Armenija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

Tarik14
Kontakt:

Re: Armenija-BiH/BiH-Turska

Post Postao/la Tarik14 » 20 avg 2009, 02:48

Genghis je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Trebamo dobiti Armence! Sramota bi bio izgubiti ili odigrati nerijeseno protiv "mickey mouse" reprezentacija kao sto je Armenija. Ako ih ne pobjedimo onda ne zasluzujemo da idemo na SP.
Sad smo izgubili od Irana, pa se digla prasina, znaci tu cemo pobjediti ... tako to neko nepisano pravilo, cim se malo zahukta svi se uozbilje ...
Nema tu nikakvog privala. Jednostavno moramo pobjediti Armeniju da bismo jos uvijek ostali u igri za plasman na SP. To svi znamo! Nemozes ti uporediti Irana i Armeniju. To ti je kao da uporedis Brazil i San Marino.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 avg 2009, 03:12

geronimo je napisao/la:

Ovako skeniram ti licnu a ti meni.Pa kad vidis da sam ti babino godiste ima da te slog strefi :lol:
hasagic je jedini golman koji moze donekle pokriti rupe ali je covijek na bolovanju malo duzem.
Ostali kako ti rekoh daj im pritku pa nek ti sljive tresu.Imaces vise koristi od njih.
inace hvala na komplimentu,bas mi je drago kad me neko tako podmladi.Imas sladoled na ,,stapicu,, ;) i to Ledo

Jao,jao, jao :lol:

Hebo fudbal i stalne teme toliko otrcane, ponavljane, prozvakane. Vi ste biseri danasnjeg dana...
Milina vas je bilo citati, Sukisp, upps Harishp je dobro neke stvari vidjeo po starom dobrom obicaju, a sto neki pretjerano velicaju Begovica bez ijedne pogledane utakmice je velika zagonetka.

Cuj daj im pritku da ti sljive tresu :D , bas si potrefio sezonu ;) BIHfan, kako ne kontas taj stari smek, ima ciko godina :mrgreen:
Hocu i ja sladoled na stapicu, skupljam ih za nagradnu igru :mrgreen:[/quote]

Ciko,ciko tu smo mi negdje sa kukama moj ti @gero.
Dobar je @bhfan ,,coek,,i lijepo pijeva samo ga ruzno slusati :mrgreen:
To za tresenje sljiva ebiga svi podobni to jest izrasli masala pa kontam da ,,coek,,ima malo i ,,njake,,koristi od njih.
Raja haman ne konta da od ovih svih golo-mana nema hajra i da mozemo da aplaudiramo na svaku prihvacenu loptu i naravno da se dobro iznojimo bez saune i u cetvrt sanse a ne polusanse.
Pa poljska recimo ima golmane stani i izabiraj a opet ih na kraju ukopa bas golman protiv S.Irske i to frajer ne brani u nk Travniku ili branio u fk Bukva pardon Javor.Vec u Celticu nezamjenjiv.Selektor mu se zahvalio i porucio mu da se uhvati noge.
Velis skupljas stapice za nagradnu igru da nije ona besplatno ,,lecenje,, u Juznu Afriku heftu dana,......... nakon svijetskog prvenstva :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 20 avg 2009, 03:46

Blažević pozvao Begovića

Mi­ro­slav Bla­že­vić je sa­či­nio po­pis igra­ča za me­če­ve sa Ar­me­ni­jom (5. i 9. sep­tem­bra) i Tur­skom. Bla­že­vić se oslo­nuo na pro­vje­re­ne igra­če, ko­ji su i do sa­da ugla­vnom izni­je­li naj­ve­ći te­ret. Is­ti­na, Bla­že­vić se za­hva­lio Iva­nu Ra­de­lji­ću, Mir­ne­lu Sa­do­vi­ću i Adi­su Nur­ko­vi­ću. Ra­de­lji­ća je otpi­sao jer je - na­po­kon ovaj sto­per na­šao klub, dok je Sa­do­vić pro­koc­kao šan­su, iako ni­je do­bio ni se­kun­de pro­tiv Ira­na. Se­le­ktor ga je po­zvao zbog pre­po­ru­ka aus­trij­skih mu pri­ja­te­lja. Nur­ko­vić je pla­tio ceh zbog Ira­na. Nur­ko­vi­će­va je ne­sre­ća da je bra­nio pro­tiv Ri­je­ke i Ira­na, obje uta­kmi­ce ko­je su se «mo­ra­le» iz­gu­bi­ti. I is­ku­sni­ji gol­ma­ni od Nur­ko­vi­ća su ima­li slab dan i ru­žno je ako je na ovaj na­čin po­me­ten, prem­da ga je se­le­ktor po­zi­vao kao «ve­li­ku gol­man­sku per­spe­kti­vu».

