FK Turbina Jablanica
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Turbina Jablanica
Đeste košarkaši, dobrodošli na temu FK Turbina 

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Fk.Turbina Jablanica pocela je sa pripremama za predstojecu sezonu u Prvoj Ligi Federacije BiH..Na prozivci je prisustvovalo cak 25 igraca.. Osim nasih domacih igraca iz prethodne godine, pojavila su se i neka nova pojacanja - Kudra.N, Ramić .J, Cilic.S, Besic , Gagro, .. Treba istaknuti i to da je Turbina ostala bez najiskusnijeg igraca Amir Hadžiomerović-a, koji je odlucio fudbalski receno okaciti "kopacke o klin".. Sve najbolje mu zelimo..Do kraja prelaznog roka ocekuje se jos par kvalitetnih pojacanja.
Očekujem raspad sistema, ukoliko prva tri kola ne osvoje tri boda. I onda ce svi igrači sa strane otic, i klub ce bit na rubu provalije. daj bože da griješim. Jer valja ovo platit sve..
Očekujem raspad sistema, ukoliko prva tri kola ne osvoje tri boda. I onda ce svi igrači sa strane otic, i klub ce bit na rubu provalije. daj bože da griješim. Jer valja ovo platit sve..
OJ SUZANA OBJESI SE TI, NEK LOZA TEČE NERETVOM DA PIJU ROĐENI !
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Kudra? Nedim Kudra?castro je napisao/la:Fk.Turbina Jablanica pocela je sa pripremama za predstojecu sezonu u Prvoj Ligi Federacije BiH..Na prozivci je prisustvovalo cak 25 igraca.. Osim nasih domacih igraca iz prethodne godine, pojavila su se i neka nova pojacanja - Kudra.N, Ramić .J, Cilic.S, Besic , Gagro, .. Treba istaknuti i to da je Turbina ostala bez najiskusnijeg igraca Amir Hadžiomerović-a, koji je odlucio fudbalski receno okaciti "kopacke o klin".. Sve najbolje mu zelimo..Do kraja prelaznog roka ocekuje se jos par kvalitetnih pojacanja.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Support your local club !
izgledaKonjicBOY je napisao/la:Kudra? Nedim Kudra?castro je napisao/la:Fk.Turbina Jablanica pocela je sa pripremama za predstojecu sezonu u Prvoj Ligi Federacije BiH..Na prozivci je prisustvovalo cak 25 igraca.. Osim nasih domacih igraca iz prethodne godine, pojavila su se i neka nova pojacanja - Kudra.N, Ramić .J, Cilic.S, Besic , Gagro, .. Treba istaknuti i to da je Turbina ostala bez najiskusnijeg igraca Amir Hadžiomerović-a, koji je odlucio fudbalski receno okaciti "kopacke o klin".. Sve najbolje mu zelimo..Do kraja prelaznog roka ocekuje se jos par kvalitetnih pojacanja.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ma neće biti raspad sistema ako ne pođe sve kako treba,vjeruj mi. Ista situacija sa Igmanom prošle godine. Prvih 5 kola samo 1 bod ali ostali su svi i eto uspjeli izboriti opstanak.
Support your local club !
kažu da je teren u katastrofalnom stanju, ima li neko informaciju. čujem danas u kladionici priču da postoji opcija da igramo u Hadžićima

najvjerovatnije da ce se prve 2 domace igrat u Hadzićima,al jos nista nije sigurno znat ce se za par dana...daj boze da ovo izadje na dobro 

Poruka za Igman i za Beštije da mogu samo k.u.r.a.c da nam popuše...
Teren u katastrofalnom stanju? Pa zar niste radili novi teren prošle sezone dok ste igrali u Drežnici? 

Znaci gostujemo vam na neutralnom terenu 

Zadnja izmjena: LloriS, dana/u 21 jul 2014, 04:38, ukupno mijenjano 1 put.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
polufinale kupa HNŽ brotnjo-burbina u sljedeću nedjelju
,u četvrtfinalu turbina dobila klis 3-0 i brotnjo dobilo cim 3-0. 

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- EdinDzekomo
- Kontakt:
ima li slika sa toga stadiona sto je obnovljen
nema slika, al ono sto sam ja vidio je ravno katastrofi. trava "nova" al nikako ne raste. vise zemlje nego trave. je..biga.EdinDzekomo je napisao/la:ima li slika sa toga stadiona sto je obnovljen
-
- Moderator
- Kontakt:
Ajde recite koje pojacanje ste doveli pa da onda pricamo ????
Nedim Kudra
Ernes Hida
Toni Gagro
Faris Fejzić
Nedim Becirevic
Amar Kadić
Mirsad Ramić
Jasmin Ramić
Belmin Besić
Semir Čilić
samo da nam jos stadion u utorak dobije dozvolu da igramo utakmice u Jablanici i nek se niko ne nada bodovima
Ernes Hida
Toni Gagro
Faris Fejzić
Nedim Becirevic
Amar Kadić
Mirsad Ramić
Jasmin Ramić
Belmin Besić
Semir Čilić
samo da nam jos stadion u utorak dobije dozvolu da igramo utakmice u Jablanici i nek se niko ne nada bodovima

Poruka za Igman i za Beštije da mogu samo k.u.r.a.c da nam popuše...
-
- Moderator
- Kontakt:
Odakle je ko?Turbosi je napisao/la:Nedim Kudra
Ernes Hida
Toni Gagro
Faris Fejzić
Nedim Becirevic
Amar Kadić
Mirsad Ramić
Jasmin Ramić
Belmin Besić
Semir Čilić

Samo zadnjeg znam da je igrao u Branitelju..
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
ovo Ramići iz C Njiva ?Turbosi je napisao/la:Nedim Kudra
Ernes Hida
Toni Gagro
Faris Fejzić
Nedim Becirevic
Amar Kadić
Mirsad Ramić
Jasmin Ramić
Belmin Besić
Semir Čilić

Grad Vahe,Hasana,Mirze...cuvenog mosta..nema dalje..

OFK Gradina Srebrenik
Moze li info odakle su stigli ovi nabrojani igraci. Ja znam samo Jasmina Ramica, golmana iz Branitelja.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Turbosi je napisao/la:Nedim Kudra
Ernes Hida zeljeznicar
Toni Gagro sloga ljubuski
Faris Fejzić zeljeznicar
Nedim Becirevic igman
Amar Kadić igman
Mirsad Ramić zeljeznicar
Jasmin Ramić branitelj
Belmin Besić velez
Semir Čilić branitelj
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
ova turbina se nema cemu nadati protiv mladosti. garantujem 3-0 za mladost...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.