Brace yourselfes, "Mesa odlazi" posts are coming.NemaStrancaDoBosanca je napisao/la:http://hajduk.hr/vijest/susic-i-vrsajev ... -bih-/5484

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Brace yourselfes, "Mesa odlazi" posts are coming.NemaStrancaDoBosanca je napisao/la:http://hajduk.hr/vijest/susic-i-vrsajev ... -bih-/5484
Neboj se. Ovo je bilo i za ocekivati.calcio je napisao/la:Brace yourselfes, "Mesa odlazi" posts are coming.NemaStrancaDoBosanca je napisao/la:http://hajduk.hr/vijest/susic-i-vrsajev ... -bih-/5484
haj pusti Calcia da se malo raduje, ne budi na kraj srcavoltron30 je napisao/la:Trebaju mu statisti za sparingovanje na treningu, a Vršo zna i lopte dohvaćati. Očekivano, da ne ispadne eto nisam vam dao šansu, već za iduće okupljanje, nema ovih ni na mapi. Živi bili...
Vjerovatno oni koji to prizeljkuju.bvb je napisao/la:Koji su delegati glasali za remi ili poraz? Svasta.
Izgleda da je Avdo izdvojio dobrih parica za onu minuticu koju je trazio. Prodano, idemo dalje, na redu je Djuric. Kotile se legle se!NemaStrancaDoBosanca je napisao/la:http://hajduk.hr/vijest/susic-i-vrsajev ... -bih-/5484
Fina taktika, samo sto ima 12 igraca.Rios je napisao/la: -------------------------------Begovic----------------------
---Mudjza---------Bicakcic-----------Spahic ( Cocalic )---Zukanovic
--------------------------------Besic----------------------------
--------------Pjanic----------------------Medunjanin-------------
-----Visca--------------------------------------------------Salihovic--------------
-----------------------Dzeko-----------Ibisevic--------------------
Lapsus,jbg malo se zabrojao..Goalgetter je napisao/la:Rios je napisao/la: -------------------------------Begovic----------------------
---Mudjza---------Bicakcic-----------Spahic ( Cocalic )---Zukanovic
--------------------------------Besic----------------------------
--------------Pjanic----------------------Medunjanin-------------
-----Visca--------------------------------------------------Salihovic--------------
-----------------------Dzeko-----------Ibisevic--------------------
Fina taktika, samo sto ima 12 igraca.S
Slazem se i ja sa ovom, skmaknes samo Medunjanina, i imamo prvih 11.
Ne sluzi da se vrati golgeter u formu,ali sluzi za to da se jedan Hadzic,TSS,Vrsajevic prodajuackeey je napisao/la:Nevjerovatno, Ibisevic u prvih 11? Meni licno jedan od najdrazih, ali... Repka je iznad svih i ne bi trebala sluziti za necije vracanje u formu. Jest nas zadužio, ali realno, po meni, nema trenutno mjesta u pocetnom sastavu.
A ne znam eto koga bi vi stavili u prvih 11 umjesto Vede? Nekako mi je glupo igrati sa jednim napadačem protiv Andore , to je prva stvar. Druga stvar i da se Đuro stavi u prvih 11 ne znam šta bi postigli pošto bi imali dva jablana u napadu od toga jedan umije nešto sa loptom drugi poteškoackeey je napisao/la:Nevjerovatno, Ibisevic u prvih 11? Meni licno jedan od najdrazih, ali... Repka je iznad svih i ne bi trebala sluziti za necije vracanje u formu. Jest nas zadužio, ali realno, po meni, nema trenutno mjesta u pocetnom sastavu.
@phily Druze Stilic ne konkurise za AndoruFaraonTM je napisao/la:A ne znam eto koga bi vi stavili u prvih 11 umjesto Vede? Nekako mi je glupo igrati sa jednim napadačem protiv Andore , to je prva stvar. Druga stvar i da se Đuro stavi u prvih 11 ne znam šta bi postigli pošto bi imali dva jablana u napadu od toga jedan umije nešto sa loptom drugi poteškoackeey je napisao/la:Nevjerovatno, Ibisevic u prvih 11? Meni licno jedan od najdrazih, ali... Repka je iznad svih i ne bi trebala sluziti za necije vracanje u formu. Jest nas zadužio, ali realno, po meni, nema trenutno mjesta u pocetnom sastavu.![]()
A niti ćemo igrati visoke lopte, jer yebemu igramo protiv Andore ako njih ne možemo izigrati po podu onda ne znam
Nema to veze, ovako smo najbolje igrali na priprema prije SP i protiv Argentine. Ovo se mora uigravati.FaraonTM je napisao/la:A ne znam eto koga bi vi stavili u prvih 11 umjesto Vede? Nekako mi je glupo igrati sa jednim napadačem protiv Andore , to je prva stvar. Druga stvar i da se Đuro stavi u prvih 11 ne znam šta bi postigli pošto bi imali dva jablana u napadu od toga jedan umije nešto sa loptom drugi poteškoackeey je napisao/la:Nevjerovatno, Ibisevic u prvih 11? Meni licno jedan od najdrazih, ali... Repka je iznad svih i ne bi trebala sluziti za necije vracanje u formu. Jest nas zadužio, ali realno, po meni, nema trenutno mjesta u pocetnom sastavu.![]()
A niti ćemo igrati visoke lopte, jer yebemu igramo protiv Andore ako njih ne možemo izigrati po podu onda ne znam
E yebiga trebalo se to igrati protiv Velsa i protiv Belgije ali niije, ne vidim razlog zašto bi igrali takvu formaciju protiv Andore kada nemamo klasične desetke, Vedo je sigurno korisniji od Pjanića, Medunjanina ili Salihovića na desetci. A druga stvar, treba ih natrpati i vratiti samopouzdane. Protiv Austrije naravno igrati neku optimalnu formaciju sa jednim napadačem...soko je napisao/la:Nema to veze, ovako smo najbolje igrali na priprema prije SP i protiv Argentine. Ovo se mora uigravati.FaraonTM je napisao/la:A ne znam eto koga bi vi stavili u prvih 11 umjesto Vede? Nekako mi je glupo igrati sa jednim napadačem protiv Andore , to je prva stvar. Druga stvar i da se Đuro stavi u prvih 11 ne znam šta bi postigli pošto bi imali dva jablana u napadu od toga jedan umije nešto sa loptom drugi poteškoackeey je napisao/la:Nevjerovatno, Ibisevic u prvih 11? Meni licno jedan od najdrazih, ali... Repka je iznad svih i ne bi trebala sluziti za necije vracanje u formu. Jest nas zadužio, ali realno, po meni, nema trenutno mjesta u pocetnom sastavu.![]()
Beg, Spaha, Bico, Kolasinac(Zuka), Besic, Pjanic, Lulic, Sejo i Dzeko kad su zdravi trebaju da igraju. Jedino nam je desna strana problem. Trenutno su tu Visca i Mujdza najbolji izbor. Visca je u veoma dobroj formi i treba da bude u prvih 11. Zamjene, Vranjes-Mujzda, Hajrovic-Sejo. I jedan od napadaca bi trebao dobiti priliku.
Vedo je u katastrofalnoj formi.