Bla­že­vić je u svo­joj vi­li u Kra­lje­vi­ci, na­pi­sao po­zi­vni­ce za ove igra­če: Be­go­vić, Su­pić, Spa­hić, Na­da­re­vić, Mra­vac, Da­mja­no­vić, Mir­vić, Šti­lić, Mu­ra­to­vić, Ra­hi­mić, Baj­ra­mo­vić, Pja­nić, Ibri­čić, Mu­sli­mo­vić, Dže­ko, Ibi­še­vić, Mi­si­mo­vić, Vla­da­vić, Pan­dža, Zec... Do­bra je stvar ako će se ri­je­ši­ti sta­tus Asmi­ra Be­go­vi­ća. Šte­ta što se upor­no za­obi­la­zi Ta­rik Ce­rić, je­dan od naj­bo­ljih de­fan­zi­va­ca u HNL. Nes­hva­tlji­vo je da se ni­ko ni­je ra­spi­tao za sta­tus Ha­ri­sa Me­du­nja­ni­na, ko­ji je sa mla­dom re­pre­zen­ta­ci­jom Holandije bio evrop­ski prvak. Mo­glo se ne­što ura­di­ti i za Da­ni­je­la Su­ba­ši­ća, gol­ma­na Haj­du­ka, ko­ji vu­če bh ko­ri­je­ne, bu­du­ći da se­le­ktor ima pro­ble­me sa gol­ma­ni­ma. Ni­ko po­uz­da­no u NSBiH ne zna šta je sa Di­ali­bom Bu­ba­kar, se­ne­gal­skim na­pa­da­čem, ko­ji ima i bh pa­soš. Bu­ba­kar je igra­ju­ći u Že­lji bio naj­bo­lji na­pa­dač, a već dru­gu se­zo­nu je član špan­skog dru­go­li­ga­ša Mur­si­je. Ka­da su do­ma­ći igra­či u pi­ta­nju, odli­čnom igrom se na­me­ću Sa­mir Be­krić, El­vir Čo­lić, prve zvi­jez­de Že­lje i Ve­le­ža.

M. S.

Izvor : San.ba

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 avg 2009, 04:42

Ove lazi vise prelaze svu granicu.
A san i drugi koji prenose ovo izazivaju Dzemilu na dvoboj.
pa spisak je u petak a ne u ponoc oko cetvrtka i petka
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 avg 2009, 04:46

Hah, odakle vadiš te rečenice Harishp.

Pa je l' rekao da će ga zvati, ko da su prenjeli neku novu cool informaciju. Vidim rasprava neka Senijad ili Miralem, po meni jedna utakmica ne riješava sve, koliko god antipatisao Senijada ipak on igra svaku utakmicu od početka, Miralemu je ova protiv Anderlechta prva bila. Mora se tako nastaviti.

Jao tek 5 sati zora i svi spavaju ah. :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 avg 2009, 05:17

Ama poenta je da Ciroslav uopste nije ni izdiktirao sastav.A ovi ga vec krhnuli :roll:
Dzemila je vidovita moj ti@Rz88
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 20 avg 2009, 05:18, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 avg 2009, 05:18

Znam šta je poenta , ma ovo lići na eks... neću da ih nazivam niti reklamiram. Ma kako god, i kakav god sastav bio, važno je pobjediti.

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 20 avg 2009, 05:19

Tarik14 je napisao/la:Blažević pozvao Begovića

Mi­ro­slav Bla­že­vić je sa­či­nio po­pis igra­ča za me­če­ve sa Ar­me­ni­jom (5. i 9. sep­tem­bra) i Tur­skom. Bla­že­vić se oslo­nuo na pro­vje­re­ne igra­če, ko­ji su i do sa­da ugla­vnom izni­je­li naj­ve­ći te­ret. Is­ti­na, Bla­že­vić se za­hva­lio Iva­nu Ra­de­lji­ću, Mir­ne­lu Sa­do­vi­ću i Adi­su Nur­ko­vi­ću. Ra­de­lji­ća je otpi­sao jer je - na­po­kon ovaj sto­per na­šao klub, dok je Sa­do­vić pro­koc­kao šan­su, iako ni­je do­bio ni se­kun­de pro­tiv Ira­na. Se­le­ktor ga je po­zvao zbog pre­po­ru­ka aus­trij­skih mu pri­ja­te­lja. Nur­ko­vić je pla­tio ceh zbog Ira­na. Nur­ko­vi­će­va je ne­sre­ća da je bra­nio pro­tiv Ri­je­ke i Ira­na, obje uta­kmi­ce ko­je su se «mo­ra­le» iz­gu­bi­ti. I is­ku­sni­ji gol­ma­ni od Nur­ko­vi­ća su ima­li slab dan i ru­žno je ako je na ovaj na­čin po­me­ten, prem­da ga je se­le­ktor po­zi­vao kao «ve­li­ku gol­man­sku per­spe­kti­vu».

