samoposmatram je napisao/la:Zar je i ova ubleha od igraca dobio poziv za predstojece utakmice?COYS je napisao/la:
Benicio![]()
Jel te sram Mesa...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
samoposmatram je napisao/la:Zar je i ova ubleha od igraca dobio poziv za predstojece utakmice?COYS je napisao/la:
Benicio![]()
Jel te sram Mesa...
BHT prenosi sve utakmice kvalifikacija.Adma je napisao/la:Zna li iko koja televizija ce prenositi utakmicu pritiv Belgije ?
Kad si vec skroman onda moze pobjeda od 2-3 gola razlike.Principatus je napisao/la:Skromnost je vrlina, tako da bih i sa pobjedom bio zadovoljan.
Problem je sto je nasa odbrana losija od njihoveDragonGirl je napisao/la:Mogu oni nama dati gol, ali vala možemo i mi njima. Odbrana im je, koliko vidim, najslabija karika a kao šlag na tortu je Courtois koji je u očajnoj formi.Mislim da se ovdje može izvući remi.
Pa zato i kažem da nam mogu dati gol i daće ga vjerovatnoMokes je napisao/la:Problem je sto je nasa odbrana losija od njihoveDragonGirl je napisao/la:Mogu oni nama dati gol, ali vala možemo i mi njima. Odbrana im je, koliko vidim, najslabija karika a kao šlag na tortu je Courtois koji je u očajnoj formi.Mislim da se ovdje može izvući remi.
A i nas Asmir grije klupu tom istom ocajnom Courtois-u
Da bi "poderao" nekog kontrama, moraš imati pored brza oba beka, brza i oba krila. Ovde kod tebe je zastupljena samo lijeva strana, a desne nema nigdje, zato kontre ne bi prolazile, brzo bi skontali i "duplom markacijom" nas zaustavili...samoposmatram je napisao/la:Znam da nece ovakva postava biti, jer valja imati muda za ovo, ali poderali bi kontrama belgijance.
----------------Dzeko ----- Ibisevic ---------------
---------------------- Pjanic ---------------------
----------- Lulic ---- Jajalo ---- Cimirot ---------
-Kolasinac -- Zukanovic -- Spahic --- Vranjes -
----------------------- Begovic ---------------------
Momak hladno stavi Jajala ispred MedunjaninaKrivaja je napisao/la:Da bi "poderao" nekog kontrama, moraš imati pored brza oba beka, brza i oba krila. Ovde kod tebe je zastupljena samo lijeva strana, a desne nema nigdje, zato kontre ne bi prolazile, brzo bi skontali i "duplom markacijom" nas zaustavili...samoposmatram je napisao/la:Znam da nece ovakva postava biti, jer valja imati muda za ovo, ali poderali bi kontrama belgijance.
Googlaj Magathov Wolfsburg i Cúperovu Valenciju.Krivaja je napisao/la:Da bi "poderao" nekog kontrama, moraš imati pored brza oba beka, brza i oba krila. Ovde kod tebe je zastupljena samo lijeva strana, a desne nema nigdje, zato kontre ne bi prolazile, brzo bi skontali i "duplom markacijom" nas zaustavili...samoposmatram je napisao/la:Znam da nece ovakva postava biti, jer valja imati muda za ovo, ali poderali bi kontrama belgijance.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, Yanichar i 12 gostiju.