FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la MortemHz » 24 jan 2015, 23:16

zeljo1974 je napisao/la:Kompletan transfer 450000eura je smijesna cifra za jednog od tri naj bolja stopera lige ako znas sta znaci kompletan transfer
:clap: :clap: :crazy: :crazy:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bv071
Kontakt:

Post Postao/la bv071 » 25 jan 2015, 10:08

Ne znam sta ste se svi hvatili toga da mu istice ugovor za 6 mjeseci. To ovdje ne igra nikakvu ulogu vjerujte. U slucaju da se ne proda sad, priduziti ce ugovor, nece otici kao slobodan igrac u to budite sigurni.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 25 jan 2015, 10:24

bv071 je napisao/la:Ne znam sta ste se svi hvatili toga da mu istice ugovor za 6 mjeseci. To ovdje ne igra nikakvu ulogu vjerujte. U slucaju da se ne proda sad, priduziti ce ugovor, nece otici kao slobodan igrac u to budite sigurni.
nece produziti

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 25 jan 2015, 10:54

Klub je postavio cijenu za Dupovca od 350 000 eura. Turci hoce za 200 , nasa zadnja cijena je 300. Hoce nece...to je njihova stvar...ispod ove cijene se NE IDE..pa makar za njega u junu dobili samo onaj dio za treniranje.
Razlog za ovaj stav uprave je taj sto imamo pare i boli nas taki...proslo je vrijeme kad nam neko iz 2 turske lige namigne i igrac ode za 50 milja eura...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 26 jan 2015, 08:27

Stavimo se u poziciju Dupovca, tokom sezone smo mu izyebali sve i svastaa.. I sad bi on, trebao da ostane i da opet slusa uvredee?? Ako bi kojim slucajem ostao na proljece, a ne produzi ugovor, pa znate li vi kakve bi psovke dobijao Dupovac?

Ja sam ubjedjen da je pored velike late, i igranja vani, jedan od razloga to nase psovanje, vrijedjanje, omalovazavanje sto nece produziti ugovor..

Takvi smo mi, od Bilbije, Barica, Berberovica, Dupovca, Bandovica, itdd... Svima smo se sjetili familijee...

p.s a ybte, sta ovo svima smo yebavali kome prezime pocinje s B :lol: :lol:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 26 jan 2015, 09:25

Zip je napisao/la:Stavimo se u poziciju Dupovca, tokom sezone smo mu izyebali sve i svastaa.. I sad bi on, trebao da ostane i da opet slusa uvredee?? Ako bi kojim slucajem ostao na proljece, a ne produzi ugovor, pa znate li vi kakve bi psovke dobijao Dupovac?

Ja sam ubjedjen da je pored velike late, i igranja vani, jedan od razloga to nase psovanje, vrijedjanje, omalovazavanje sto nece produziti ugovor..

Takvi smo mi, od Bilbije, Barica, Berberovica, Dupovca, Bandovica, itdd... Svima smo se sjetili familijee...

p.s a ybte, sta ovo svima smo yebavali kome prezime pocinje s B :lol: :lol:
Cim nauci turski jezik solidno razumjece sve cari turskih psovki :lol: ko da se samo kod nas psuje, svugdje je to tako, samo sto mi to ne mozemo cuti/skontati gledajuci preko tv-a
Pyro is not a crime !

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 26 jan 2015, 14:14

HordeBL je napisao/la:Klub je postavio cijenu za Dupovca od 350 000 eura. Turci hoce za 200 , nasa zadnja cijena je 300. Hoce nece...to je njihova stvar...ispod ove cijene se NE IDE..pa makar za njega u junu dobili samo onaj dio za treniranje.
Razlog za ovaj stav uprave je taj sto imamo pare i boli nas taki...proslo je vrijeme kad nam neko iz 2 turske lige namigne i igrac ode za 50 milja eura...
Za 300 milja bi pustio i Stojceva a ne Dupovca..To je godisnja plata za 3 extra igraca.. Sve preko 100 milja je uspjeh...
Numquam Desistemus!

