Milan Đurić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Milan je nas...

Drugi napadac
142
39%
Treci napadac
135
37%
Cetvrti napadac
32
9%
Prolazno rjesenje
56
15%

Ukupno glasova: 365

adoo11
Kontakt:

Re: Milan Đurić

Post Postao/la adoo11 » 17 feb 2015, 19:06

Goalgetter je napisao/la:Neki bi ga odmah u prvi sastav, cak i ispred Ibisevica. :shifty:

Milan je pokazao da ''zna'' u ovoj utakmici sa Juventusom, i da je sposoban itekako da pruza dobre utakmice, posebno protiv jakih protivnika, ali gdje cete covjeka koji je u karijeri postigao golova koliko Ibisevic u jednoj prosjecnoj sezoni gurati kao startera u repci?

Milan neka samo napreduje, ovaj poziv koji ce mu biti urucen treba da mu bude dodatna motivacija, kao i povisice mu znatno rejting kad postane reprezentativac.
Pusti druže, svojevremeno su gurali Prcica ispred Salihovića i Medunjanina nazivajuci ih panjevima, trutovima i slično , sad guraju Đurića ispred Vede koji je možeš misliti neupotrebljiv igrač. A bio nam je itekako upotrebljiv kada je dao gol protiv Litvanije i odveo nas u Brazil,kada je na Marakani dao gol velikoj Argentini neposredno nakon što je ušao u igru, kada je u Tuzli dao najbrži gol koji je iko dao u svetom dresu.Tad nam je bio upotrebljiv.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 17 feb 2015, 19:10

Red je da ga zove, da imamo poslije više godine više od tri špica u reprezentaciji, a što se tiče Vedada, ako ovako nastavi on će ko Muslimović završit

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 feb 2015, 19:12

Naravno da su Dzeko i Ibisevic ispred Djurica. No kada nismo imali ni jednog napadaca bio nam je jako potreban, no ondasnji pokusaj od selektora ga nije ni na klupu stavio. Protiv toga su se ljudi dizali, a ne sto su trazili da Djuric mjenja Dzeku ili Prcic Salihovica. Salihovica, Medunjanina i druge su mjenjale zvijezde iz Germanije, koje eto nesto nisu bas potrazena roba. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 feb 2015, 19:13

Slazem se @adoo11.

Ma naravno, nema sumnje u to da Djuric treba biti pozvan, pa i Mahmutovic. 4 spica u sastavu da imas, a ne kao sto @Princi kaze da izostanak Vede i Dzeke kompenziras veznjacima, kao sto je to bio slucaj u Izraelu.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 17 feb 2015, 19:19

Principatus je napisao/la:Naravno da su Dzeko i Ibisevic ispred Djurica. No kada nismo imali ni jednog napadaca bio nam je jako potreban, no ondasnji pokusaj od selektora ga nije ni na klupu stavio. Protiv toga su se ljudi dizali, a ne sto su trazili da Djuric mjenja Dzeku ili Prcic Salihovica. Salihovica, Medunjanina i druge su mjenjale zvijezde iz Germanije, koje eto nesto nisu bas potrazena roba. ;)
Ja sam za to da se svakom da šansa, ali tek kad se taj neko dokaže u najdražem dresu onda pričati kako bi neko mogao mijenjati trenutne reprezentativce koji su dokazani momci. Stavljao se Prcic pa čak i adzina jabuka od par forumasa na spisak umjesto Medunjanina.Tako se isto sad dešava i sa Vedadom, treba Đurić sa Džekom u tandem a vedo je neupotrebljiv igrač eh to mene nervira.Ruku na srce Ibisevic nije u formi ali taj dečko za reprezentaciju uvijek daje 100% bio u formi ili ne.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 feb 2015, 19:21

musla je napisao/la:zanimljiv text pročitah o Milanu,talijani ga zovu novi ibra,međutim on govori da je sličniji Toniju,kako je navijao kao dječak za Juve,spominje pjanu,lulu i džeku,kako je za mladu repku nastupio 4 puta i dao 6 golova,te kako se nada pozivu baždarevića
Na Ibru podsjeca frizurom ali igra mu je slicnija Toniju, jos samo da pocne zabijati kao Luca kad je bio na vrhuncu. :)
Zasluzio je poziv.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 feb 2015, 19:33

Neupitno je da momka treba pozvati ali je u najmanju ruku smijesno i sramno stavljati ga u isti kontekst sa Ibisevicem i pricati kako je bolji.
Tekuca sezona i dvije sezone prije toga:
Ibisevic- Kup, Bundeska i EL 92 utakmice, 39 golova i 9 asistencija
Djuric - Kup i Lige C, B i A 71 utakmica, 14 golova i 4 asistencije.

Ova sezona:
Ibisevic (dugo bio povrijedjen) 12 utakmica, 0 golova i 0 asistencija
Djuric 18 utakmica, 3 gola i 2 asistencije

Vrlo je moguce da se do prvog okupljanja Vedad izjednaci za ovu sezonu, plus 6 utakmica razlike je izmedju njih, Ibisevic je jos uvijek rekonvalescent.

