Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Ne zelim davati prognozu kontra Belgije ,nekako mi se cini bahatim najaviti pobjedu ili remi ,ali definitivno mi se vraca vjera u repku i ono dobro raspolozenje kad spomenes zmajeve.Tesko je ovo do bola ,nakon katastrofalnog starta dosli smo u situaciju da ne smijemo kiksati,kud ces tezu situaciju.Nema gore situacije u sportu kad si u startu opterecen i pritisnut,u tim uslovima i jednu Andoru moras respektovati a da ne spominjemo Belgiju.Iz tog razloga ne zelim prognozirati, ali da imamo sansu ako budemo pravi,ako nam vecina igraca bude 100% imamo i te kako.Zato ja Boga molim da nam se igraci preko Ljeta udome u dobrim klubovima i da izbore startne postave u svojim klubovima,u tom slucaju vjerujem u konacni uspjeh,pa da li sa pobjedom protiv Belgije ili na neki drugi nacin,ali vjerujem.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Ocekujem ovu momcad protiv Belgije:
/ 4-2-3-1 - naravno /
------------------- Begovic--------------------------
Mujdza ----- Sunjic -- Spahic -- Seo/Zukanovic
--------------- Besic -- Medunjanin ---------------
Visca/Hajrovic -- Pjanic -------------------- Lulic
-------------------- Dzeko ---------------------------
Lijevi bek najvjerovatnije Kolasinac a desno krilo Visca. Mada zavisi kakve ce partije pruzati za svoje klubove. Mislim da ce stoperski par sa Spahom biti ipak Sunjic jer je potreban takav igrac protiv Belgije umjesto Vranjesa. Mislim da nece biti novih poziva osim vjerovatno Vranicic i mozda kakav desni bek. Postoji mogucnost ( doduse jako mala ) i da Vrancic zamjeni Medunjanina ako bude imao fenomenalnu sezonu a Medo losu. Sve ostalo se vise manje zna vec sada. Znaci jedna-dvije dileme ako budu svi igaci zdravi i spremni.
/ 4-2-3-1 - naravno /
------------------- Begovic--------------------------
Mujdza ----- Sunjic -- Spahic -- Seo/Zukanovic
--------------- Besic -- Medunjanin ---------------
Visca/Hajrovic -- Pjanic -------------------- Lulic
-------------------- Dzeko ---------------------------
Lijevi bek najvjerovatnije Kolasinac a desno krilo Visca. Mada zavisi kakve ce partije pruzati za svoje klubove. Mislim da ce stoperski par sa Spahom biti ipak Sunjic jer je potreban takav igrac protiv Belgije umjesto Vranjesa. Mislim da nece biti novih poziva osim vjerovatno Vranicic i mozda kakav desni bek. Postoji mogucnost ( doduse jako mala ) i da Vrancic zamjeni Medunjanina ako bude imao fenomenalnu sezonu a Medo losu. Sve ostalo se vise manje zna vec sada. Znaci jedna-dvije dileme ako budu svi igaci zdravi i spremni.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 jun 2015, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ajax je napisao/la:Visca/Hajrovic

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa Iz istog razloga kao sto mislim da ce se Mesa odluciti za Sunjica mada je vecini to sada nerealno mislim i da razmislja da bi Hajrovic bio mozda opasniji protiv snazne odbrane Belgije. Belgija je potpuno drugaciji protivnik. Mesa kao dobar selektor kao sto vidimo vodi racuna o protivnicima i donekle prilagodi igru/taktiku njima. Sto je naravno potpuno normalno. Naravno pod uslovom da bude igrao standardno za svoj klub. Rekao sam razmislja o toj varijanti a blizi je Visci. Isto tako sam prije 20 dana napisao da ce biti stoperski par Vranjes - Spahic kada skoro niko nije spominjao Vranjesa. **** ga.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 jun 2015, 19:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Baxuz temu otvorio.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pola foruma je znalo da Ogi ide u prvu postavu.Ajax je napisao/la:Isto tako sam prije 20 dana napisao da ce biti stoperski par Vranjes - Spahic kada skoro niko nije spominjao Vranjesa. **** ga.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Za tri mjeseca možemo svi otići u qrac krasni a vi pravite formacije 

