Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

marseille_unique
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la marseille_unique » 02 okt 2009, 04:41

isto kao i pare, ko ima pare taj pobjeduje ako treba i nazor, znam kako je to osjetim na kozi po marseilleu milion puta, kao protiv reala kad nije bilo penala
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 02 okt 2009, 11:40

marseille_unique je napisao/la:woverine, ja znam da rauzmijes o cemu pricam, ali tako je kako je, kupit ce i nas haman neki arap , ako bogda hehehe

ali ono sto oni n emogu kupiti parama je stojeca sjevrna i juzna tribina veledroma, gdje n emoze uci bas svaka zena i kinez i kineskinja i indijac i indijka (nista rpotiv njih nemam, ali nekako izgleda sareno to sa tim salovcicima, i dresovia kake i kristine i svake zvjezde nove koja dode, hajd dovescemo KRISTINU(znas maneken onaj), kupovat ce ovi kinezi i ostali dresove i salove,

znaci ono sto hocu da kaem steta sto se navijacka srca ne mogu kupiti parama , pa da svi stadioni budu kao bernabeu i pld traford i ostali, sve ali samo ne navijacki stimung da imaju, steta, jer samo to ne mogu parama kupiti

jedan zivot jedan klub
neke stvari se ne mogu kupiti novcem.

LFCBiH
Kontakt:

Post Postao/la LFCBiH » 02 okt 2009, 17:58

alan_kardec je napisao/la:Ma vjerujem ti,ali mi sad nije jasno zašto vas ne kažnjavaju. :? Jer znam po klubu za koji ja navijam,Zvezda žestoko plati svaku upaljenu baklju na evropskoj utakmici.Najjednosatavniji odgovor koji se nameće je da pravila nisu ista za sve.Šta reći nego UEFA MAFIOSI.

Mozda grijesim ali mislim da je paljenje baklji na tribinama dozvoljeno sve dok se baklje ne pocnu ubacivati na teren odnosno dok nepocnu ometati igru .... opet kazem mozda grijesim ali mislim daje tako ..

RuudVanGoal
Kontakt:

Post Postao/la RuudVanGoal » 02 okt 2009, 19:12

marseille_unique je napisao/la:kad imas i pare, dobijes i penal i igraca vise, sve na stelu, da je raul imao zuti i napravio prekrsaj na loptu, ono nije penal ono je bilo na loptu, ne bi bilo ni penala ni crvenog, ali valja zivjeti sa takom nepravdom u danasnjem capitalistickom svijetu fudbala,to znaju samo navijaci klubova bez puno para kao ja, dok vi capitalisticki navijaci, ne fudsbalski, to ne vidite, jer se to ne desava lovisanim klubovima, nadam se da ce jednom i u francuskoj biti taxe manje u fudbalu i da ce mo biti ravnopravni sto se tice para, zgadio mi se fudbal kad sam vidio onog placljivka, a ljudi moji cojk ne zna je li on musko ili zensko, cc, nema sanse da bi nakog igraca ikad volio u marseilleu, operiso bi se od fudbala dok ne bi otiso iz mog kluba, ccc, tacno je placonja pravi,

i znate sta , opet ce mo proci grupu, pa se jedite, opet ce mo proci, i reala poderati na veledromu
jedan zivot jedan klub
Nije bio penal? - koliko znam, njega je Diawara ozljedio :D znaci ko navija za real, manchester il bilo koje druge klubove, za njih navija jer imaju love? :D

Isti taj placljivko je vidio vise PIICKE u zivotu nego ces ti ikad vidjeti zenski na ulici :mrgreen:

marseille_unique je napisao/la:isto kao i pare, ko ima pare taj pobjeduje ako treba i nazor, znam kako je to osjetim na kozi po marseilleu milion puta, kao protiv reala kad nije bilo penala
Kao sto rekoh - Diawara ga je ozljedio i ISAO JE NA NJEGA SA DVIJE NOGE - ko mu je kriv kad drukcije ne moze zaustaviti ronalda :D

marseille_unique je napisao/la:woverine, ja znam da rauzmijes o cemu pricam, ali tako je kako je, kupit ce i nas haman neki arap , ako bogda hehehe

