Studiranje
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Centre forward
- Kontakt:
Re: Studiranje
Studentski domovi u Tz su onako,srednja žalost, dakle nisu baš onakvi kakvim ih vi predstavljate. Bio sam x puta kod frenda u domu trici (onaj kod hemijske škole) i uopšte nije loš. Nije Intercontinental al' ispunjava većinu kriterija onome ko je doš'o da ozbiljno studira, a uz to stanovanje u domu nosi sa sobom i 2 obroka dnevno tako da se moRe uštedit' za kladionice. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Studir'o njemacki jezik dvije godine i zjaka me namjerno oborila tako da nikad nisam dao uslov za drugu godinu. Hvala joj na tome, iduce godine idem u Berlin da studiram i radim. Bolje od nje znao njemacki al' dzaba ^^
Sa moooog!
Sa moooog!
Allegri je gospodin!
Gradjevina u tz, druga god. Vodi se borba za treću, a sto se tice domova tu ne bih mogao bit. Bio sam kod kolega u domu ondje kod pravnog...tacno se ne zna ko pije a ko plaća. Cirkus..a o wc da i ne pričam.
Ja ću sad tek na fakultet i najveća mi je muka kako ću se snaći prvi dan.Novi ljudi novi način novo ponašanje. Ne znam jesam spreman ali imam neki trip da mi se uči pa nikad dočekat
inače upiso Ekonomiju smjer menadžment preduzeća u Zenici 

Zadnja izmjena: samocelik, dana/u 19 sep 2014, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Vidi se čim inače sa ć pišeš. Ostani u Zenici i neka te. Čuj novi ljudi. Pa logično.samocelik je napisao/la:Ja ću sad tek na fakultet i najveća mi je muka kako ću se snaći prvi dan.Novi ljudi novi način novo ponašanje. Ne znam jesam spreman ali imam neki trip da mi se uči pa nikad dočekat![]()
![]()
inaće upiso Ekonomiju smjer menadžment preduzeća u Zenici
Allegri je gospodin!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Čestitke.plavalokomotiva je napisao/la:Ja upisao ove godine Arhitekturu u Sarajevu. Neka mi je sa srecom

To mi je inače top fakultet nakon medicine, dan kad sam vidio da nisam upao (jako dobro odradio prijemni, ali slab prosjek u gimnaziji) mi je jedan od težih u životu.
Hayley <3
koliki?badblueboylivno je napisao/la:Čestitke.plavalokomotiva je napisao/la:Ja upisao ove godine Arhitekturu u Sarajevu. Neka mi je sa srecom![]()
![]()
To mi je inače top fakultet nakon medicine, dan kad sam vidio da nisam upao (jako dobro odradio prijemni, ali slab prosjek u gimnaziji) mi je jedan od težih u životu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- badblueboylivno
- Kontakt:
Negdje oko 4, ne sjećam se više točno, a i žao mi je što sam bio nezainteresiran u srednjoj... došao sam na prijemni, bilo je 50-ak ljudi s 5.0, puno s malo manjim, većina žene. 

Hayley <3
Kakva je gradjevina u Tz, je li zafrkano, kakvi su profesori, ja planiram upisat gradjevinu u Tuzli.marcelo12 je napisao/la:Gradjevina u tz, druga god. Vodi se borba za treću, a sto se tice domova tu ne bih mogao bit. Bio sam kod kolega u domu ondje kod pravnog...tacno se ne zna ko pije a ko plaća. Cirkus..a o wc da i ne pričam.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Re: Odg: Studiranje
Ne znam sta bi ti rekaomeho-medo je napisao/la:Kakva je gradjevina u Tz, je li zafrkano, kakvi su profesori, ja planiram upisat gradjevinu u Tuzli.marcelo12 je napisao/la:Gradjevina u tz, druga god. Vodi se borba za treću, a sto se tice domova tu ne bih mogao bit. Bio sam kod kolega u domu ondje kod pravnog...tacno se ne zna ko pije a ko plaća. Cirkus..a o wc da i ne pričam.

Završavam drugu godinu žurnalistike u Palama. Jedan za čistu godinu.
Za sada sam zadovoljan, nije teško ko hoće da uči, a možda i najjači kadar od svih fakuleta na Univerzitetu. Ima li još ko ovdje u ovim vodama ? 

- Interista02
- Kontakt:
Evo sad krećem na prvu godinu Građevine u Sarajevu. Ima osim mene i drug @Gusar1995 iz Kaknja. Ako nas ima još, javite se 

Jel kako tezak? Mislim, glupo pitanje, al' bas me zanima...Pappy je napisao/la:Završavam drugu godinu žurnalistike u Palama. Jedan za čistu godinu.Za sada sam zadovoljan, nije teško ko hoće da uči, a možda i najjači kadar od svih fakuleta na Univerzitetu. Ima li još ko ovdje u ovim vodama ?

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa jbg, nije ko hoće da uči i koga zanima to. U početku je malo smorno, prve dvije godine milion bespotrebnih sociologija, ali koliko su mi rekli od ove godine su izbacili većinu i ubacili neke nove novinarske predmete. Do sada je bilo kamara socioloija i kamara filozofija pa nekada zna da smori poprilicno. Ali opet dosta ih se nadovezuje jedna na drugu pa to olakšava posao puno.Lillard je napisao/la:Jel kako tezak? Mislim, glupo pitanje, al' bas me zanima...Pappy je napisao/la:Završavam drugu godinu žurnalistike u Palama. Jedan za čistu godinu.Za sada sam zadovoljan, nije teško ko hoće da uči, a možda i najjači kadar od svih fakuleta na Univerzitetu. Ima li još ko ovdje u ovim vodama ?
-
- Kontakt:
Ima nas dosta brucoša izgleda. Ko je od tuzlanskih brucoša raspoložen za kafu u ponedjeljak? 

"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
Danas radio matematiku 2, 2. parcijalu za uslov. Valjda ce bit kakvog hajra.
-
- Kontakt:
Predavanja na petoj godini medicine mi počinju za dvije sedmice. 

Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
-
- Kontakt:
Public - koji grad? Ako je TZ imaš koji savjet brucošu? 

"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Prva godina ti je lagana, u drugoj ćeš da *ebeš ježa u leđa.Hattrick10 je napisao/la:Public - koji grad? Ako je TZ imaš koji savjet brucošu?
Toliko od mene, i sretno!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
-
- Kontakt:
Zbog nekog predmeta, ili nekih predmeta, profesora ili što većina prenese nešto iz prve? Hvala