Riad Bajić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- povratakotpisanih
- Kontakt:
Re: Riad Bajić
Dobar je igrač Bajić vuče mi malo na Robbena u onih par tekmi što sam ja gledao ulaz po desnoj strani i onda opali ljevicom. Sa Prevljakom i Hodžićem to je već ozbiljan napadački trojac.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Eto zašto je pozvan 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Mozda ga nisi vise puta gledao,ali decko ima iste kretnje kao V.Persie,cak i bez lopte se krece kao Robin,motorika suta takodje slicna. Ne znam da li jos nekoga "vuce" na holandjanina???povratakotpisanih je napisao/la:Dobar je igrač Bajić vuče mi malo na Robbena u onih par tekmi što sam ja gledao ulaz po desnoj strani i onda opali ljevicom. Sa Prevljakom i Hodžićem to je već ozbiljan napadački trojac.

Sto se tice Baje kao covjeka,samo rijeci hvale,mislim da ce upravo zbog te dimenzije velikog karaktera on a i Kerim Memija postati vrhunski fudbaleri,upamtite ova dva imena,to su buducnost BH fudbala.Momci su zvijeri.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- SarajevoLive
- Kontakt:
Ja sam opet misljenja da dijaspora vise nema sta da ponudi...Wisey je napisao/la:Nek je sretno momku.
Al i dalje sam mišljenja da u PL BiH nema igrača dostojnog reprezentacije kakva mi želimo biti/postati, sve je to radi neke promocije i ne bil se što bolje prodali.
A vala ni hrvatska liga...
Dijaspora itekako ima sta ponuditi za buducnost BiH repke. Evo samo nekoliko primjera. Bektic, Burnic, Suljic, Milosevic, Simic a ima ih jos na desetine. Ovo su sve super talentirana djeca koja ce nadam se odluciti za nasu repku.
Brate, Bosanci i Hercegovci se i dan danas iseljavaju iz BiH. Nije to bilo samo prije 20 godina nego nikad nije ni prestajalo. Broj djece koja se sada rodi u npr. cijelom USK je manji nego nekad davno samo u Sanskom Mostu... Ali zato je npr. Austrija puna ljudi iz USKa.SarajevoLive je napisao/la:Ja sam opet misljenja da dijaspora vise nema sta da ponudi...Wisey je napisao/la:Nek je sretno momku.
Al i dalje sam mišljenja da u PL BiH nema igrača dostojnog reprezentacije kakva mi želimo biti/postati, sve je to radi neke promocije i ne bil se što bolje prodali.
A vala ni hrvatska liga...
Prema tome, dijaspora je bila i bice veoma bitna za nasu reprezentaciju ali svakako je lijepo kad se pozove neko iz nase lige. Ja sam presretan za Riada i za Zelju i za sve nas.
A hrvatska liga je nista manje dijaspora od npr. Austrije ili Njemakce. Nema potrebe odvajati to. Spahic i Misimovic su podjednako dijaspora, jedan iz Hrvatske a drugi iz Njemacke. Dvije strane drzave.

Mi u Hrvatskoj nekako kao da i nismo dijaspora. Meni je 5 km.do BiH granice pa mi nekako i ne djeluje da smo mi ovdje pravi dijasporci. Na tv svaki drugi dan neka Sarajevska serija, svaki drugi vikend u Bosni. Ne treba ni pasos za preci granicu. Ali eto iako sam sa druge strane grane sve mi je to previse blizu da bi se smatrao dijasporom.
Kako sam razumio Bajic nije otputovao sa A repkom.
Gledo sam intervju sa Nestorovicem gdje kaze da se i dalje nije odlucio ko ce biti kapiten u novoj reprezentaciji, a meni sve nekako logicno da to bude Baja!
Gledo sam intervju sa Nestorovicem gdje kaze da se i dalje nije odlucio ko ce biti kapiten u novoj reprezentaciji, a meni sve nekako logicno da to bude Baja!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno uz Vagnera najbolji igrac lige, pravi dragulj a toliko na zemlji.
Nekako imam osjecaj da ce probiti rekord svih transfera i zavrsiti u spanskoj ligi.
Nekako imam osjecaj da ce probiti rekord svih transfera i zavrsiti u spanskoj ligi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Pa rečeno je da će Bajić samo trenirati sa A selekcijom, a onda biti vraćen U-21 reprezentaciji. Poziv za treniranje mu je neka vrsta nagrade kao mladom igraču i do poziva prvom strijelcu lige.sajo10 je napisao/la:Kako sam razumio Bajic nije otputovao sa A repkom.
Nema stajanja, samo trpaj majstore ! 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ocekujem da ce ga Mesa pozvati i protiv Izraela,zasluzio je! 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Majstor

Vise je potreban mladoj reprezentaciji.Rios je napisao/la:Ocekujem da ce ga Mesa pozvati i protiv Izraela,zasluzio je!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ako nista nek bude kao i prosli put,nek ga pozove,nek trenira malo sa A repkom i onda nek se prikljuci mladoj.Riadu bi to puno znacilo siguran sam..Mada u kakvoj su nam formi napadaci nije bas da nije potreban i u najboljoj selekcijiCartman je napisao/la:Vise je potreban mladoj reprezentaciji.Rios je napisao/la:Ocekujem da ce ga Mesa pozvati i protiv Izraela,zasluzio je!

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Da napomenem, momciluk je prvi strijelac lige. Rio majstor, trenutno najperspektivniji igrac lige. Za njega ce pucati visemilionske ponude ako ovako nastavi. Decko je prejak.
Za Bajica je u ovom momentu najbolje rjesenje da ostane u U21, to je za njegov razvoj bolje. Vedo, Salihovic i ostali su i stariji ako se ne varam bili u U21 pa su na kraju postigli to sto su postigli. Neka ga Mesa recimo poziva u prijateljskim utakmicama, jer nije vrijeme da se mladom igracu daje prilika u kvalifikacionim utakmicama, jer su utakmice i vise nego vazne.
Radije bi da se pozovu iskusniji igraci, kao recimo Zec da se vrati u A reprezentaciju, jer od Djurica nemamo nekog hajra, to sam i prije pisao, a docekan na noz. Nema on u nasoj reprezentaciji ono sto mu je potrebno da zabija golove.
Radije bi da se pozovu iskusniji igraci, kao recimo Zec da se vrati u A reprezentaciju, jer od Djurica nemamo nekog hajra, to sam i prije pisao, a docekan na noz. Nema on u nasoj reprezentaciji ono sto mu je potrebno da zabija golove.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
I ja ipak mislim da će ići u mladu repku.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.