NBA 2k15
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: NBA 2k15
Moze li link za torrent na pp? Hvala
Nece mi se skinut do prve parcijale taman, imam vremena za ucit 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Jel to vec izbacio reloaded? Za skidanje ce mi trebati nekih 20 sati, ako bude picilo punom brzinom.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Moze li link za torrent na pp? Hvala
- IlCapitano
- Kontakt:
Je li vam stabilan ovaj torrent? Tj. ide li uvijek punom brzinom pošto vidim da ima puno onih koji skidaju, a malo koji uploaduju.
Već 2-3 dana sam skidao neki kineski i download bude par minuta na maksimumu i onda padne ispod 100 kB/s pa sam prekinuo. Sad sam našao na warezu linkove od 1Gb i njih skidam. Samo mi treba neki dobar download manager, ako ima neko neku preporuku?
Već 2-3 dana sam skidao neki kineski i download bude par minuta na maksimumu i onda padne ispod 100 kB/s pa sam prekinuo. Sad sam našao na warezu linkove od 1Gb i njih skidam. Samo mi treba neki dobar download manager, ako ima neko neku preporuku?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
I kod mene tako, sad puca brzinu preko jednog MB, onda padne na skroz i vec me nervira.
S koje stranice se skidaju ovi dijelovi s wareza
S koje stranice se skidaju ovi dijelovi s wareza
- IlCapitano
- Kontakt:
Pa imaš dole da sebi izabereš sa koje ćeš. Ja sam počeo sa ove 180, linkovi od 1GB. Puca full brzina cijelo vrijeme. 
može li mi netko poslati na PP stranicu sa koje skidate to u dijelovima, ali da nije preload već da je reloaded verzija ili koja već druga ima crack..? pošto ovaj torrent je trenutno nemoguće skinuti.
- plavipatriota
- Kontakt:
dajte mi kakav link na pp molim vas, pored menadzera najbolja sportska igrica!!!
krenuloBelmin6 je napisao/la:Eo ja sam ovo nasao.

koji mrtvi leecher-i necu do Nove godine skinuti 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
imam druge planove sa tom lovomGreivis je napisao/la:Kupi original. Ti imas love.
mozda se nadje iduci mjesec nesto
ili ako me neka yebena sreca potrefi na CS:GO pa dobijem neki mnogo dobar skin i prodam ga za pedesetak eura
sve opcije su otvorene
EDIT : nasao sam malo brzi nacin skidanja, a to je da napravite free acc. na https://www.oboom.com
i skidate sa tog hosta preko jdownloader-a ili browsera svejedno
http://ncrypt.in/folder-UKaoHQTC
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
stvarno više ne znam koja je najbrža metoda za skidanje, na onaj warez forum ne mogu da se registrujem jer mi nikako ne dolazi e-mail za aktivaciju računa, svaki torrent ne može da pređe 5kb/s a ovaj oboom ograničava download speed na 150kb/s..
- IlCapitano
- Kontakt:
Ni ja nisam dobio onaj aktivacijski email na warezu, ali eto ovaj torrent sada održava brzinu izmedju 300 kb/s. Kada nisam na netu, kada igram nešto drugo, onda pici i 600. Skinut ce se ovim tempom do petka, valjda. 
- IlCapitano
- Kontakt:
Skinut će ti se tim tempom sutra do podne ako ostaviš cijelo vrijeme full brzinu.Belmin6 je napisao/la:Ni ja nisam dobio onaj aktivacijski email na warezu, ali eto ovaj torrent sada održava brzinu izmedju 300 kb/s. Kada nisam na netu, kada igram nešto drugo, onda pici i 600. Skinut ce se ovim tempom do petka, valjda.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Meni ne može stati igra na računar, particija od 300 GB skoro puna, ima samo još 30 GB. 
NBA 2K14 ide delete
NBA 2K14 ide delete
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Šta je ovo, jel fakat ne može da pokrene na 32bitnom sistemu (win7) ? 
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- IlCapitano
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.