Ocigledno da je ovdje pitanje forme a ne kvaliteta jer znamo svi koliko je teza konkurencija u ovom periodu bila Vedi nego Milanu.
Ostajem pri tome da je momak zasluzio poziv medjutim pojedini forumasi treba da razmisle malo jesu li prenaglili sa ocekivanjima i sranjem po Vedadu. Momcina dobrodosao i neka stane u red.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 17 feb 2015, 19:37

Glupo je porediti Ibiševića u formi sa Đurićem, ali ovakav sadašnji Ibišević je tu negdje sa ovim Đurićem, ipak ne smijem reći da je Milan trenutno bolji igrač jer ipak Vedo je Vedo ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 feb 2015, 19:40

FaraonTM je napisao/la:Glupo je porediti Ibiševića u formi sa Đurićem, ali ovakav sadašnji Ibišević je tu negdje sa ovim Đurićem, ipak ne smijem reći da je Milan trenutno bolji igrač jer ipak Vedo je Vedo ;)
:thumbup:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 feb 2015, 19:41

Tip sam koji ne voli ove jablane od igraca. Jedan je Ibrahimovic koji i sa visinom ima sve ostalo. Pametnije je ganjati Tankovica jer vise bi imali koristi od njega nego od Djurica.
1946

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 17 feb 2015, 19:48

Ne znam šta bi ovdje moglo biti upitno - čak i da su Džeko i Vedo trenutno u top formi, nama svejedno treba još jedan napadač.

Ne kontam koji mozak je gore kliknuo NE :wtf:
#Salihović

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 17 feb 2015, 19:50

Za igraca se interesujes kada se nalazi u razvoju, kada je nepoznat i kada mu je potrebna tvoja iskrena podrska. Ako to zapostavis, a on sutra postane neko i nesto bez tebe, ostaces iskljucivo na slamci patriotizma. Mesa sebi to ne moze dozvoliti i nece sigurno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 17 feb 2015, 19:51

BozePetra je napisao/la:Ne znam šta bi ovdje moglo biti upitno - čak i da su Džeko i Vedo trenutno u top formi, nama svejedno treba još jedan napadač.

Ne kontam koji mozak je gore kliknuo NE :wtf:
zna se tko je kliknuo ne, pa jedan od ovih tutkuma sto i dalje podrzavaju susica ;)
Zadnja izmjena: STEVIE, dana/u 17 feb 2015, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 17 feb 2015, 19:52

Amateri, eto ko gore klika "NE".
Možemo mi pričati šta hoćemo, ali po trenutno formi Vedad uopšte nije zaslužio poziv u repku, jer je jednostavno katastrofalan.
Milan će biti odlično pojačanje u napadu za nas, šteta što ga maloumni panj ranije nije zvao.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 17 feb 2015, 19:58

anonymousHD je napisao/la:Amateri, eto ko gore klika "NE".
Možemo mi pričati šta hoćemo, ali po trenutno formi Vedad uopšte nije zaslužio poziv u repku, jer je jednostavno katastrofalan.
Milan će biti odlično pojačanje u napadu za nas, šteta što ga maloumni panj ranije nije zvao.
Ma naravno da je zasluzio poziv, nema dileme, ali djuric mora puno vise pokazati od ta dva gola, da bi ga se stavilo ispred Ibisevica. Ne zaboravi da ovaj moze vec slijedece kolo da ga stigne i prestigne u statistici, ne bi mu bio prvi put da da dva ili tri gola na utakmici.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 feb 2015, 20:00

calcio je napisao/la:
musla je napisao/la:zanimljiv text pročitah o Milanu,talijani ga zovu novi ibra,međutim on govori da je sličniji Toniju,kako je navijao kao dječak za Juve,spominje pjanu,lulu i džeku,kako je za mladu repku nastupio 4 puta i dao 6 golova,te kako se nada pozivu baždarevića
Na Ibru podsjeca frizurom ali igra mu je slicnija Toniju, jos samo da pocne zabijati kao Luca kad je bio na vrhuncu. :)
Zasluzio je poziv.
Meni je Luca u glavi svaki put kad vidim Milana, pa čak i jutros kad sam pisala post na ovoj temi, ali izostavih to. :cool:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 17 feb 2015, 23:37

DonCorleone je napisao/la:Za igraca se interesujes kada se nalazi u razvoju, kada je nepoznat i kada mu je potrebna tvoja iskrena podrska. Ako to zapostavis, a on sutra postane neko i nesto bez tebe, ostaces iskljucivo na slamci patriotizma. Mesa sebi to ne moze dozvoliti i nece sigurno.
Inace to tako ide u svakoj reprezentaciji, mislim gledaju se ti nepoznati dok se ovi provjereni ne dokazu. :crazy:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 17 feb 2015, 23:42

Moze i da se ne gledaju, ni jedni, ni drugi, najbolji primjer je Safet Susic kaseta skauting.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 feb 2015, 23:53

Zasluzio je poziv, i bas se unaprijed radujem sto ce on postati nas reprezentativac ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 feb 2015, 23:54

Pa gdje si ti? Ostavio si me samog da agitujem za Hadžića? Kolegijalnost ispod svakog nivoa, strašno.
Nadam se da ćemo dočekati da vidimo i Eldina u reprezentaciji.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: HariTz i 11 gostiju.