DRUG NEBI TI PUNCA
- Donnie Darko
- Kontakt:
Istina. Čuj njih dvojica protiv Belgije pored Sušića živog, igrača koji je prerastao i odbio tu istu reprezentaciju.Virtu4l je napisao/la:Ajax je napisao/la:Visca/Hajrovic![]()

Ma bice tako sigurno. Znas to i ti. Mesa nema puno dilema a ni realnih mogucnosti. Formacija ostaje ista. Ove tri,cetiri dileme u vrh glave. Novih igraca za prvih 11 nece biti sto je opet normalno osim mozda Vrancic i to zbog povreda/losih igrara ako ih bude.bagrcavi je napisao/la:Za tri mjeseca možemo svi otići u qrac krasni a vi pravite formacije
Dosta toga mora da se uradi do Belgije da bi se nadali uspjehu, kompletan pristup i plan za utakmicu do samih igraca koji u svojim klubovima moraju da odrade dobr pripreme i ostanu zdravi, da ne bude nekih povreda.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- akisarajevo92
- Kontakt:
Koliko smo mi naj3bali kad se oprosti Dzeko. 

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 13 jun 2015, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Ma sta pola, 4/5 je crtalo Vranjesa u prvih 11. Tako je

Upravu je @Ajax. Ova formacija će biti 90%, teško da Vrancic može izbaciti Medunjanina jer ni sad ni je bio u formi pa je odlično odigrao a ne vjerujem da ce Mesa smjeti rizikovati sa novim igračima.
Vedad, Zec,Djuric se neće naigrati u ovim kvalifikacijama.
Jedina dakle ozbiljnija dilema je taj drugi Stoper pored spahica i eventualno ko ce odigrati poziciju lijevog beka ostalom se sve zna.
Vedad, Zec,Djuric se neće naigrati u ovim kvalifikacijama.
Jedina dakle ozbiljnija dilema je taj drugi Stoper pored spahica i eventualno ko ce odigrati poziciju lijevog beka ostalom se sve zna.
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Skonto sam ja to davno samo neki jos nisu .Nadati se da mozda dodje neki novi DIJAMANT.akisarajevo92 je napisao/la:Koliko smo mi naj3bali kad se oprosti Dzeko.
Rekao samo u slucaju povrede Pjanica/Mede ili jako lose sezone Mede i odlicne Vrancica. Mada poslje ovakve utakmice Medo zasluzuje da bude starter. Naravno zasluzuje to i VIsca i to puno. Samo nisam bas najsigurniji koliko ce se nametnuti odbrani Belgije. Jer se radi o skroz drugacijem profilu protivnika gdje ce morati puno vise igrati 1 na 1 a i pomagati defanzivno. Protiv Andore ce sigurno poceti. Osim te tri dileme ja drugih nevidim.haris92 je napisao/la:Upravu je @Ajax. Ova formacija će biti 90%, teško da Vrancic može izbaciti Medunjanina jer ni sad ni je bio u formi pa je odlično odigrao a ne vjerujem da ce Mesa smjeti rizikovati sa novim igračima.
- akisarajevo92
- Kontakt:
"Smail Prevljak od ljeta u Red Bull Salzburgu"BosnaSTL je napisao/la:Skonto sam ja to davno samo neki jos nisu .Nadati se da mozda dodje neki novi DIJAMANT.akisarajevo92 je napisao/la:Koliko smo mi naj3bali kad se oprosti Dzeko.

Don't believe the hype.
Tako je @Donnie. Nekad je bio non stop hvaljen i igrac za prvih 11 a sada nista. Valja Mesa iako taj igrac skoro nikako ne igra vise i jos je Mesa cak i promjenio taktiku/formaciju. Ma sve je to nebitno. Samo da je pobjeda ko **** sve drugo.

uh, kako su jakicalcio je napisao/la:-------------------Curtois-----------------------
Alderweireld- Denayer-Lombaerts-Vertonghen
------------Nainggolan-Witsel---------------
----Mertens----de Bruyne-----Hazard-----
------------------Benteke------------------
Ovako su sinoc igrali, Lukaku zamjenio Mertensa na poluvremenu.

#Salihović
Jel neko ima od belgijanaca pod suspenzijom zbog kartona?
Nad tobom sunce najljepše sja
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.