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 26 jan 2015, 14:24

HordeBL je napisao/la:Klub je postavio cijenu za Dupovca od 350 000 eura. Turci hoce za 200 , nasa zadnja cijena je 300. Hoce nece...to je njihova stvar...ispod ove cijene se NE IDE..pa makar za njega u junu dobili samo onaj dio za treniranje.
Nema naknade za dupovca jer ce ljetos imat 23 godine i gubite tu pogodnost

Mislim da ce dupovac ako sad ne ode produzit jer ni VI se ne bi kockali sa cjenjkanjem da nije tako, a ne vjerujem da bi i on htjeo otic djabe i ostat u lošem sjećanju navijačima ;)

HordeBL
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la HordeBL » 26 jan 2015, 19:50

JoseMourinho je napisao/la:
Nema naknade za dupovca jer ce ljetos imat 23 godine i gubite tu pogodnost

Mislim da ce dupovac ako sad ne ode produzit jer ni VI se ne bi kockali sa cjenjkanjem da nije tako, a ne vjerujem da bi i on htjeo otic djabe i ostat u lošem sjećanju navijačima ;)
POTPUNO NEVAZNO....jer ako Benko , Alispahic , Kodro , Krste , Stojcev (a sada) i Radovac...imati mjesecno minimalno 5 milja kao Radovac ili 2x vise kao Benko i Alisaphic...onda znaci IMA SE i MOZE SE. Sve sto se izgubi na Dupovcu VRATCE SE u evropi ljetos. Jer se sve vratilo sa kamatama debelim za one budalastine sa Melunovicem i ostalim...kada su nam zavukli ruku u djep od nekih 300 000 eura

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 26 jan 2015, 19:58

Ako su to zaista cifre kohe se pominju, treba se naci na nekoj sredini i prodati ga za 250 000.

Dupovac je meni drag momak. Al za veci iskorak ove ekipe mi moramo, MORAMO, imati za klasu boljeg stopera. I to je poenta cijele price.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 jan 2015, 20:02

I ne samo stopera, moramo po jednog Benku imati i na bekovskim pozicijama za plasman u grupe evropskih takmičenja, ili to ili neku ludu sreću.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 26 jan 2015, 20:08

hilmo je napisao/la:I ne samo stopera, moramo po jednog Benku imati i na bekovskim pozicijama za plasman u grupe evropskih takmičenja, ili to ili neku ludu sreću.

Za tu pricu trebamo imati 4 miliona eura godisnji budjet. Polahko , rano je za to. Ako uspijemo za npr 2 god uci u grupe EL...bice to rijeseno iste te godine. Za sada je to nemoguce

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 26 jan 2015, 20:09

Ok. Slazem se.
Jako kvalitetan stoper, jedan iznad prosjecan bek, i golman dvije klase iznad Deje. I puno puno srece pri zrijebu. :D

Ali ok, mora se krenuti u to. ;)

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 26 jan 2015, 20:13

AdiFKS je napisao/la:Ako su to zaista cifre kohe se pominju, treba se naci na nekoj sredini i prodati ga za 250 000.

Dupovac je meni drag momak. Al za veci iskorak ove ekipe mi moramo, MORAMO, imati za klasu boljeg stopera. I to je poenta cijele price.

