Mislim da cu i ja slicno uraditi. Bar za neko krace vrijeme steta zivaca. A kada smo pojedinci govorili da je Iran bio umoran i da bi se jedva borili za cetvrto mjesto u ovoj sadasnjoj grupi kvalifikacija za EP ( znaci da nisu nikakav kvalitet jer SP ima puno vise outsidera nego EP ) govorili su da je Iran odlicna ekipa cim igraju SP. A ljudi imaju jednog malo poznatijeg igraca i u rangu su Kipra mozda 10-20% jaci nista vise i jos morali su se otvoriti nebi li zabili taj gol.sanlituncay je napisao/la:Nadam se da su sad svi ovi što ližu PAPETA još od prošlih kvalifkacija i od SP,i one moćne pobjede protiv Irana, vidjeli koliko zna,i sad imate odgovor zašto nikad nije a i neće voditi neki veliki klub! Oči su vam se otvorile,a ja pošto nemam živaca više da pišem o '' stručnjaku'' lagano odlazim s foruma! Dok ne dođe neki normalan selektor,nemam ja šta više ovdje pisat! Doviđenja forumaši!!!
Vels - BiH / BiH - Belgija
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vels - BiH / BiH - Belgija
- sanlituncay
- Kontakt:
Ajax je napisao/la:Mislim da cu i ja slicno uraditi. Bar za neko krace vrijeme steta zivaca. A kada smo pojedinci govorili da je Iran bio umoran i da bi se jedva borili za cetvrto mjesto u ovoj sadasnjoj grupi kvalifikacija za EP ( znaci da nisu nikakav kvalitet jer SP ima puno vise outsidera nego EP ) govorili su da je Iran odlicna ekipa cim igraju SP. A ljudi imaju jednog malo poznatijeg igraca i u rangu su Kipra mozda 10-20% jaci nista vise i jos morali su se otvoriti nebi li zabili taj gol.sanlituncay je napisao/la:Nadam se da su sad svi ovi što ližu PAPETA još od prošlih kvalifkacija i od SP,i one moćne pobjede protiv Irana, vidjeli koliko zna,i sad imate odgovor zašto nikad nije a i neće voditi neki veliki klub! Oči su vam se otvorile,a ja pošto nemam živaca više da pišem o '' stručnjaku'' lagano odlazim s foruma! Dok ne dođe neki normalan selektor,nemam ja šta više ovdje pisat! Doviđenja forumaši!!!
Ma odlučio sam da se povučem k'o Spaha

U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Koji primitivci Bože dragi... 

Upravo otkazana karta za BiH protiv Belgije... Ne idem ni na jednu tekmu dok klaun ne ode...
Mi kakvi smo,mi cemo dobiti belgiju,al zato ce nas vels i zidovi yebati.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
-
- Kontakt:
Sa Safetom na klupi bod ko kuća u ova dva meča.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
+1. nije ni cudo sto nam je repka sada u k.urcu kad vidim da ima forumasa koji razmisljaju poput vrlog selektora.. cuj wales smijesna ekipaAjax je napisao/la:Kako ste samo naivni. Dovoljan je samo Bale kojega nas brzi zadnji red nece moci da zaustavi osim sa maksimalnim kolektivnim naporom. A Wales nije samo Bale kojega ni najbolji defanzivci ne mogu da zaustave. Sjetite se samo sta je Real uradio Schalkeu kod njih i kako je Bale tada igrao. Covjek je starter u jednoj od najbolje tri ekipe na svijetu i prvaku lige prvaka. A Wales nije samo Bale, Ramsey i Allen. Sve su to iskusni igraci iz solidnih liga. Svi razmisljate o Walesu samo kroz njihov visoki poraz od Srbije i radite veliku pogresku. Pa mi nismo **** Kipar mogli dobiti kod kuce.FKR je napisao/la:Vels je smijesna ekipa,i tu ne bi trebalo biti problema,ali Belgija ce utrpati 3 do 5 komada.

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Sa safetom bod je naucna fantastika iz ova dva meca...
Ali uvijek ima ono yebeno ali.. Sta ako sa safetom dobijemo ove dvije...
Ali uvijek ima ono yebeno ali.. Sta ako sa safetom dobijemo ove dvije...
Uuuu Plave boje, Njima ja sam obojen.
Ne pratim vise kosarku i rukomet toliko ( a ostale sportove skoro pa nikako ) mada bi imao stosta i tamo za napisati. Samo fudbal i nebi pisao ni upola ovoliko da je Pape vukao prave poteze. Samo covjek srlja iz greske u gresku. Od (ne) pozivanja velikih talenata jer nam kao nisu potrebni do taktike, forsiranja nepotrebnih igraca, nepozivanja treceg napadaca ali zato 10 veznjaka kao i nepoznavanja protivnika. I covjek jos prizna da ih nije gledao, da je bar slagao da ih je gledao a ne ovakosanlituncay je napisao/la: Ma odlučio sam da se povučem k'o SpahaSreca moze se pisati o rukometu,košarci itd
Fkt lik me iznervira svaki put,a i ovi što ga ljube u guzove! Al o njemu više nemam šta reći,zaista! Ima ovdje normalne raje zbog koje vrijedi pisati i čitat,a nasmije se čovjek

