Mustafa (Marjan) Mijajlović - Želje i pozdravi
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Re: Marjan Mijajlović - Želje i pozdravi
Jel pao dogovor, ko predstavlja forumase u suceljavanju FACEtoFACE kod Senada 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
- donniedarko
- Kontakt:
Dobar je u zadnjoj recenici. Uredu je izgubiti ali ne komentarisati bilo sta
Kako lik opisa svoju licnost 

Marjan preferira Face to Assdr.van nostrand je napisao/la:Jel pao dogovor, ko predstavlja forumase u suceljavanju FACEtoFACE kod Senada
100% sportski i krajnje opušten potpis
Treba nas vise ici, ipak Senad ima veliki dnevni boravakdr.van nostrand je napisao/la:Jel pao dogovor, ko predstavlja forumase u suceljavanju FACEtoFACE kod Senada

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- anonymousHD
- Kontakt:
Posle Nigerije je bio razočaran, rekao da se nešto dešava u repki i da će o tome pričati kada dođe iz Brazila, a sad odjednom okreće kola, navodno ništa se ne dešava.
Koga praviš budalom ba?
Marjane poliži svim NOBODY likovima sa ovog foruma jaja!
Koga praviš budalom ba?

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Kako su kaze svi podcjenjivali Grcku a Grci ce igrati 1/4 finale.samim time on je totalno pdocijenio Kostariku,ekipu koja je pobijedila Urugvaj,Italiju.
BosnaE
kad nas "forumaše" prozva u po emisije tačno mi odmah tlak skočio
A.F.C. Bournemouth!
DukeOfWellington je napisao/la:Istinski smetljar Marjan Mijajlović, vječiti plaćenik i poltron, koji se dodvorava svome gospodaru Senadu Silnom, vlasniku SPACE televizije koju je otvorio u dnevnom boravku stana u Bosmalu, nema nikakvo pravo da navijače BiH koji ovu reprezentaciju prate od njenog nastanka uzima u usta jer je on kad je ova reprezentacija nastajala vrijeme provodio u Beogradu i bio je navijač reprezentacije SR Jugoslavije, a kasnije reprezentacije SCG i Srbije, a sada bi da glumi najvećeg navijača naše reprezentacije, što mu je obezbijedio sobar Senad Hadžifejzović, kvazinovinar i čovjek bez ikakvih skrupula. Na svu sreću iritantni drekavac Marjan Mijajlović više neće imati priliku da svojim poganim jezikom upropaštava prijenose utakmica naše svetinje u kvalifikacijama, a nadajmo se ni u prijateljskim mečevima. Pored toga, pozivam smetljara, poltrona i bivšeg navijača reprezentacije Srbije u svim njenim oblicima da se lično obrati nama miševima, da nam u lice poruči ono što ima hrabrosti da putem SPACE TV iz Brazila poručuje u Senadov dnevni boravak. Da te vidimo smetljaru.

Zao mi samo ostalih uposlenih na onoj kucnoj televiziji sto bez plate rade jer ova dva egomanijaka i poltrona sve na bijelo dadose.
Hvala Bogu sto vise necu morati slusati njegove idiotarije.
Senade, ne zasluzujes Marijana

Bosmal, ne zasluzujes televiziju

Stidim se sto mi je na pocetku bio simpatican dok je na sportklubu radio svabe.

Meni on dobro dodje kao laksativ,kad cujem njegov glas ne gine mi praznjenje.
Ako vam kazem da radije slusam Ruse,Rumune,Spance idr. onda vam je sve jasno
Tema je odlicna,kad vec niko nece da ga pozdravi,bar da mu mi uputimo koji pozdrav

Ako vam kazem da radije slusam Ruse,Rumune,Spance idr. onda vam je sve jasno

Tema je odlicna,kad vec niko nece da ga pozdravi,bar da mu mi uputimo koji pozdrav

- RockyMaivia
- Kontakt:
Nayebem ti se matere,onako patriotski.
StarMo nije skutorija...
Postavio sam i anketu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mrtva trka izmedju a i c odgovora

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- dr.van nostrand
- Kontakt:
komplikovani i teski odgovori za odabratVirtu4l je napisao/la:Postavio sam i anketu.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
GLASAJTE ZA B !
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ja bi glasao za ovo pod 3.
ipak je to Mijajlović 

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Šuti, dobro vas je čovjek i opisao kakvi ste. I da, Nele nije 13 000km udaljen, tu sam ja blizu. 
Također napuštam vas na ovoj temi, NE ZASLUŽUJEM VAS INSTITUCIJE, NADPROSJEČNO INTELIGENTNE GROMADE!

Također napuštam vas na ovoj temi, NE ZASLUŽUJEM VAS INSTITUCIJE, NADPROSJEČNO INTELIGENTNE GROMADE!
Bas, mjenja pricu kako mu se kaze i platianonymousHD je napisao/la:Posle Nigerije je bio razočaran, rekao da se nešto dešava u repki i da će o tome pričati kada dođe iz Brazila, a sad odjednom okreće kola, navodno ništa se ne dešava.
Koga praviš budalom ba?![]()
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Jesi ovo ti glasao za b. ?nele-BHF je napisao/la:Šuti, dobro vas je čovjek i opisao kakvi ste. I da, Nele nije 13 000km udaljen, tu sam ja blizu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa pa Marjane.nele-BHF je napisao/la:Šuti, dobro vas je čovjek i opisao kakvi ste. I da, Nele nije 13 000km udaljen, tu sam ja blizu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.