedju.
I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
Dosta dobro odradjen NBA, muzika odlicna, sama igra je dosta realnija... Samo sam se zeznuo kada sam pravio profil, slucajno sam odma pritisnuo enter i sada kada hocu da igram mycareer zovem se Leslie Stone i onda mi se ne igra nikako.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
i ja sam se isto tako zezno. Ides OPTION -----> FEATURES -----> EDIT MY PLAYERasunsao je napisao/la:Dosta dobro odradjen NBA, muzika odlicna, sama igra je dosta realnija... Samo sam se zeznuo kada sam pravio profil, slucajno sam odma pritisnuo enter i sada kada hocu da igram mycareer zovem se Leslie Stone i onda mi se ne igra nikako.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
asunsao je napisao/la:Dosta dobro odradjen NBA, muzika odlicna, sama igra je dosta realnija... Samo sam se zeznuo kada sam pravio profil, slucajno sam odma pritisnuo enter i sada kada hocu da igram mycareer zovem se Leslie Stone i onda mi se ne igra nikako.

Sto ne napravis novi?
Na XBoxu je super igrica.
Pokusao sam ovaj LeBron mode, iako mrzim tipa, stvarno je dobro napravljeno.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Na osnovu cega su ovi odredjivali koliko je koji igrac kvalitetan? Pa ovo je smjesno. 

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
I ja sam to uradio na početku,ali može se popraviti,ime i sve ostalo..
Nego,jesam jedini koji mora kad god uđe spašavati kontrole ponovo i ponovo,i kad stavim da je 1 četvrtina 5 minuta,a u my career mi traje 8 minuta,jel se ta prva utakmica ne može mijenjati,ili ja nešto ne radim kako treba?

Nego,jesam jedini koji mora kad god uđe spašavati kontrole ponovo i ponovo,i kad stavim da je 1 četvrtina 5 minuta,a u my career mi traje 8 minuta,jel se ta prva utakmica ne može mijenjati,ili ja nešto ne radim kako treba?
Pa sacuvaj promjene sve. Ides save settings, kasnije kad opet pokrenes igru load.Narin je napisao/la:I ja sam to uradio na početku,ali može se popraviti,ime i sve ostalo..![]()
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ajd neko ostavi mi link od kreka ako ima
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Mislim da se meni nešto zeznulo,kad odradim utakmice,ono piše spašava se,kad uđem opet,sve ispočetka..
Tako i za settings,i ostalo..Hmm..
Tako i za settings,i ostalo..Hmm..
Hvala druze, spasio si meUnofficialpage je napisao/la:i ja sam se isto tako zezno. Ides OPTION -----> FEATURES -----> EDIT MY PLAYERasunsao je napisao/la:Dosta dobro odradjen NBA, muzika odlicna, sama igra je dosta realnija... Samo sam se zeznuo kada sam pravio profil, slucajno sam odma pritisnuo enter i sada kada hocu da igram mycareer zovem se Leslie Stone i onda mi se ne igra nikako.

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
braco mozel link u pp..i da mi malo pojasnite kako cu skinuti,jel treba i crack ? HVALA
Moze li neko poslat link za download na pp, nasao nekakav al sporo skida nece za godinu skinut.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Meni ne moze cetvrtina ispod 6min
Nego,imal ko da ima kakav savjet za carrer mode,tesko osvajam one poene.Necu napredovat za 15 godina (u igri).

Nego,imal ko da ima kakav savjet za carrer mode,tesko osvajam one poene.Necu napredovat za 15 godina (u igri).
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.