Vidit cemo kako ce se Papetoljupci ponasat sada.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ona tema je puna smeća i ista treba biti zaključana i kriptovana još neizmišljenim kriptografskim ključem, isto kao i tema o Sušiću te gurnuta u debelu arhivu. Ovdje pišemo isključivo o Meši kao selektoru, kao što naslov i kaže. Ono je bila tema "Koga nakon Sušića" i to treba da ostane.rishaaa je napisao/la:Ej nemojte ovdje pisat,vrijeđate Virtuala.. on je davno otvorio ovu temu
AJ sto Lažeš majke ti?AgentttB je napisao/la:Nemoguce je biti optimista kad saznas da nacionalni tim,preuzima lil koji je karijeru gradio u Katru ili gdje vec,te nesto malo u Francuskoj.I apsolutno nigdje se nije proslavio.tuzlak1987 je napisao/la:Interista je napisao/la:Covjek koji ce udariti zadnji ekser u mrtvacki kovceg ovih kvalifikacijaMa znate kako ispadate glupi sa ovakvim postovima. Sudite o nekome i prije nego sto je poceo da radi..AgentttB je napisao/la:Safet vol.2!
To je to, vjerovatno se necemo plasirati na EP zbog Safeta, ali cemo siguran sam popraviti ugled.Urbinato je napisao/la:Da, ali da mu to ne uslovljava odlazak na EP. Budimo realni, EP je 99% izgubljeno zahvaljujući telećoj glavi.Cartman je napisao/la:Ok, bolje nego Rajevac po meni. Sretno mu, nisam odusevljen, ali eto ima moju podrsku. Nadam se da je ugovor samo do kraja EP. Od Papketa ne moze bit gori.
Neka mu igre reprezentacije osiguraju produžetak saradnje.
U svakom slučaju moj kandidat je postao selektor. Ovo je lijep dan.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 5 gostiju.