eto saznajte nesto o nasem novom Zmaju, za koga navija u BiH, kako je dobio ime itd.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ovaj od Gladbacha do Rome, a Tino iz Liege-a u mocni Hajduk. Stoga ko sto si rekao, tesko da se moze takvo nesto desiti.zizu1991 je napisao/la:Volio bi' da se zaj.ebemo s njim, k'o Amerikanci s Bradley - em u doba tate Bradley - a na kormilu USA. Mada se takvo što teško može desiti.
Gdje je Bradley igr'o 2010 godine?Goalgetter je napisao/la:Ovaj od Gladbacha do Rome, a Tino iz Liege-a u mocni Hajduk. Stoga ko sto si rekao, tesko da se moze takvo nesto desiti.zizu1991 je napisao/la:Volio bi' da se zaj.ebemo s njim, k'o Amerikanci s Bradley - em u doba tate Bradley - a na kormilu USA. Mada se takvo što teško može desiti.
M'Gladbach.Head je napisao/la: Gdje je Bradley igr'o 2010 godine?
Tu si pogrijesio moj Sven.Da bih se našao na spisku, moram, možda, i duplo bolje igrati od nekih igrača, jer me on nikada neće zvati preko veze - kaže mladi Sušić.
Ovo za ime je najjače. K'o kad je Izet dao praunuku ime Džema Brankocalcio je napisao/la:eto saznajte nesto o nasem novom Zmaju, za koga navija u BiH, kako je dobio ime itd.
Kakav god da je, nosio je igru USA protiv nas na Koševu.calcio je napisao/la:Jeli to smatrate da je Bradley neka igracina?
Pa Tino ima kapacitet da ga nadmasi, ako vec sad nije bolji igrac.
Napredovo poslije tog prevnstva,otiso u italiji poslije njega.Goalgetter je napisao/la:M'Gladbach.Head je napisao/la: Gdje je Bradley igr'o 2010 godine?
Nase prijateljske utakmice ne treba uzimati za ozbiljno.zizu1991 je napisao/la:Kakav god da je, nosio je igru USA protiv nas na Koševu.calcio je napisao/la:Jeli to smatrate da je Bradley neka igracina?
Pa Tino ima kapacitet da ga nadmasi, ako vec sad nije bolji igrac.
Prcic ionako isto nije za te pozicije. Mogao se obaviti razgovor sa Besicem ili probati Salihovic na toj poziciji (igrao je vec par puta u repci na toj poziciji, protiv Njemacke npr.), Kolasinac je isto eventualna opcija, ali radije na lijevom beku ga korsititi nego DM. Fakt je da i Susic nije taj tip igraca, krajnje na SP ce nam biti jasno, ako vec zaigra u prvih 11.Head je napisao/la:A koga bi vi to probali a da je dostupan?
Prcica ne priznajem kao odgovor jer smo uvjereni u njegove sposobnosti kroz mladu repku
Tuzno ali istinito, ja nikada za njega ne bih ni cuo da ne igra u istom timu kao VrsajevicPauk je napisao/la:da mu nije prezime susic...niko nebi znao da uopste postoji ovaj lik
Od novih imena, od Gudelja i nema niko (ali prica je poznata). Za Salatica sam uvijek skeptican bio, jer ne vjerujem da ni on misli ozbiljno sa tim.Head je napisao/la:Mislim od novih imena.Sve sto si naveo gledali smo u repci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.