Ne razvijaju se nikako dobro.Mislim da vec sada mozemo reci da je njihov neki maksimum "igrac uloge"...Volvic je napisao/la:Vrabac i Buza 0 poena. Masallah, momci.
Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
NEZALAGANJE je napisao/la:Ne razvijaju se nikako dobro.Mislim da vec sada mozemo reci da je njihov neki maksimum "igrac uloge"...Volvic je napisao/la:Vrabac i Buza 0 poena. Masallah, momci.
Vrabac je bio ok u Njemackoj.
Buza odigro odlicno U-20.
Ipak mislim da si upravu. Vise se ocekivalo od njih. Pogotovo od Buze...
- Ponos Torina
- Kontakt:
Neko spomenu da su Rusi slabi,da cemo lahko na kraj s njima

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ja sam to davno rekao.Tesko ce vrabac i buza postati solidni euroligaski igraci.Nazalost.
Do sada su ličili na razbijenu četu, ali sada oni razbiše nasPonos Torina je napisao/la:Neko spomenu da su Rusi slabi,da cemo lahko na kraj s njima![]()
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Protiv Srbije Rusi su izgledali kao da ih je neko sa ulice pokupio.
Ponos Torina je napisao/la:Neko spomenu da su Rusi slabi,da cemo lahko na kraj s njima![]()
Nećemo lahko, ali ćemo ipak nekako na kraj s njima

- Ponos Torina
- Kontakt:
Nisam puno pratio ove pripreme i ovaj spisak igraca ali zar je moguce da smo ovako losi,tanki...Zar je moguce da osim Kikanovica i Stipanovica nema nikog da pupuni petorku kvalitetno,ne mogu da vjerujem na sto smo spali i da smo ovoliko izgubili od Rusa koji su u goroj situaciji od nas ako se pogleda njihov roster isva ta desavanja vezano za neigranje na EP...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Mozda taktika zavaravanja? Tesko mi je povjerovati u ovaj rezultat... 

Fakat teško da su toliko bolji!!SlevinKelevra je napisao/la:Mozda taktika zavaravanja? Tesko mi je povjerovati u ovaj rezultat...
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Gdje ima snimak?Unofficialpage je napisao/la:Haahaha ja se satro praveći proxy a ima link. Ko hoće može snimak pogledatremA1 je napisao/la:
E hvala hahahahaha![]()
![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Na ovom linku, samo vratiš malo nazad. Ja malo prije pogledao snimak zadnje četvrtine. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Prebacite na 20:40... Tu je pocetak tekme 

20 sati i 8 mintua, tu pocinje utakmica.
Je li dno dna?Unofficialpage je napisao/la:Na ovom linku, samo vratiš malo nazad. Ja malo prije pogledao snimak zadnje četvrtine.
Kako mi je zao velikog trenera kao sto je nas selektor da vodi ovako limitiranu ekipu u kojoj igraju bavcic, persic, albijanic, zimic(svi su bili na spisku neznam jel ko otpao) u svakom slucaju znate o cemu pisem. Ovo kao da je neko napisao ovaj scenario gdje cemo u jednom ljetu sa mladjim kategorijama biti u vrhu evrope a da od A selekcije ne ocekujemo nista zbog otkaza trojice najboljih 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nisam ni ja puno gledao, 2-3 min, ne znam šta bi rek'o. Loše.EdoBa je napisao/la:Je li dno dna?Unofficialpage je napisao/la:Na ovom linku, samo vratiš malo nazad. Ja malo prije pogledao snimak zadnje četvrtine.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nadam se da Dusko ovim partijama zavarava protivnike. Moguce je, sto da ne... Ne bi bilo prvi put. 

zar stvarno mislite da je duško danas otkrio karte?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nije, ali nisu ni Rusi.DANTES je napisao/la:zar stvarno mislite da je duško danas otkrio karte?
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.