Moderator/ica: GracanicaAA
Momak za tvoju informaciju,Zvijezda stvarno nije napravila neki veliki iskorak u PL ali se vrtila oko 7-12 mjesta..ali moraš da znaš da je ta ista Zvijezda uložila nekoliko miliona maraka u stadion što nije pošlo za rukom ni velikanima Želji,Sarajevu itd..Mi da smo htjeli da ulazemo samo u ekipu a da ostavimo infrastrukturu po strani vjerojatno bi bili svake godine oko 5-6mjesta što se tiče posjećenosti na Zvijezdinim utakmicama ponovo nisi u pravu,jer je Zvijezda imala jednu od boljih posjeta u PL-i,izuzevši posljednju godinu...molio bih te da mi navedes jedan primjer kako bi tvoj klub doprinijeo boljitku BH-a fudbalu u odnosu na moj klub..po tvojoj logici navijači Dinamo Drezdena bi isto trebali reči za lupam navijače Bayer Lev. vi ne treba da budete u Bundesu eto mi smo kao bolji,vatreniji..nigdje veze pozz za Lukavac kumovi su mi Vaši sugrađani..golDIE je napisao/la:Aj ba sta ce zvijezda vise u premier ligi,pokazali su da nemaju ni ekipu da se izasta bori,nemaju publiku da to nagrade sto su u premier ligi,ajde brate dole malo nize lige prohodajte ko sto Radnicki hoda,a ima daleko najbolje navijace u ovoj ligi i od pola premierligaskih (trenutno)..Da zaboravio sam i Jedinstvo Bihac,totalno gotivna ekipa,sredina i publika,Lukavac i Bihac da su u premier ligi,posjete na stadionima bi se 10 puta povecale nego sto to sad u premier ligi ima(izuzimam Horde i Manijake).. ne govorim radi kvalitete timova nego radi navijaca.Dosta je vise timova u PL poput Zvijezde,Mladosti V.O,Radnika,Slavije,Viteza,pa evo sad ce i Mladost Dk,sa navijacima koji su nastali 2014 godine,ljudi nekakvim "cudom" i "kvalitetom" preskocise 3 lige i odma u PL.. al dobro.. Sramotimo nas fudbalPosjecenost na stadionima u 2015 u prosjeku 300 ljudi.. u 2016 ce biti 200
pa ovako ako se nastavi spast ce na redare i djecu koja donose lopte
Jesil ti siguran da je toliko budzet ???kovacic je napisao/la:Jeste Zvijezda moćna i sve, ali ne može finansijski protiv Metalleghea koji ima 2 ili 3 miliona za ovu sezonu, vlasnik je konačno malo više uložio i tim želi vidjeti u PL. Vidjet ćemo da li će biti i trenerskih promjena i da li ostaju pri poštenoj igri ili ipak vide da ponekad treba ući u neke dogovore da bi se ostvario cilj.
Malo vas zeza, ali se kreće od 1-1,5 miliona. Prošla godina je bila 400000-500000moranjak je napisao/la:Jesil ti siguran da je toliko budzet ???kovacic je napisao/la:Jeste Zvijezda moćna i sve, ali ne može finansijski protiv Metalleghea koji ima 2 ili 3 miliona za ovu sezonu, vlasnik je konačno malo više uložio i tim želi vidjeti u PL. Vidjet ćemo da li će biti i trenerskih promjena i da li ostaju pri poštenoj igri ili ipak vide da ponekad treba ući u neke dogovore da bi se ostvario cilj.
Zato vama sigurno nije ostao duzan,dok ste bili u ovoj ligi od 15 gostovanja kupili ste ih 11,i sad kunete u neku pravdustaragarda je napisao/la:metalege ovaj iz jajca il kako se vec zove i gabeljani posto im je savez ostao duzan..ovi iz jajca se ozbiljno pozabavili pojacanjima...ko na traci i to dosta provjereni igraci za federalnu ligu..ostali u 5 deka
Konačno jedan pametan post. Svaka čast svim klubovima, ali ako ja npr. uložim 300-500 000 KM , i ne postignem ništa zahvaljujući tome što je neko dao 50-100 000 sudijama i kontrolorima to je za suda. Pa nisam ja zagrabio te pare i nisu one pale sa neba!sodaacm je napisao/la:Nevjerovatno je koliko ljudi ovde na forumu podrzava odnosno potice na namjestanje utakmica. Na kraju se kao zalimo na losu ligu
, mi ne zasluzujemo nista bolje jer smo jeebena gamad,
Zvijezda je vjerojatno prvi favorit ove godine,imate igracki kadar,logistiku i organizaciju vrlo dobru,a vec slazete igracki kadarreddragon001 je napisao/la:Ljudi moji zvijezda sarajevo prva sezona pl 7000 - 8000 hiljada gledala ca mo to može ma kantonu osim slobode jos??? Radnički ma dajte smiješni ste. A neka jajce nek čuva neku drugu godinu pare Šta će premijer reis i ostala politika raditi nego pogurati zvijezdu da uđu.
