28.03.2015 / Andora - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Ishod utakmice Andora - Bosna i Hercegovina

Pobjeda
131
86%
Remi
9
6%
Poraz
13
8%

Ukupno glasova: 153

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: 28.03.2015 / Andora - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la calcio » 10 mar 2015, 12:22

Brace yourselfes, "Mesa odlazi" posts are coming. :kafa:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 10 mar 2015, 12:32

calcio je napisao/la:
Brace yourselfes, "Mesa odlazi" posts are coming. :kafa:
Neboj se. Ovo je bilo i za ocekivati.

Osim Mujdza mi nemamo desnog beka. Avdija je za mene samo na papiru desni bek, a kamoli ista drugo. Ali dobro. I to je sigurno Mesa svjestan. Sto se tice amidzica, pa koja budala (izvinjavam se pojedincima) je ocekivala da zaostavi Tinceka sa prvog spiska?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 10 mar 2015, 12:48

iskreno, Tino je ocekivano na spisku, barem za mene, Avdija tu i tamo jer imamo samo Mujdzu na desnom beku (iako Vranjes moze odigrati jako dobro tu, a trenutno je standardan u Gaziantepu), ali za mene je ocekivano i normalno da pozove veliku vecinu igraca koji su bili na prethodnom spisku kod proslog selektora, ali ce Avdija vjerovatno letiti jako brzo cim se Mesa licno uvjeri u njegove (ne)kvalitete..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 mar 2015, 14:25

Trebaju mu statisti za sparingovanje na treningu, a Vršo zna i lopte dohvaćati. Očekivano, da ne ispadne eto nisam vam dao šansu, već za iduće okupljanje, nema ovih ni na mapi. Živi bili...

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 10 mar 2015, 17:20

voltron30 je napisao/la:Trebaju mu statisti za sparingovanje na treningu, a Vršo zna i lopte dohvaćati. Očekivano, da ne ispadne eto nisam vam dao šansu, već za iduće okupljanje, nema ovih ni na mapi. Živi bili...
haj pusti Calcia da se malo raduje, ne budi na kraj srca :mrgreen:
#Salihović

bvb
Kontakt:

Post Postao/la bvb » 11 mar 2015, 15:52

Koji su delegati glasali za remi ili poraz? Svasta.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 11 mar 2015, 16:26

bvb je napisao/la:Koji su delegati glasali za remi ili poraz? Svasta.
Vjerovatno oni koji to prizeljkuju.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 11 mar 2015, 16:29

Još malo :bih:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Feridagic
Kontakt:

Post Postao/la Feridagic » 12 mar 2015, 01:40

Izgleda da je Avdo izdvojio dobrih parica za onu minuticu koju je trazio. Prodano, idemo dalje, na redu je Djuric. Kotile se legle se!
Sta je forum rekao: Ko je po vama najuspješniji selektor fudbalske reprezentacije BiH ikada?
1. Safet Sušić Pape
2. Miroslav Ćiro Blažević
3. Blaž Baka Slišković

Rios

Post Postao/la Rios » 16 mar 2015, 17:05

Posto se zna i zvanicno ko konkurise za ovu utakmicu da napisem neko svoje razmisljanje oko sastava i formacije..
Prvo jedna,vjerovatno nerealna,ali meni jako privlacna za ovu utakmicu obzirom na protivnika..
Formacija 4-3-3
---------------------------Begovic---------------------------
---Mujdza--------Bicakcic--------Spahic ( Cocalic )-- Zukanovic
-----------------------------Besic--------------------------
---------------Pjanic-----------------Salihovic-----------------------
-----Visca---------------Dzeko----------------------Lulic
Ako Spaha ne dodje onda Coca na stopera,Lulic pod uslovom da odigra koju minutu do okupljanja.Probati sa krilima plus Dzeko u spicu.Andora je protivnik,jbg.. :mrgreen:

