Eurobasket 2015
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Eurobasket 2015
Ja sam cuo da je Dragicu zena trudna i da mu je to sad prioritet
jao moderno preseravanje iz američkih serija... on je svoje odradio, sad je štafeta na njoj do porođaja
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Navodno tesko mu je da ostavi dvoje djece same bez majke bolje i takav izgovor nego kao recimo sto je Pekovic radio samo otkazivao nastupDANTES je napisao/la:jao moderno preseravanje iz američkih serija... on je svoje odradio, sad je štafeta na njoj do porođaja
- djoleprijedor
- Kontakt:
http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/3 ... ta%21.html ????????!!!!!!!!
Mens sana in corpore sano.
http://sportsport.ba/ino_kosarka/rusija ... eta/168068Bassha je napisao/la:Razlog ?Lillard je napisao/la:Rusija OUT
jedan od najvecih u svijetu sporta.DANTES je napisao/la:papak
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pisao sam davno da ce Nikola da zaigra za Spance dosta je blefiro sa onom zastavom Crne Gore
Sta je problem?Covjek se odlucio sa za Španiju.
Kad bi mi iz BiH tako gledali na stvar,bili bi srcem protiv svih reprezentacija u regionu.
Kad bi mi iz BiH tako gledali na stvar,bili bi srcem protiv svih reprezentacija u regionu.
mlatiš... on nije španac... on je preldzićDzoni je napisao/la:Sta je problem?Covjek se odlucio sa za Španiju.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Za mene je on nikakav igrac.Sta god uradi u karijeri ja cu ga uvijek pamtiti po onom sakrivanju u finalu EL.Bezmu.di igrac.
Ne treba umanjivati njegove kvalitete.. dobar je on igrac.. ali je isto tako, barem za mene, los covjek. Rodjeni je Crnogorac.. do prije 6-7 godina nije vidio Spanije, i sada ce slusati njihovu himnu sa rukom na srcu, a igrace protiv svoje prave drzave, kad tad.
One Amerikance mogu nekako i shvatiti (ne i reprezentacije koje ih dovode), ali ljude iz naseg regiona koji igraju za reprezentacije sa zapada.. to nikada necu shvatiti.
One Amerikance mogu nekako i shvatiti (ne i reprezentacije koje ih dovode), ali ljude iz naseg regiona koji igraju za reprezentacije sa zapada.. to nikada necu shvatiti.
U kojem svemiru si povezao te 2 situacije?Dzoni je napisao/la:Sta je problem?Covjek se odlucio sa za Španiju.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Samo ce mu problem biti kad god bude htio igrati Ibaka Mirotic ce otpadati sa spiska
što je najcrnje Ibaka je stariji samo 2 godine... neće Nidzo OI očima vidjeti... poneko EP i to je to
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.