Posjecenost na Banji u sezonama 2008/09, 2009/10 i 2010/11 je bila zadaća cak i za neke "velikane"golDIE je napisao/la:Aj ba sta ce zvijezda vise u premier ligi,pokazali su da nemaju ni ekipu da se izasta bori,nemaju publiku da to nagrade sto su u premier ligi,ajde brate dole malo nize lige prohodajte ko sto Radnicki hoda,a ima daleko najbolje navijace u ovoj ligi i od pola premierligaskih (trenutno)..Da zaboravio sam i Jedinstvo Bihac,totalno gotivna ekipa,sredina i publika,Lukavac i Bihac da su u premier ligi,posjete na stadionima bi se 10 puta povecale nego sto to sad u premier ligi ima(izuzimam Horde i Manijake).. ne govorim radi kvalitete timova nego radi navijaca.Dosta je vise timova u PL poput Zvijezde,Mladosti V.O,Radnika,Slavije,Viteza,pa evo sad ce i Mladost Dk,sa navijacima koji su nastali 2014 godine,ljudi nekakvim "cudom" i "kvalitetom" preskocise 3 lige i odma u PL.. al dobro.. Sramotimo nas fudbalPosjecenost na stadionima u 2015 u prosjeku 300 ljudi.. u 2016 ce biti 200
Vidi si da si prilično mlad momčić, ne zamjerim ti, nisi ti kriv. Ne raspolažeš tačnim informacijama, zadnju sezonu na Banja Ilidži je bilo prilično loša al prethodnih je bila 3-4 000, pretprošle sezone smo bili 4 ti u ligi po posjećenosti. Sjećam se dobro kad smo dolazili na Jošik mislim da je bila sezona 2006/07 na stadionu nije bilo 20 vaših navijača, a SIOUX-a ni na vidiku, bez uvrede, al kod vas se navijači očito skupe samo kad se borite za titulu.golDIE je napisao/la:Aj ba sta ce zvijezda vise u premier ligi,pokazali su da nemaju ni ekipu da se izasta bori,nemaju publiku da to nagrade sto su u premier ligi,ajde brate dole malo nize lige prohodajte ko sto Radnicki hoda,a ima daleko najbolje navijace u ovoj ligi i od pola premierligaskih (trenutno)..Da zaboravio sam i Jedinstvo Bihac,totalno gotivna ekipa,sredina i publika,Lukavac i Bihac da su u premier ligi,posjete na stadionima bi se 10 puta povecale nego sto to sad u premier ligi ima(izuzimam Horde i Manijake).. ne govorim radi kvalitete timova nego radi navijaca.Dosta je vise timova u PL poput Zvijezde,Mladosti V.O,Radnika,Slavije,Viteza,pa evo sad ce i Mladost Dk,sa navijacima koji su nastali 2014 godine,ljudi nekakvim "cudom" i "kvalitetom" preskocise 3 lige i odma u PL.. al dobro.. Sramotimo nas fudbalPosjecenost na stadionima u 2015 u prosjeku 300 ljudi.. u 2016 ce biti 200
Cuj ko je doso pricat o posjetamagolDIE je napisao/la:Pa ne govorim ja za citavu historiju kluba ahaha,de mogli ste se kako vratiti na posjete kad je klub tek osnovan hahah.. pa veca je sramota sto ne bodrite svoj klub kad treba da ispada.. nego odma neki bojkoti i sranja.. svim navijacima je do navijanja kad u klubu sve cvijeta.. a kad je lose odma se povuku sa tribina.. radnicki evo vec 3 ili 4 sezonu nekako jedva gura ovu ligu..al siouxi su sve te sezone uz njih.. i to na zavidnoj brojci na utakmicama za standard u ovoj ligi.. a ne mozes porediti radnicki u prvoj ligi i zvijezdu u premier ligi po posjetama.. ti stvarno mislis da ce bit 3,4 hiljade ljudi na utakmici Radnicki-Podgrmec.. ili orasje ili ove slabije ekipe.. mislim smijesno je sto poredis ta dva pojma..jel po tebi nije sramota sto na utakmici Radnicki-Mladost,Bratstvo,Gorazde,Buducnost bude po 500,600 gledaoca..(prva liga federacije).. a Sloboda u vecini utakmica 200,300 gledaoca..licno bio na par utakmica na Tusnju.. jos su dobro dogurali na tabeli u odnosu na kvalitetu tima tadasnjeg.. i opet se nesto zale,nesto im nije pravo haaha.. smijesno..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.