Da vam je bar jednu uzeti da znate kakav je filing..tuzlak1987 je napisao/la:Hadzijalagic je napisao/la:@tuzlak1987
A dobije li se fakat pehar za prvo mjesto u federalnoj?
Treba uvesti super kup i liga kup da vas sto prije stignemo
Izbor kante godine 2015. - Anketa (NAJBOLJA TEMA NA FORUMU)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Re: Izbor kante godine 2015. - Anketa (NAJBOLJA TEMA NA FORUMU)
BUDI ŽELJO !!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I da uvedu to se ne pikatuzlak1987 je napisao/la:Hadzijalagic je napisao/la:@tuzlak1987
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma biti ce, ne moze sve preko nociHadzijalagic je napisao/la:Da vam je bar jednu uzeti da znate kaka je filing..tuzlak1987 je napisao/la:Hadzijalagic je napisao/la:@tuzlak1987
Kako ne pika pa oni racunaju neku iz 45MortemHz je napisao/la:I da uvedu to se ne pikatuzlak1987 je napisao/la:Hadzijalagic je napisao/la:@tuzlak1987
Meni, kao navijaču Zeljeznicara priča nešto o titulama, a najblizi joj bio kada su pitari u utakmici sa Slobodom slavili osvajanje titule. Što im nisu bacili onaj kartonski pehar, da se bar upoznaju sa oblikom pravog..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ne pratim, ali da izjednacim na 111:111 
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
ma yebes ovo glasanje ovo je sprdancija ali sa ovim likom i dalje o bilo cemu diskutovati, jos ga i velicati ne znam koliko je to normalno..pa ono nesto je postavljao pjesme hiljade mrtvih pitara, al dobro razumijem ja njihovu povezanost kad onaj citira cosicaAjzea je napisao/la:solinas je napisao/la: Zabij im **** ba dado,sta se ima snjima pisati,stoka je to .sta imas raspravljati vise sa ljudima koji konstantno pljuju po svemu tuzlanskom.
Dabogda se sravnilo Sarajevo sa zemljom.Dobri naš Krleza !solinas je napisao/la: Ko im **** m.
Komplet forum spao na vrijedjanje svega sto ima veze sa Tuzlom.nema dana da se nepise pogrdno i pljuje i grad i klub,i tuzlaci.
Ja svakako necu pisati,a zelim i njima i mostarcima sve najgore.bukvalno,sjeme im se zatrlo.
Sjeća li se neko njegove izjave "solinas well be back", te ismijavanja i ubijeđivanja ostatka foruma da se ne kaze "will be" i da previše bukvalno shvatamo engleski jezik
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
111- 111 opaaaaaaa 
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma biti ce, ne moze sve preko nocituzlak1987 je napisao/la:Da vam je bar jednu uzeti da znate kaka je filing..Hadzijalagic je napisao/la:Hadzijalagic je napisao/la:@tuzlak1987
Kako ne pika pa oni racunaju neku iz 45MortemHz je napisao/la:I da uvedu to se ne pikatuzlak1987 je napisao/la:Hadzijalagic je napisao/la:@tuzlak1987
Ma samo priznate ove, logicna stvar
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
@tuzlak1987
Nije to neka titula iz 45. nego titula prvaka tada republicke lige BiH.. Istu takvu titulu su u Hrvatskoj priznali Hajduku.. Mi je zvanicno ne mozemo racunati jer je nas savez nije priznao ali doci ce i to na red.. A ovu drugu je i uefa priznala tako da je tvoj problem sto je ti vidis drugacije..
Nije to neka titula iz 45. nego titula prvaka tada republicke lige BiH.. Istu takvu titulu su u Hrvatskoj priznali Hajduku.. Mi je zvanicno ne mozemo racunati jer je nas savez nije priznao ali doci ce i to na red.. A ovu drugu je i uefa priznala tako da je tvoj problem sto je ti vidis drugacije..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u 21 dec 2015, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
solinas je moj izbor, ne pratim te teme PLBiH ali je lik zapeo za oko, za pileta nisam ni čuo.
Solinas ftw!
Solinas ftw!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Krenulo je i ovdje znaci...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nista to, zna se ko je bio sampion 1946Hadzijalagic je napisao/la:@tuzlak1987
Nije to neka titula iz 45. nego titula prvaka tada republicke lige BiH.. Istu takvu titulu su u Hrvatskoj priznali Hajduku.. Mi je zvanicno ne mozemo racunati jer je nas savez nije priznao ali doci ce i to na red..
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 21 dec 2015, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Preimenujte temu u PL-PREPUCAVANJA, nakotili smo se ovdje. Osjeti se u zraku da će biti svega, Ili se zaustavite na vrijeme.
Hoće li ko ići na turnir sad!? Imaćemo se oko.čega raspravljati, svi učestvujemo, hahaha, biće krvi do koljena.
Hoće li ko ići na turnir sad!? Imaćemo se oko.čega raspravljati, svi učestvujemo, hahaha, biće krvi do koljena.
Još da uletimo na PDF INO-fudbal, rastjeramo prisutne i da ozvaničimo osvajanje foruma.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PLBiH vs Catalonia 
Poveo Krleza aka Klonjkec

Edit: Ipak pilence
Edit: Ipak pilence
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
Re: RE: Re: Izbor kante godine 2015. - Anketa (NAJBOLJA TEMA NA FORUMU)
Torpedo nije bio ni osnovan kad je Zeljo uzeo titulu al hajde da se vratimo na temu..MortemHz je napisao/la:Nista to, zna se ko je bio sampion 1946Hadzijalagic je napisao/la:@tuzlak1987
Nije to neka titula iz 45. nego titula prvaka tada republicke lige BiH.. Istu takvu titulu su u Hrvatskoj priznali Hajduku.. Mi je zvanicno ne mozemo racunati jer je nas savez nije priznao ali doci ce i to na red..ne treba izvrtati i izmisljati neke stvari ali nebitno, Pile je poentirao
da se vratimo na temu
BUDI ŽELJO !!!
dajte ljudi ovo je već šikaniranje. nije više smiješno
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Re: RE: Re: Izbor kante godine 2015. - Anketa (NAJBOLJA TEMA NA FORUMU)
koju?Hadzijalagic je napisao/la:Torpedo nije bio ni osnovan kad je Zeljo uzeo titulu al hajde da se vratimo na temu..MortemHz je napisao/la:Nista to, zna se ko je bio sampion 1946Hadzijalagic je napisao/la:@tuzlak1987
Nije to neka titula iz 45. nego titula prvaka tada republicke lige BiH.. Istu takvu titulu su u Hrvatskoj priznali Hajduku.. Mi je zvanicno ne mozemo racunati jer je nas savez nije priznao ali doci ce i to na red..ne treba izvrtati i izmisljati neke stvari ali nebitno, Pile je poentirao
da se vratimo na temu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
HahahahhhaahPitarBordo je napisao/la:Za starugardu.MuhamedTM je napisao/la:Za koga su glasali navijaci Olimpica?
A de nemojte sad usrat temu sa 'Sar-Zelj titule' preizvakanom pricom, povraca mi se od tog vise
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest