Novi kapiten
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Novi kapiten
Nije bitno ko, samo je bitno da njega nema, nadam se da ce i Pilav odleprsat il da ce se smanjit njegov uticaj u savezu i bili bi ko Njemacka 

...
- samovasposmatram
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Volim ja Begovica, ali kapiten?
http://www.fourfourtwo.com/news/begovic ... ll-reasons
Daj bola, pa neće im reć da ga boli k.urac za Kanadu i slično.
Asmir Begović ima karakter za razliku od nekih koji su mi bili dragi a sad mi omrzli da ih nemogu gledat.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Ako se dan po jutru poznaje, novi kapiten ce biti Tino Sven Susic...

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Begovic.Jedini u reprezentaciji kojeg se moze nazvat gospodinom.Svjetski covjek.
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 07 avg 2014, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
Begovic.
sent from Canada
sent from Canada
- Consigliere
- Kontakt:
Sto im ne bi rek'o? Ne zivi tamo, ne igra tamo.... Srcem sam odabrao, cao! On je izjavio da je izabrao iz fudbalskih razloga. Meni dovoljno da ne bude ni kandidat za kapitena, a svakako su nas od njega vise zaduzili i Miske, i Dzeko, i Pjanic, i Salihovic, i Ibisevic....anel81m je napisao/la:Consigliere je napisao/la:Volim ja Begovica, ali kapiten?
http://www.fourfourtwo.com/news/begovic ... ll-reasons
Daj bola, pa neće im reć da ga boli k.urac za Kanadu i slično.
Asmir Begović ima karakter za razliku od nekih koji su mi bili dragi a sad mi omrzli da ih nemogu gledat.

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pjanic jeste nas najbolji igrac ali za kapitena,po mom misljenju nije
Previse je miran,pa i relativno mlad..Vjerovatno ce to bit Dzeko,nece Safet imati hrabrosti da ga preskoci a i Dzeko bi vjerovatno bio razocaran..I najbolje bi tako bilo : Dzeko jos 4-5 godina dok ne ode u penziju a onda nek preuzme Besic
Previse je miran,pa i relativno mlad..Vjerovatno ce to bit Dzeko,nece Safet imati hrabrosti da ga preskoci a i Dzeko bi vjerovatno bio razocaran..I najbolje bi tako bilo : Dzeko jos 4-5 godina dok ne ode u penziju a onda nek preuzme Besic
- donniedarko
- Kontakt:
Neko bi ovdje da se Dzeko razocara. E nece vam proci. Emotivno stanje Edina je bitnije od npr. recimo od odbrambenih kvaliteta jednog Spahica ili ociglednih liderskih sposobnosti jednog Begovica. Uvijek trebate imati to na umu. 

-
- Kontakt:
Vi nemate pojma!!!! Kapiten moze samo SENAD LULIC biti!!!
Po svim svojim karakteristikama Begovic bi trebao da bude kapiten. Postoji samo jedan problem covjek igra golmana. Postoje dobri razlozi zasto kod 95% timova kapiten nije golman. Nema toliko uticaja na samu igru jer ne sudjeluje toliko u igri. Ne moze komunicirati sa sudijom na 70% terena osim ako ne pretrci preko 30m

Ako Spaha vise ne bude igrao po meni bi kapiten trebao da bude ili Kolasinac ili Dzeko ili mozda Miske dok je na terenu.

Ako Spaha vise ne bude igrao po meni bi kapiten trebao da bude ili Kolasinac ili Dzeko ili mozda Miske dok je na terenu.
ne možeš asmira preskočiti, al' nikako..mirzatele je napisao/la:Pjanic jeste nas najbolji igrac ali za kapitena,po mom misljenju nije
A i ovaj što je pravio anketu
Čuj Seo,Mume i Avdija,momci odigrali 10-ak utakmica i odma kapiteni.Za jedno 5-6 godina da,a glas od mene za ovaj mandat imaju Edin,Vedad i Asmir (nek ga podijele kako hoće
)

Čuj Seo,Mume i Avdija,momci odigrali 10-ak utakmica i odma kapiteni.Za jedno 5-6 godina da,a glas od mene za ovaj mandat imaju Edin,Vedad i Asmir (nek ga podijele kako hoće

- Consigliere
- Kontakt:
Ova anketa je najbolji dokaz kakvi ljudi pisu na ovom forumu

Fit Tony: I keep my friends close...
- donniedarko
- Kontakt:
Ako cemo gledati s navijacke strane, "ne zasluzujemo te Asmire" mnogo bolje zvuci od "ne zasluzujemo te Edine".
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.