Bla­že­vić je u svo­joj vi­li u Kra­lje­vi­ci, na­pi­sao po­zi­vni­ce za ove igra­če: Be­go­vić, Su­pić, Spa­hić, Na­da­re­vić, Mra­vac, Da­mja­no­vić, Mir­vić, Šti­lić, Mu­ra­to­vić, Ra­hi­mić, Baj­ra­mo­vić, Pja­nić, Ibri­čić, Mu­sli­mo­vić, Dže­ko, Ibi­še­vić, Mi­si­mo­vić, Vla­da­vić, Pan­dža, Zec... Do­bra je stvar ako će se ri­je­ši­ti sta­tus Asmi­ra Be­go­vi­ća. Šte­ta što se upor­no za­obi­la­zi Ta­rik Ce­rić, je­dan od naj­bo­ljih de­fan­zi­va­ca u HNL. Nes­hva­tlji­vo je da se ni­ko ni­je ra­spi­tao za sta­tus Ha­ri­sa Me­du­nja­ni­na, ko­ji je sa mla­dom re­pre­zen­ta­ci­jom Holandije bio evrop­ski prvak. Mo­glo se ne­što ura­di­ti i za Da­ni­je­la Su­ba­ši­ća, gol­ma­na Haj­du­ka, ko­ji vu­če bh ko­ri­je­ne, bu­du­ći da se­le­ktor ima pro­ble­me sa gol­ma­ni­ma. Ni­ko po­uz­da­no u NSBiH ne zna šta je sa Di­ali­bom Bu­ba­kar, se­ne­gal­skim na­pa­da­čem, ko­ji ima i bh pa­soš. Bu­ba­kar je igra­ju­ći u Že­lji bio naj­bo­lji na­pa­dač, a već dru­gu se­zo­nu je član špan­skog dru­go­li­ga­ša Mur­si­je. Ka­da su do­ma­ći igra­či u pi­ta­nju, odli­čnom igrom se na­me­ću Sa­mir Be­krić, El­vir Čo­lić, prve zvi­jez­de Že­lje i Ve­le­ža.

M. S.

Spisak je pravo glup :o cuj nema Salihovica i Jahica ? wtf
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 avg 2009, 05:27

Zec..... znaci itd itd itd :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 avg 2009, 05:49

Daleko je još do utakmice, ma samo polako, dobiti ćemo ako Bog da. Dok živim, nadam se.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 20 avg 2009, 08:33

Pres konferencija je sutra u 11, tada ce Ciro izdiktirati spisak.

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 20 avg 2009, 08:53

amir je napisao/la:
Minche je napisao/la:
amir je napisao/la:Ja sam cuo da ce pozvati i Dzeku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a ko ti je taj Dzeko ako smijem pitati????? :lol:
Neznam ni ja, cuo sam za njega ali neznam gdje igra, ma bezveze igrac jer dao "samo" 25 golova u bundesligi ali neznam u kojek klubu, ali neka ga Ciro proba :mrgreen: :lol: :D

Bio je samo drugi strijelac Bundeslige, sramota! Al eto mozemo ga probati protiv Armenije :lol: :mrgreen:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 20 avg 2009, 08:59

harishp je napisao/la:A taj golman Engleske od koga Begovic ,,uci,,.Treba mu poruciti da ga je Misimovic maksuz poselamio.
Ko je gledao tekmu Wolfsburga i Portsmoutha znace o cemu pricam.
Onakav gol ni Guso a vala ni Nurkovic nece primiti
oj majko mila kakvih sve likova ima....
james u rangu nurkovica...

onda je i casillas **** od golmana jer ga je miske isto bacio ko kravu...