ali ono sto oni n emogu kupiti parama je stojeca sjevrna i juzna tribina veledroma, gdje n emoze uci bas svaka zena i kinez i kineskinja i indijac i indijka (nista rpotiv njih nemam, ali nekako izgleda sareno to sa tim salovcicima, i dresovia kake i kristine i svake zvjezde nove koja dode, hajd dovescemo KRISTINU(znas maneken onaj), kupovat ce ovi kinezi i ostali dresove i salove,

znaci ono sto hocu da kaem steta sto se navijacka srca ne mogu kupiti parama , pa da svi stadioni budu kao bernabeu i pld traford i ostali, sve ali samo ne navijacki stimung da imaju, steta, jer samo to ne mogu parama kupiti

jedan zivot jedan klub
wolverine tebe razumije - ali navijacki :D ista ta kristina koju spominjes vam je zabila dva gola i izborila penal - i ista ta kristina je uz messija najbolji igrac na svijetu - vi takvog nemate :mrgreen:
Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 02 okt 2009, 23:24

RuudVanGoal je napisao/la: Isti taj placljivko je vidio vise PIICKE u zivotu nego ces ti ikad vidjeti zenski na ulici :mrgreen:
Zato on nikada nece imati ono nesto sto se zove ljubav, sigurno zato i place onoliko :lol:
010 ISN'T JUST A CODE

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 03 okt 2009, 00:30

RK Gradacac je napisao/la:
RuudVanGoal je napisao/la: Isti taj placljivko je vidio vise PIICKE u zivotu nego ces ti ikad vidjeti zenski na ulici :mrgreen:
Zato on nikada nece imati ono nesto sto se zove ljubav, sigurno zato i place onoliko :lol:
ma imat ce kristina zato gonoreju, sifilis, herpes itd itd, to tako bude kad je vidjeo toliko treba u svome zivotu :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 03 okt 2009, 00:39

steve-o je napisao/la:
RK Gradacac je napisao/la:
ma imat ce kristina zato gonoreju, sifilis, herpes itd itd, to tako bude kad je vidjeo toliko treba u svome zivotu :lol:
I jos 3 ne utvrdjene. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 03 okt 2009, 02:04

:D 8-)

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 03 okt 2009, 07:51

peanl nije bio , da li je ga zakacio to ne znam, ali stoje cinjenica to je da je loptu izbio prvo , znaci lopta je izbijena kristina nema vise lopte i noga je diawarina zakacila i on se povredio, i sad je to penal, ima te li vi dokaze da je od toga povreda jer je nakon toga dao jos jedan gol i trcao i slavio i onda odjednom porvijeden, tako da nema dokaza i da ga je on udario,

a i sta daba pricamo o tome, i da nije bio penal opet bi iskljucloi diawaru, jbg nije on raul ili neki guzonja da ga sudija gleda drugacije, tek mu je druga sezona u ligi prvaka sudije ne znaju ni kako se zove,

to je cijena koju trpimo mi klubovi sa velikim taxama = klubovi smalo para,

i pored toga, opet ce mo proci, jer mi smo marseille_unique
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 03 okt 2009, 13:32

marseille_unique je napisao/la:peanl nije bio , da li je ga zakacio to ne znam, ali stoje cinjenica to je da je loptu izbio prvo , znaci lopta je izbijena kristina nema vise lopte i noga je diawarina zakacila i on se povredio, i sad je to penal, ima te li vi dokaze da je od toga povreda jer je nakon toga dao jos jedan gol i trcao i slavio i onda odjednom porvijeden, tako da nema dokaza i da ga je on udario,

a i sta daba pricamo o tome, i da nije bio penal opet bi iskljucloi diawaru, jbg nije on raul ili neki guzonja da ga sudija gleda drugacije, tek mu je druga sezona u ligi prvaka sudije ne znaju ni kako se zove,

to je cijena koju trpimo mi klubovi sa velikim taxama = klubovi smalo para,

i pored toga, opet ce mo proci, jer mi smo marseille_unique
zurich ce vas oderat
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 04 okt 2009, 14:53

pa ako u mecu protiv valencije ne budu imali povreda puno, onda igraju protiv nas i imaju sanse, vidicemo kako ce se nositi sa valencijom u mecu LIGE PRVAKA prije meca sa nama, hehe
Tuzlanski_Malisa