I druga formacija i postava ( ako Lulic ne odigra ni minutu do okupljanja neozbiljno bi bilo stavljati ga u sastav ) je vjerovatno i ona realnija a bila bi 4-4-2 i to:
-------------------------------Begovic----------------------
---Mudjza---------Bicakcic-----------Spahic ( Cocalic )---Zukanovic
----------------------Pjanic-------------Besic---------------------
-----Visca--------------------------------------------------Salihovic--------------
-----------------------Dzeko-----------Ibisevic--------------------

Ista stvar sa Spahom-Cocalicem,Vedo i Medo ne igraju u klubovima,ali obzirom da je protivnik takav kakav je mogli bi proci,posebno Vedo,treba ga malo pogurati a i ima kredit brate veliki..Viscu sam stavio u oba sastava jer igra u dobroj formi i redovno u Turskoj..Generalno veliki pb je to sto puno nasih ne igra standardno tako da ne znam koliko se mozemo bas time voditi do kraja. Od 60 minute pa dalje izmjene Vedo-Djuric,te Hajrovic-Sejo plus rotacija Visca-Izet....
Eto,opletite :mrgreen:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 16 mar 2015, 17:15, ukupno mijenjano 4 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 mar 2015, 17:07

Rios je napisao/la: -------------------------------Begovic----------------------
--------------------------------Besic----------------------------
--------------Pjanic----------------------Medunjanin-------------
-----Visca--------------------------------------------------Salihovic--------------
Fina taktika, samo sto ima 12 igraca. :mrgreen: S

Slazem se i ja sa ovom, skmaknes samo Medunjanina, i imamo prvih 11. :thumbup:

Rios

Post Postao/la Rios » 16 mar 2015, 17:10

Goalgetter je napisao/la:
Rios je napisao/la: -------------------------------Begovic----------------------
--------------------------------Besic----------------------------
--------------Pjanic----------------------Medunjanin-------------

Fina taktika, samo sto ima 12 igraca. :mrgreen: S

Slazem se i ja sa ovom, skmaknes samo Medunjanina, i imamo prvih 11. :thumbup:
Lapsus,jbg malo se zabrojao.. :mrgreen: :lol:
Ispravljeno :thumbup:

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 16 mar 2015, 17:14

Nevjerovatno, Ibisevic u prvih 11? Meni licno jedan od najdrazih, ali... Repka je iznad svih i ne bi trebala sluziti za necije vracanje u formu. Jest nas zadužio, ali realno, po meni, nema trenutno mjesta u pocetnom sastavu.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 16 mar 2015, 17:17

ackeey je napisao/la:Nevjerovatno, Ibisevic u prvih 11? Meni licno jedan od najdrazih, ali... Repka je iznad svih i ne bi trebala sluziti za necije vracanje u formu. Jest nas zadužio, ali realno, po meni, nema trenutno mjesta u pocetnom sastavu.
Ne sluzi da se vrati golgeter u formu,ali sluzi za to da se jedan Hadzic,TSS,Vrsajevic prodaju :hmmmmm: :facepalm: ..Vedo ima kvalitet,u tome je poenta.. A klub i repka su dva razlicta svijeta !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! !

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 16 mar 2015, 17:20

slika

:kafa: :kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 mar 2015, 17:23

ackeey je napisao/la:Nevjerovatno, Ibisevic u prvih 11? Meni licno jedan od najdrazih, ali... Repka je iznad svih i ne bi trebala sluziti za necije vracanje u formu. Jest nas zadužio, ali realno, po meni, nema trenutno mjesta u pocetnom sastavu.
A ne znam eto koga bi vi stavili u prvih 11 umjesto Vede? Nekako mi je glupo igrati sa jednim napadačem protiv Andore , to je prva stvar. Druga stvar i da se Đuro stavi u prvih 11 ne znam šta bi postigli pošto bi imali dva jablana u napadu od toga jedan umije nešto sa loptom drugi poteško :D

