Slaba intervencija Ivetica kod drugog gola. Ordagic pokupio svaku na sredini.Thetraphak1921 je napisao/la:Mehidic najdominantniji.
Kirin Kup: BiH - Danska / Japan - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Kirin Kup: BiH - Danska 03.06.2016.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Naši se umorili od klupskih nastupa, a Schmeichel njima pozvan i bogme im brani. Haman da igramo kao seljačine - nekoliko žutih i razbijanja glava i opet gubimo 2:0.
Obavezno zvati Ivetića.
Obavezno zvati Ivetića.
Zadnja izmjena: High, dana/u 03 jun 2016, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
eto za ove pljuvače naših glavnih zvijezda,k.u.r.a.c smo mi od ekipe bez njih,,čuj pojedincima smeta Begović,Džeko,Spahić,ccc...
ma hajde ba, jedan fin izlet za ovu sirotinju iz PL, sve ostalo je manje vise ocekivano 
Pyro is not a crime !
Seedina terena je problem. Danci su je uzeli, ova trojka Grahovac - Hadzic - Medunjanin ne moze zajedno, spori, tromi i vrlo ograniceni u kreaciji.
Sehic pomalo nesiguran, Cocalic i Sunjic isto, vidi se da nisu uigrani.
Djuric ne moze biti jedini napadac, on treba imati nekoga nizeg i brzeg sa sobom u spicu, ovako nema kome spustiti loptu, a limitiran je da sam iskreira sebi prostor.
Duljevic i Hajrovic su tek poceli igrati u posljednjih 10-15 minuta prvog poluvremena.
Vidjecemo kako ce izgledati posle nekoliko izmjena
Sehic pomalo nesiguran, Cocalic i Sunjic isto, vidi se da nisu uigrani.
Djuric ne moze biti jedini napadac, on treba imati nekoga nizeg i brzeg sa sobom u spicu, ovako nema kome spustiti loptu, a limitiran je da sam iskreira sebi prostor.
Duljevic i Hajrovic su tek poceli igrati u posljednjih 10-15 minuta prvog poluvremena.
Vidjecemo kako ce izgledati posle nekoliko izmjena
FKS❤️1946
Ajde ba odjbite na prepucavanja pa pisite te gluposti.
Kako je Hadzic dosao do reprezentacije to niko ne zna...
Kako je Hadzic dosao do reprezentacije to niko ne zna...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Jel ovaj Sehic inace los ili mu je danas los dan...????
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pite i kospe prvi put prate reprezentaciju nakon 2009. kada su nastupili vedete Dzemal Berberovic i Muhamed Svraka
Seha jedini golman kojeg je trener izbacio iz utakmice zbog rezultata, znaci toliko je los biohz1987 je napisao/la:smajhl ufati onu loptu na kraju, a ne ko sheha
samo neka mi neko jos jednom napise na forumu da je seha golmancina!
neki su govorili da bi trebao i ispred begovica hahaha
ono istrcavanje na loptu
ispucavanje lopte
dodavanje prvom do sebe
nesigurnost
ma ne mogu da nadjem ni jednu pozitivnu golmansku karakteristiku kod sehe u danasnjem mecu
Da je Begović branio bilo bi 0 : 0
Uzasno, Seha krampa, Cocalic rinaka
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
HahahahahhaHigh je napisao/la:Daj Ivetića da poveže redove.
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
Normalatuzlak1987 je napisao/la:Pite gledaju ovu utakmicu radi Duljevica, ako reprezentacija izgubi 1:7, a Duljevic ga zabije to je povoljan rezultat
begovic je umoran, ne ko ovaj njihov golmman...totasef1 je napisao/la:Da je Begović branio bilo bi 0 : 0
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
U ovoj nazovireprezentaciji definitivno ima mjesta za Arežinu , Pirića , Kožulja , Sušića , Krunića , Stevanovića itd.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Vidi se strah i panika redovima Danaca, a i njihovi oštri startovi kao i ogroman broj žutih kartona koje su dobili pokazuje kolika nervoza se uvukla u njihove redove zbog naleta Dulje, Hajrovića, Đurića i društva. U drugom poluvremenu očekujem jednako dobru igru naših i mnogo prilika pred golom Danske, kao i u prvom poluvremenu.Thetraphak1921 je napisao/la:Tako je kolega, Dancima tamburanje visi u zraku. Nekim cudom su poveli, sto ne znaci da ce tako i ostati, obzirom da se nisu sastavili sa loptom. Ako Sejfudin i Efendic udju, jasno ce mi biti da svim silama krecemo naprijed i to ce znaciti potop Danaca.Maticar je napisao/la:Ja ne znam šta vi gledate, meni je ovo odlično
ako te ne prozivam, onda te gotivim
Duljevic iako je ošišao gay frizuru misli da je postao igračina. Prava tetkica sa guzovima, to se ne da podšišati
Ajde valjda ovih par utakmica ga proda u Kajzeribulasfuraspor 
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 03 jun 2016, 10:05, ukupno mijenjano 1 put.
Da je ko drugi branio protiv Kipra... Belgije...
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Kod nas je svejedno ko igra sve je to u 5 deka. Igrao je i Dzeko, Begovic, Pjanic, Spahic pa nas Irska u 7 dana ubi ko mraz paprike. Sada ovi izgube od Danske, sve je to isto. Nivo je isti sam se nijanse razlikuju.
Premalo se vjeruje Premijer Ligi BiH.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: DjaniTarik, Goalgetter, hansbosna, lol89, Mostarska i 87 gostiju.