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 04 okt 2009, 22:12

jednom rijecju: klosari

0-2 hahahahahaha

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 04 okt 2009, 23:38

marseille_unique je napisao/la:pa ako u mecu protiv valencije ne budu imali povreda puno, onda igraju protiv nas i imaju sanse, vidicemo kako ce se nositi sa valencijom u mecu LIGE PRVAKA prije meca sa nama, hehe
wow...kako lijepo sastavljena rečenica... treba je najmanje 700 puta procitati...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 04 okt 2009, 23:56

da su igrali u 1 poluvremenu kao u drugom pobiejdili bi , ovako smo izgubili, jedina stvar sto je dobra da se ovo desilo na pocetku sezone, pa da se moze sta nauciti iz ovog a ne da se desilo na kraju sezone
Tuzlanski_Malisa

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 okt 2009, 16:21

Policija zaplenila dokumenta vezana za transfer Franka Riberija iz Galatasaraja 2005.godine

Finansijska policija je pretražila sedište francuskog fudbalskog prvoligaša Olimpika iz Marselja i zaplenila dokumenta vezana sa transfer Franka Riberija iz Galatasaraja 2005. godine, objavio je dnevni list "Provansa".
Istraga u sedištu Olimpka pokrenuta je prošle godine, kada je bivši menadžer Riberija, Bruno Hajderšajd, tužio klub i svog nekadašnjeg klijenta zbog prevare prilikom transfera.
Nekoliko meseci pre nego što se pridružio Bajernu iz Minhena 2007. godine, Riberi je Hajderšajda tužio Sudu za sportsku arbitražu (TAS) i dobio presudu, prema kojoj mu je bivši menadžer isplatio 340.000 evra na ime odštete.
Hajderšajd se potom žalio TAS-u, optuživši Riberija i Olimpik za podnošenje lažnih dokaza

@marseille_unique možeš li reći nešto više vezano za ovu temu?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 07 okt 2009, 04:46

i ja sam upravu cuo za ovo, znam od prije za ovo, ko ce znati ko koga tu, kad ne znju francuski mediji kako cu ja znati, ono sto sa sigurnoscu mogu reci je da nesto tu ne stima, sad je pitanje ko je kriv, ja bi licno volio nesto reci protiv riberya jer je otiso za pare, ali necu, neka svako ide gdje mu je volja samo nek se ne vraca nama, nek mu je sve najbolje
Tuzlanski_Malisa

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 okt 2009, 22:58

marseille_unique je napisao/la:i ja sam upravu cuo za ovo, znam od prije za ovo, ko ce znati ko koga tu, kad ne znju francuski mediji kako cu ja znati, ono sto sa sigurnoscu mogu reci je da nesto tu ne stima, sad je pitanje ko je kriv, ja bi licno volio nesto reci protiv riberya jer je otiso za pare, ali necu, neka svako ide gdje mu je volja samo nek se ne vraca nama, nek mu je sve najbolje
Kako bolan ti, koji inače sve znaš, da ovo ne znaš? Ostao sam zapanjen ovim saznanjem, više ništa nema smisla, kijametski dan se očito bliži...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 09 okt 2009, 04:20

pa da znam ja onda bi vec neko bio uhvacen, mislim znali bi svi i ne bi biko nista rovio po veledromu kad se sve zna, tako kad saznam javit cu ti bez brige
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 17 okt 2009, 06:34

slika
Tuzlanski_Malisa

Middlesbrough FC
Kontakt:

Post Postao/la Middlesbrough FC » 17 okt 2009, 19:39

Mislim da se Marseille neće plasirati u dalji krug takmičenja (Lige Prvaka), marseille_unique, šta ti misliš, al ne navijački, znam da ćeš reći mi smo najbolji, al eto da vidim šta ti misliš o tome???

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.