kako si me otkrioharishp je napisao/la:Klon se jos dopisuje sam sa sobom.Bilo mu dosadno
Sad ce i Curtmo sa zarezom.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
kako si me otkrioharishp je napisao/la:Klon se jos dopisuje sam sa sobom.Bilo mu dosadno
Sad ce i Curtmo sa zarezom.
Curry je napisao/la:Džaba ti sve izvlačenje kanto,jesi ikad igrao kante kao mali,ono nabije ti neku loptu i sakriju se svi,ti moraš otici po loptu i traziti raju ako si imao raju . Ti si upravo ta kantaharishp je napisao/la:Valja ova glasacka goveda i pocupane im obrve , pohraniti u kantu.![]()
![]()
Podsjeti me kad je napisao normalan post, duzi od 3 rijeci a da ima nekog smisla.Virtu4l je napisao/la:Podsjeti me kad je nešto slagao.Curry je napisao/la:Harishp jer je glup,neobrazovan,lazov i provokator. Ne znam kako se prosverco u united states.
Vjerovatno sto su upuceni takvima kao ti.Jer ako se napise vise od tri zbunite se.bhsport je napisao/la:Podsjeti me kad je napisao normalan post, duzi od 3 rijeci a da ima nekog smisla.Virtu4l je napisao/la:Podsjeti me kad je nešto slagao.Curry je napisao/la:Harishp jer je glup,neobrazovan,lazov i provokator. Ne znam kako se prosverco u united states.
Trolercina 1/1.
Uglavnom euforija na Han Pijesku, uprkos minusima slavi se druga titula. Zasluzeno!
Nakon 3 osvojene, prelazi u trajno vlasnistvo.![]()
I dobro seZamora je napisao/la:Cartman je napisao/la:Kleknimo.
Kanta iz Han Pijeska.harishp je napisao/la:I dobro seZamora je napisao/la:Cartman je napisao/la:Kleknimo..Bez cupanja obrva.
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, eldo, Mocvara1991, VivaLaStella i 11 gostiju.