:roll:
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 20 avg 2009, 10:34

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 20 avg 2009, 11:50

Tarik14 je napisao/la:
Genghis je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:Trebamo dobiti Armence! Sramota bi bio izgubiti ili odigrati nerijeseno protiv "mickey mouse" reprezentacija kao sto je Armenija. Ako ih ne pobjedimo onda ne zasluzujemo da idemo na SP.
Sad smo izgubili od Irana, pa se digla prasina, znaci tu cemo pobjediti ... tako to neko nepisano pravilo, cim se malo zahukta svi se uozbilje ...
Nema tu nikakvog privala. Jednostavno moramo pobjediti Armeniju da bismo jos uvijek ostali u igri za plasman na SP. To svi znamo! Nemozes ti uporediti Irana i Armeniju. To ti je kao da uporedis Brazil i San Marino.
Nisam ni poredio Iran i Armeniju, nego nasu ozbiljnost pri jednog te drugom susretu...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 20 avg 2009, 11:52

Bh. re­pre­zen­ta­ti­vac i član nje­ma­čkog prva­ka Wol­fsbur­ga Zvjez­dan Mi­si­mo­vić, či­nio se po­je­di­nim me­di­ji­ma kao ide­al­ni sa­go­vor­nik na­kon što je upra­vo on svo­jim go­lom otvo­rio 46. po re­du bun­de­sli­ga­šku se­zo­nu. I dok su u ugo­dnoj atmo­sfe­ri pri­ča­li o Wol­fsbur­gu, Li­gi šam­pi­ona, biv­šem klu­bu Bayer­nu, Ma­gat­hu... za­pe­li su na - Bo­sni i Her­ce­go­vi­ni.

Na­ime, na upit nje­ma­čkih no­vi­na­ra da li će se BiH ko­na­čno pla­si­ra­ti na Mun­di­jal i ko­ga bi vo­lio za pro­ti­vni­ka u ba­ra­žu, Mi­si­mo­vić je svo­jim od­go­vo­rom šo­ki­rao sve pri­su­tne no­vi­na­re.

- Mi­slim da je na­po­kon do­šlo vri­je­me da se BiH na­đe na svjet­skom prven­stvu. Ima­mo sjaj­nu eki­pu, odli­čnog tre­ne­ra, naj­bo­lje na­vi­ja­če ali i do­bre re­zul­ta­te, što nam da­je za­pra­vo da se na­da­mo pla­sma­nu u Ju­žnu Afri­ku. A, što se ti­če pro­ti­vni­ka u ba­ra­žu, ja bih naj­ra­di­je igrao pro­tiv Nje­ma­čke - zbu­nio je Mi­si­mo­vić no­vi­na­re svo­jom že­ljom.

Iako su pred­sa­vni­ci se­dme si­le objaš­nja­va­li Mis­ke­tu da je Nje­ma­čka prva u svo­joj gru­pi, da je ba­raž za njih ra­van ka­tas­tro­fi i ču­di­li se ka­ko se on kao ro­đe­ni Ba­va­rac (ro­đen u Mun­che­nu) mo­že na­da­ti ispa­da­nju Nje­ma­čke od BiH, Mi­si­mo­vić je hla­dno obja­snio:

- Nje­ma­čka ima ne­ugo­dno gos­to­va­nje kod Ru­si­je ko­ja igra sve atra­kti­vni­ji fu­dbal. Ako iz­gu­bi­te, što ni­je ne­real­no, si­gur­no ste u ba­ra­žu, a tu vas če­ka mo­ja BiH. Si­gu­ran sam, uko­li­ko bi za­is­ta do­šlo do tog su­sre­ta, da bi Nje­ma­čku glat po­bje­di­li tim pri­je što bi i u Nje­ma­čkoj na sta­di­onu bi­lo vi­še bh. na­vi­ja­ča ne­go do­ma­ćih. Is­kre­no, vo­lim Nje­ma­čku ali sam od gla­ve do pe­te Bo­sa­nac i pri­ro­dno je da pri­že­ljku­jem na­šu po­bje­du - po­ru­čio je Mi­si­mo­vić.

;) :D :lol: :!: :!:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 20 avg 2009, 11:57

Oj Misketa jes' im ga sukno , ali covjek je upravu, ukoliko Rusija pobjedi kod kuce Njemce sto nije nemoguce, ima ogromne sanse za direktan plasman na SP.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 20 avg 2009, 11:58

E vala ako je istinit ovaj intervju,Miske svaka ti dala.
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 avg 2009, 12:06

Tarik14 je napisao/la:Blažević pozvao Begovića

M. S.

Nema Salihovica..... :o
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 20 avg 2009, 12:09

...imaju tri tačke...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.