Svrsravati Zelju, Sarajeva , Siroki Brijeg, Velez i Zrinjski u kandidate za ispadanje spada u djetinjarije i nebuloze
Zvijezda i Sloboda sigurno nece ispasti, Zvijezda ima agilnu upravu i ove sezone su doveli solidna pojacanja igraju lijepo, posteno i hrabro i pravo su osvjezenje za ovu ligu.
Slonoda je stala finansijsi na noge, veliki klub za bh prilike iz velikog grada plus euforija zbog povratka u PL B i H mogu Slobodu dovesti visoko na ljestvici, tj. medju prvih 6.
Vitez se zeznuo oko dovodjenje trenera(Husnija Arapovic je definitivno promasaj), ne znam koga su doveli za pojacanja, ali su puno izgubili oko odlaska Dedica. Vitez i Celik su primjer za citavu B i H sto s etice dobrih i komsijskih i medjunacionalnih odnosa. Volio bih da Vitez ostane, ali zeznuli su se oko trenera tako da...
Travnik? Totalna nepoznanica, ono sto je jasno da se godinama bore za opstanak, ono koliko pratim doveli su nekog Brazilca. Sad prica da su bolji od Celika, to cemo jos vidjeti, ne tvrdim da nisu bolji od nas, ni da su slabiji, samo ih nesto tabela yebe

. Hajd vidjecemo i Travniku kao komsijama zelim sve najbolje.
Vidim mnogi svrstavaju i Slaviju oko ispadanja. Pa po meni mogu ispasti samo u slucaju da su u tezoj finansijskoj situaciji poput Leotara iz prosle godine, a ako ne nema govora da Slavija ispadne, jer je to sasvim solidan klub za nase prilike.
Bijeljinski klubovi, hm solidni ali plasmanom oko zone za ispadanje, dakle kakvi god su, ostace u toj zoni, sad gdje ce ih dovesti ta zona da li na samo dno i ispadanje ili ce se opet izvuci, vidjecemo.
Drina Zvornik, nemam pojma, zadnje izdanje u PL im je bilo katastrofalno, e sad da li su napravili neki iskorak isto sumnjam s obzirom na nase prilike, ali eto ostaje se da vidimo.
Čelik neće ispasti, na veliku žalost naših dušmana. I ne samo to. Mnogi od ovih velikih klubova za bh prilike sto ce se boriti za najveci plasman dozivjece brodolom u Zenici, a mozda i na svom stadionu, bas kao sto je to bilo i prosle godine. Nadam se da cemo i Zelji konacno skinuti skalp

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor