Izbor forumaša godine 2013. - Tema za diskusije
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Izbor forumaša godine 2013. - Tema za diskusije
forum gubi kvalitet svake godine, tako da ne znam. Slabo ima konstruktivnih komentara ...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Tebi se kanta smiješi, imaš najveće šanse.LenBias je napisao/la:ovo je formalnost, svi znamo da sam forumas godine
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!
ja ti dao savjet na temi gdje si pisao sta ne treba i ti nasao ovu temu i post da bi to napisaoPrisoner je napisao/la:Tebi se kanta smiješi, imaš najveće šanse.LenBias je napisao/la:ovo je formalnost, svi znamo da sam forumas godine

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Baš tako. Mnogi kvalitetni forumaši ne diskutuju više tako često. Još se javljaju uvijek novi/stari likovi, pa se pogubim, ne mogu upratiti šta su bili prije, šta su sad. Sve neke podvojene/potrojene ličnostiBosniacum Lilium je napisao/la:forum gubi kvalitet svake godine, tako da ne znam. Slabo ima konstruktivnih komentara ...

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
ja već znam kome ću svoje glasove dati... kada počinje glasanje?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ti daješ savjete? Nemoj više majke ti..LenBias je napisao/la:ja ti dao savjet na temi gdje si pisao sta ne treba i ti nasao ovu temu i post da bi to napisaoPrisoner je napisao/la:Tebi se kanta smiješi, imaš najveće šanse.LenBias je napisao/la:ovo je formalnost, svi znamo da sam forumas godine
Prvi si favorit za kantu, briljirao si ove godine na forumu, preko Mirzine teme, pa do NBA sezone..
DANTES je napisao/la:kada počinje glasanje?
pa to si ti bishopePrisoner je napisao/la:Ti daješ savjete? Nemoj više majke ti..
Prvi si favorit za kantu, briljirao si ove godine na forumu, preko Mirzine teme, pa do NBA sezone..

- legenda reala
- Kontakt:
ma dobro tu ste ti i Cautinho negdje kad je titula u pitanju

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
sve dok ne mjenjam racune na forumu kao neki dobro je 

svi koji se svađaju na forumu od mene imaju nominaciju za kantu
(isključujući LenBias-a, nije mi nikad na žulj stao) 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
ma pusti onog gore, svaki puta kada je raspravljao, pardon, pokusao raspravljati, bio je inferiorniji pa sada svoje frustracije pokusava ovako da lijeci, meni ne smeta na kraju krajeva neka glasa svako za koga zeli, demokratija je ipak na kraju krajeva 

Goalgetter je napisao/la:Majstor10![]()

- anonymousHD
- Kontakt:
@bparena dominirao
Vidiš kako sve ti znaš.. I koji mi je nick bio i o čemu smo raspravljali i sve.. Tako i ja znam sve o djevojci jednoj koja me odbila, nisam joj ni dan danas halalio. I šta radi, i šta voli, kad joj rođendan, raspored na poslu.. A da smo se pokupili, vjerovatno bih kao pravi čo'ek to sve zaboravio i ne bi mi bilo važno, ovako sam zapamtio..LenBias je napisao/la:ma pusti onog gore, svaki puta kada je raspravljao, pardon, pokusao raspravljati, bio je inferiorniji pa sada svoje frustracije pokusava ovako da lijeci, meni ne smeta na kraju krajeva neka glasa svako za koga zeli, demokratija je ipak na kraju krajeva
E tako i ti, kad te neko ubije argumentima u raspravi nekoliko puta, sve znaš o njemu i pjeniš se na svaku pomisao na tog lika (nicka).

Elem da ne ide ovo u raspravu, smiješi ti se kantica vjeruj mi. Od mene na ovu "raspravu" dosta i neću više replicirati.
što neko parafrazira Balaševića

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
skontaj ga haha zatvorenice bishope pazi ovako, raspravljali smo toliko puta i toliko nisi imao sta reci pametno da si me u vise navrata vrijedjao licno i eto na kraju ostao banovan, toliko o tome koliko je ko i koga ubio, stvarno si rodjen za debate izgleda
bravo, svaka cast, po ko zna koji put radis seppuku, onako skroz opusteno
ps. no homo, nisam u tim vodama da poredis situacije u kojima si ti nesto pokusavao sa situacijama nekog momka i djevojke, ne moras se jos ukopavati i na taj nacin, da ti malo paznju skrenem ako nista drugo

ps. no homo, nisam u tim vodama da poredis situacije u kojima si ti nesto pokusavao sa situacijama nekog momka i djevojke, ne moras se jos ukopavati i na taj nacin, da ti malo paznju skrenem ako nista drugo

Forumaš godine trenutne kvote:
Cautinho 1.25
LenBias 2.20
Otelo 7.80
Lenny izjavio da neće dođi na dodjelu jer je uvrijeđen rezultatima u prošle 2 godine.
Kanta godine:
legenda reala 1.01
iVar 3.50
Cashman 8.90
Cautinho 1.25
LenBias 2.20
Otelo 7.80
Lenny izjavio da neće dođi na dodjelu jer je uvrijeđen rezultatima u prošle 2 godine.
Kanta godine:
legenda reala 1.01
iVar 3.50
Cashman 8.90
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Uvršten si u mojih 5DANTES je napisao/la:ja već znam kome ću svoje glasove dati... kada počinje glasanje?

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
naprijed rejal
joj što?Sveti je napisao/la:Uvršten si u mojih 5DANTES je napisao/la:ja već znam kome ću svoje glasove dati... kada počinje glasanje?
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, sarajevskiMarlboro i 8 gostiju.