Najteži sport
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najteži sport
Pa ja bih umro od pomisli da moram to raditi 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Rukomet je grublji zbog činjenice da za istu količinu kontakta imaš različitu opremu, jedina razlika između hokeja i rukometa je da nije isto kada te pogodi lopta u glavu i pak, a ostalo manje više isto
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
- firefirefirely
- Kontakt:
Ragbi brate .. Sport u kojem je sav taj 'kontakt' dozvoljen, sta vise pozeljan i ohrabren, bez sve te 'opreme' 

Davno sam ja odradio taj triatlon, izšamarao slabašnu konkurenciju, na San Andreasu naravno 

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Rukomet je krvav sport, trenirao par godina, i sad zalim sto sam prestao da se bavim tim pravim muskim sportom
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Triatlon je daleko najtezi, jer treba kondicija, snaga, tehnika(plivanje), treba biti mentalno jak, i taktika je bitna, zbog doziranja tempa i snage. Tu su jos biciklizam, biatlon, trcanje na skijama, atletika i plivanje.
Timski sportovi po meni nisu tako tezki zbog tih intervala gdje mozes odmarati. Mozda su hokej na ledu i rukomet jedni od tezih timskih sportova.
Ima tu jos alpsko skijanje, climbing, i razne vrste ekstremnih sportova, npr. gorski biciklizam.
Timski sportovi po meni nisu tako tezki zbog tih intervala gdje mozes odmarati. Mozda su hokej na ledu i rukomet jedni od tezih timskih sportova.
Ima tu jos alpsko skijanje, climbing, i razne vrste ekstremnih sportova, npr. gorski biciklizam.
dobre guzove ima Belma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.