I mene.STEVIE je napisao/la: wales me podsjeca na nasu repku kad je ova nasa generacija tek bila na pocetku, tj. taman kad je ulazila u veliku formu. i da, nije u toj ekipi samo gareth, ramsey i allen. ima tu jos ashley williams koji je bolji stoper od bilo kojeg naseg. tu jos imaju i ben daviesa, sasvim solidan bek. u napadu su tanki i na golu, a osim toga odbrana i veza im je na nivou nase.
- Consigliere
- Kontakt:
Jasno je samo po klubovima koliko je ova grupa yebenija od prethodne. Umjesto njih je bila Latvija sa 0 poznatih igraca.Wayne Hennessey Crystal Palace
---------------------
Chris Gunter Reading
James Chester Hull City
Ashley Williams Swansea City
Ben Davies Tottenham Hotspur
---------------------
Joe Allen Liverpool
Andy King Leicester City
Aaron Ramsey Arsenal
Jake Taylor Reading
Gareth Bale Real Madrid
--------------------
Simon Church Charlton Athletic

Moguc je i bojkot igraca, ne bi me iznenadilo. 3:0 za Wales i cao Pape

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Postaviti mu uslov, 4 boda minimum iz ove dvije utakmice, ukoliko to ne ostvari, poslati ga nazad u Paris.
Ja sam očekivao da ćemo sa 10 bodova završiti godinu i tako gotovo obezbjediti plasman na Euro, ali Safet...
Ja sam očekivao da ćemo sa 10 bodova završiti godinu i tako gotovo obezbjediti plasman na Euro, ali Safet...
DD
Nemamo nikakve sanse ako kriminalac ne ode.
Mozes zakljucat ovu temu,trenutno imamo precih stvari za rijesiti.
Mozes zakljucat ovu temu,trenutno imamo precih stvari za rijesiti.
Vec vidim da je Medo ugusio Pjanica.champions1921 je napisao/la:Sušiću hajde probaj ovako molim te..
I zovni Štilića neznalico.. Takav nam fudbaler fali u svim kombinacijama..
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Niko da napise ko ce nas to preuzeti ako Pape ode ? Svi pametni a niko da glavno napise !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Consigliere
- Kontakt:
Napisao sam ja na Papetovoj temi: Robert Prosinecki!Elegant je napisao/la:Niko da napise ko ce nas to preuzeti ako Pape ode ? Svi pametni a niko da glavno napise !

Fit Tony: I keep my friends close...
Nebitno je ko, samo da taj ne fura formacije 3-6-1 i 2-6-2 i dosta je, sve će se ostalo samo do sebe riješiti. Može i Nikola nIkić što se mene tiče.Elegant je napisao/la:Niko da napise ko ce nas to preuzeti ako Pape ode ? Svi pametni a niko da glavno napise !

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
You know nothing Jon SnowJonSnow je napisao/la:Nebitno je ko, samo da taj ne fura formacije 3-6-1 i 2-6-2 i dosta je, sve će se ostalo samo do sebe riješiti. Može i Nikola nIkić što se mene tiče.Elegant je napisao/la:Niko da napise ko ce nas to preuzeti ako Pape ode ? Svi pametni a niko da glavno napise !

Dušan Bajević eto ko.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Elegant ti vječito jedno te isto.
Bajević, Slišković, Ćiro, sva trojica su x puta bolji stručnjaci od našeg genija na klupi.
Bajević, Slišković, Ćiro, sva trojica su x puta bolji stručnjaci od našeg genija na klupi.
DD
Joj kako je opasan ovaj dvomec..Dolazi brzo nakon ovog soka,a igramo protiv jedne jako neugodne reprezentacije i to na gostujucem terenu i protiv realno bolje ekipe od nas u Zenici..Sa debilom na klupi,sve je moguce..vec me sad strah ovih meceva
Šuti, dobro je da nam u ovom kolu nije bio dvomeč. već bi se mogli polako opraštat d EP-a. Srećom imamo malo vremena da ovo popravimo.mirzatele je napisao/la:Joj kako je opasan ovaj dvomec..Dolazi brzo nakon ovog soka,a igramo protiv jedne jako neugodne reprezentacije i to na gostujucem terenu i protiv realno bolje ekipe od nas u Zenici..Sa debilom na klupi,sve je moguce..vec me sad strah ovih meceva
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."