A niti ćemo igrati visoke lopte, jer yebemu igramo protiv Andore ako njih ne možemo izigrati po podu onda ne znam :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Rios

Post Postao/la Rios » 16 mar 2015, 17:31

FaraonTM je napisao/la:
A ne znam eto koga bi vi stavili u prvih 11 umjesto Vede? Nekako mi je glupo igrati sa jednim napadačem protiv Andore , to je prva stvar. Druga stvar i da se Đuro stavi u prvih 11 ne znam šta bi postigli pošto bi imali dva jablana u napadu od toga jedan umije nešto sa loptom drugi poteško :D

A niti ćemo igrati visoke lopte, jer yebemu igramo protiv Andore ako njih ne možemo izigrati po podu onda ne znam :D
@phily Druze Stilic ne konkurise za Andoru :)

Vidim i na temi Mese se diskutuje o dva napadaca i Vedi u sastavu..Cinjenica je da je on van forme totalno i da ne igra u posljednje vrijeme redovno..Ali,sto i @Faraon kaze,igramo protiv Andore koju bi trebali natrpati da iscupamo gol razliku iz minusa :thumbdown: Zato sam za dva napadaca i Vedu u timu :) Druga stvar,da je jaci protivnik,Belgija ili Vels npr.,ne bih ni ja bio za Vedu,ovako jesam..Plus momak ima velike zasluge i meni je nekako bezveze gurnuti npr Djurica od prve a Vedo da sjedi na klupi. :problem:
Sto se tice formacije sa jednim napadacem,svakako da u buducnosti treba probati nesto takvo,kad se Lulic oporavi i vrati u tim,pa onda on i Visca po krilima..Nesto slicno sto sam gore ja stavio npr.. :D

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 16 mar 2015, 20:24

FaraonTM je napisao/la:

Nema to veze, ovako smo najbolje igrali na priprema prije SP i protiv Argentine. Ovo se mora uigravati.
Beg, Spaha, Bico, Kolasinac(Zuka), Besic, Pjanic, Lulic, Sejo i Dzeko kad su zdravi trebaju da igraju. Jedino nam je desna strana problem. Trenutno su tu Visca i Mujdza najbolji izbor. Visca je u veoma dobroj formi i treba da bude u prvih 11. Zamjene, Vranjes-Mujzda, Hajrovic-Sejo. I jedan od napadaca bi trebao dobiti priliku.
Vedo je u katastrofalnoj formi.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 16 mar 2015, 21:40

Protiv Andore cemo sigurno igrati 4-4-2, gdje ce u napadu biti Dzeko i Vedo. A protiv Austrije ocekujem da koristi dvije formacije 4-2-3-1 i 4-4-2.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 mar 2015, 21:47

soko je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:

Nema to veze, ovako smo najbolje igrali na priprema prije SP i protiv Argentine. Ovo se mora uigravati.
Beg, Spaha, Bico, Kolasinac(Zuka), Besic, Pjanic, Lulic, Sejo i Dzeko kad su zdravi trebaju da igraju. Jedino nam je desna strana problem. Trenutno su tu Visca i Mujdza najbolji izbor. Visca je u veoma dobroj formi i treba da bude u prvih 11. Zamjene, Vranjes-Mujzda, Hajrovic-Sejo. I jedan od napadaca bi trebao dobiti priliku.
Vedo je u katastrofalnoj formi.
E yebiga trebalo se to igrati protiv Velsa i protiv Belgije ali niije, ne vidim razlog zašto bi igrali takvu formaciju protiv Andore kada nemamo klasične desetke, Vedo je sigurno korisniji od Pjanića, Medunjanina ili Salihovića na desetci. A druga stvar, treba ih natrpati i vratiti samopouzdane. Protiv Austrije naravno igrati neku optimalnu formaciju sa jednim napadačem...

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: meecko, Meshko91 i 18 gostiju.