zeljo1974 je napisao/la:Kompletan transfer 450000eura je smijesna cifra za jednog od tri naj bolja stopera lige ako znas sta znaci kompletan transfer

zeljo1974 je napisao/la:Kompletan transfer 450000eura je smijesna cifra za jednog od tri naj bolja stopera lige ako znas sta znaci kompletan transfer
nece produzitibv071 je napisao/la:Ne znam sta ste se svi hvatili toga da mu istice ugovor za 6 mjeseci. To ovdje ne igra nikakvu ulogu vjerujte. U slucaju da se ne proda sad, priduziti ce ugovor, nece otici kao slobodan igrac u to budite sigurni.
Cim nauci turski jezik solidno razumjece sve cari turskih psovkiZip je napisao/la:Stavimo se u poziciju Dupovca, tokom sezone smo mu izyebali sve i svastaa.. I sad bi on, trebao da ostane i da opet slusa uvredee?? Ako bi kojim slucajem ostao na proljece, a ne produzi ugovor, pa znate li vi kakve bi psovke dobijao Dupovac?
Ja sam ubjedjen da je pored velike late, i igranja vani, jedan od razloga to nase psovanje, vrijedjanje, omalovazavanje sto nece produziti ugovor..
Takvi smo mi, od Bilbije, Barica, Berberovica, Dupovca, Bandovica, itdd... Svima smo se sjetili familijee...
p.s a ybte, sta ovo svima smo yebavali kome prezime pocinje s B![]()
Za 300 milja bi pustio i Stojceva a ne Dupovca..To je godisnja plata za 3 extra igraca.. Sve preko 100 milja je uspjeh...HordeBL je napisao/la:Klub je postavio cijenu za Dupovca od 350 000 eura. Turci hoce za 200 , nasa zadnja cijena je 300. Hoce nece...to je njihova stvar...ispod ove cijene se NE IDE..pa makar za njega u junu dobili samo onaj dio za treniranje.
Razlog za ovaj stav uprave je taj sto imamo pare i boli nas taki...proslo je vrijeme kad nam neko iz 2 turske lige namigne i igrac ode za 50 milja eura...
Nema naknade za dupovca jer ce ljetos imat 23 godine i gubite tu pogodnostHordeBL je napisao/la:Klub je postavio cijenu za Dupovca od 350 000 eura. Turci hoce za 200 , nasa zadnja cijena je 300. Hoce nece...to je njihova stvar...ispod ove cijene se NE IDE..pa makar za njega u junu dobili samo onaj dio za treniranje.
Razlog za ovaj stav uprave je taj sto imamo pare i boli nas taki...proslo je vrijeme kad nam neko iz 2 turske lige namigne i igrac ode za 50 milja eura...
POTPUNO NEVAZNO....jer ako Benko , Alispahic , Kodro , Krste , Stojcev (a sada) i Radovac...imati mjesecno minimalno 5 milja kao Radovac ili 2x vise kao Benko i Alisaphic...onda znaci IMA SE i MOZE SE. Sve sto se izgubi na Dupovcu VRATCE SE u evropi ljetos. Jer se sve vratilo sa kamatama debelim za one budalastine sa Melunovicem i ostalim...kada su nam zavukli ruku u djep od nekih 300 000 euraJoseMourinho je napisao/la:Nema naknade za dupovca jer ce ljetos imat 23 godine i gubite tu pogodnostHordeBL je napisao/la:Klub je postavio cijenu za Dupovca od 350 000 eura. Turci hoce za 200 , nasa zadnja cijena je 300. Hoce nece...to je njihova stvar...ispod ove cijene se NE IDE..pa makar za njega u junu dobili samo onaj dio za treniranje.
Mislim da ce dupovac ako sad ne ode produzit jer ni VI se ne bi kockali sa cjenjkanjem da nije tako, a ne vjerujem da bi i on htjeo otic djabe i ostat u lošem sjećanju navijačima
hilmo je napisao/la:I ne samo stopera, moramo po jednog Benku imati i na bekovskim pozicijama za plasman u grupe evropskih takmičenja, ili to ili neku ludu sreću.
AdiFKS je napisao/la:Ako su to zaista cifre kohe se pominju, treba se naci na nekoj sredini i prodati ga za 250 000.
Dupovac je meni drag momak. Al za veci iskorak ove ekipe mi moramo, MORAMO, imati za klasu boljeg stopera. I to je poenta cijele price.
To nam je cilj.AdiFKS je napisao/la:Ok. Slazem se.
Jako kvalitetan stoper, jedan iznad prosjecan bek, i golman dvije klase iznad Deje. I puno puno srece pri zrijebu.![]()
Ali ok, mora se krenuti u to.
Kad zagrme Turci, "sikirim" ti majku, "sikirim" ti ocaTHEC je napisao/la:
Cim nauci turski jezik solidno razumjece sve cari turskih psovkiko da se samo kod nas psuje, svugdje je to tako, samo sto mi to ne mozemo cuti/skontati gledajuci preko tv-a
Minjore je napisao/la:Kad zagrme Turci, "sikirim" ti majku, "sikirim" ti ocaTHEC je napisao/la:
Cim nauci turski jezik solidno razumjece sve cari turskih psovkiko da se samo kod nas psuje, svugdje je to tako, samo sto mi to ne mozemo cuti/skontati gledajuci preko tv-a
![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Burberry46, bvsic, Morpheus, Vanja8 i 41 gost.