Curica, rukica, park, aleja, ma ljepota

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ANTIFA ! je napisao/la:
Ne znam baš da li je BL najljepša na svijetu ali u BiH sigurno jeste. Ono što je veoma lijepo jeste uređenje grada, baš se vodi računa o detaljima, a interesantno mi je kako ljudi paze na čistoću, nema onog što je kod nas čest slučaj da se smeće baca na sve strane. Ovu sliku crkve sam citirao jer mislim da u BL ima još ljepša crkva, ona preko puta hotela Bosna:IstocnaArmija je napisao/la:Banja Luka
II sesija fotografija najljepšeg grada na svijetu:
Ukrajinska crkva u Banja Luci
![]()
Na ovu mislišNoName je napisao/la:Ne znam baš da li je BL najljepša na svijetu ali u BiH sigurno jeste. Ono što je veoma lijepo jeste uređenje grada, baš se vodi računa o detaljima, a interesantno mi je kako ljudi paze na čistoću, nema onog što je kod nas čest slučaj da se smeće baca na sve strane. Ovu sliku crkve sam citirao jer mislim da u BL ima još ljepša crkva, ona preko puta hotela Bosna:IstocnaArmija je napisao/la:Banja Luka
II sesija fotografija najljepšeg grada na svijetu:
Ukrajinska crkva u Banja Luci
![]()
Izgleda stvarno fantastično, posebno noću.
Giallorossi je napisao/la:
Imali ovoga josh gdje?
Bosanska KrupaANTIFA ! je napisao/la:Gdje ovo ?
Strašno!dubrava je napisao/la: ZG more, Jarun..osim sportskog sadržaja, smjestilo se tu i par noćnih klubova, restorana, kafića...
![]()
Kako se meću fotketepsija je napisao/la:Ne samo da je slika mog grada nego mi se i kuća skoro vidi![]()
/11/0510/aol-starim.jpg
tepsija je napisao/la:Kako se meću fotketepsija je napisao/la:Ne samo da je slika mog grada nego mi se i kuća skoro vidi![]()
/11/0510/aol-starim.jpg
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.