Recimo da si u pravu i da bi bilo pozeljno da ga pustino za tu cifru (i moje je to misljenje) ali nikakvih 130 000 eura...to neka zaboravi svaki bolesnik bordo boje. To vrijeme je iza nas i o tome nece niko u upravi ni da razmislja. Finansijski smo vrlo vrlo stabilni...imamo mjesecnu gidu od amidze koja je bas ono fina...imamo extra pare od evrope i (uefa ,karte , tv prava , sponzori) i apsolutno niko nece ni da razmislja o nekih 120k eura. da je drugacije...i uprava bi drugacije razmisljala...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 26 jan 2015, 20:14

AdiFKS je napisao/la:Ok. Slazem se.
Jako kvalitetan stoper, jedan iznad prosjecan bek, i golman dvije klase iznad Deje. I puno puno srece pri zrijebu. :D

Ali ok, mora se krenuti u to. ;)
To nam je cilj.
Samo treba nastaviti upravo ovako kako se radi, polako se slažu kockice na svim segmentima. Ne trebamo se zanositi da će to biti ove i naredne godine, mislim moguće je ali sao ako smo neke lude sreće, ali biće ja vjerujem do Rusije ;)

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 jan 2015, 20:23

Dajte ba ljudi malo realnosti, pa mi 8 godina nismo hebenu titulu ove kukuruz lige osvojili a vec bi u grupne faze... Ne ide to tako. Dajte da se rijesimo vise tog silnog pritiska zvanog titula, pa onda cemo vidjeti za dalje. Vjerujte mi kad je osvojimo da ce veliki pritisak spasti sa igraca, uprave pa i navijaca i da ce sve ici samo na bolje. U to sam siguran 100%. Recimo prosle godine se osvojio kup pa je odma primjetna razlika, za nijansu se na neki nacin lakse dise a kada osvojimo titulu aBd e tek tada ce da nam se otvori prava prilika da pravimo iskorak u evropskim takmicenjima. (kad kazem iskorak mislim da je za nas iskorak da udjemo u grupnu fazu nekog takmicenja, jer mi smo za razliku od svih ostalih bh ekipa davno prefurali i 3. pretkola i play-offove :kafa: )
Zadnja izmjena: BitiSrcemVezan, dana/u 26 jan 2015, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
1946

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 26 jan 2015, 20:26

@HordeBL, shvatam ja sta ti pricas. Ali realno gledajuci neophodan nam je osjetno kvalitetniji zadnji red i golman. Prosto napredak ofanzivnog dijela ekipe nije sinhronizovan sa kvalitetom ovih odozada. :D Mora se balans postici. I bas zato kazem, ne zbog novca i velikog profita, vise radi pocetka tog procesa pojacavanja stoperske linije ja sam za prodaju Dupovca.

Koja je alternativa? Da ostane do polusezone i da ode onako....ili da produzi ugovor, ali i onda MORAMO naci boljeg stopera, sto znaci da ostaje za klupe. Tesko da bi Dupe pristao na to. A i kapiten je.

@Hilmo, naravno. Ni ja nisam mislio nista instant praviti. Sada znamo da su nam osnovni prioriteti golman, dar dvije klase iznad Deje, i bar jedan stoper i desni bek. Ne mora sve odmah. Treba biti strpljiv, ali ubosti bas POJACANJA. Zato i kazem sto prije pocnemo popunjavati ove tri pozicije to bolje. Bar jednu sada da ubodemo odlicno. I onda jos jednu pred Evropu....i lagano.

I onaj celavi da nas pogura sa onim kuglicama i.....ko zna.... ;)

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 30 jan 2015, 17:53

THEC je napisao/la:
Cim nauci turski jezik solidno razumjece sve cari turskih psovki :lol: ko da se samo kod nas psuje, svugdje je to tako, samo sto mi to ne mozemo cuti/skontati gledajuci preko tv-a
Kad zagrme Turci, "sikirim" ti majku, "sikirim" ti oca :rol: :rol:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jan 2015, 17:58

Minjore je napisao/la:
THEC je napisao/la:
Kad zagrme Turci, "sikirim" ti majku, "sikirim" ti oca :rol: :rol:
:rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 31 jan 2015, 22:06

U kakvom je sastavu danas nastupio FK Sarajevo?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Burberry46, bvsic, Morpheus, Vanja8 i 41 gost.