Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sjeverna Irska - BiH & BiH - Austrija 8/11.9.
Ocekuje neko da Robert "95% igraca je standardno u svojim klubovima" Prosinecki prati situaciju? 
Vinko: Ne dam Memiju!
Gospodin čovjek!JavierBosnia je napisao/la:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- Goalgetter
- Kontakt:
Volio bi da nas S.Irska napadne
Jednom tako odosmo u Izrael.Goalgetter je napisao/la:Znaci po svemu navedenom ova ekipa putuje za Irsku:
Mnogo smo jakiGolmani: Ibrahim Šehić, Kenan Pirić, Vedran Kjosevski
Odbrana:, Toni Šunjić, Ervin Zukanović,
Vezni red: Muhamed Bešić, Gojko Cimirot, Miralem Pjanić, Elvis Sarić, Rade Krunić, Goran Zakarić, Haris Duljević, Edin Višća, Deni Milošević, Sanjin Prcić
Napad: Edin Džeko, Riad Bajić, Kenan Kodro.
Kako se genijalci nisu sjetili napraviti rezervni spisak? I za tih 3-4 igraca izganjati dodatno vizu.
hocel te uznemirit ako ti kazem da je cirilicno "vodovod" isto latinicom "bogobog"kobe24 je napisao/la:Ima li ijedan moderator da banuje ove imbecile koji psuju Boga na svakom koraku?! Gdje je Monolog da razrijesi ovaj sljam sto se nakotio na ovom pdf-u?
Zarathustra
Jesmo li sigurni da za Todorovica vaze kartoni i u A selekciji?
To su dva razlicita takmicenja.
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
I ja imam sumnje u to...DrFilgud je napisao/la:Jesmo li sigurni da za Todorovica vaze kartoni i u A selekciji?
Ali da su reprezentaciji s najjacom dijasporom na svijetu problemi vize za EU, eh to ne mogu da shvatim nikako...
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Pa napasce nas sigurno, ne zaboravi da je ova Sjeverna Irska na Windsor Parku zabila 4 komada Azerbejdzanu pod vodstvom Prosineckija...Goalgetter je napisao/la:Volio bi da nas S.Irska napadne
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Evo sad vijecnog negativca Vuchka...kolko bi volio da izgubimo?Vucevich je napisao/la:Pa napasce nas sigurno, ne zaboravi da je ova Sjeverna Irska na Windsor Parku zabila 4 komada Azerbejdzanu pod vodstvom Prosineckija...Goalgetter je napisao/la:Volio bi da nas S.Irska napadne
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Nemoj se namjerno odazvati Prosinečkijevom!

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kakve to veze ima sa "negativnoscu"? Sjeverna Irska je u zadnjih nekoliko godina uspjesnija reprezentacija od BiH i itekako imaju kvaliteta, jedan nepravedni penal ih je dijelio od plasmana na SP.NiftyDribbler je napisao/la:Evo sad vijecnog negativca Vuchka...kolko bi volio da izgubimo?Vucevich je napisao/la:Pa napasce nas sigurno, ne zaboravi da je ova Sjeverna Irska na Windsor Parku zabila 4 komada Azerbejdzanu pod vodstvom Prosineckija...Goalgetter je napisao/la:Volio bi da nas S.Irska napadne
Kladionice ih imaju kao favorita protiv nas, tako da...
Jednom tako odosmo u Dansku, ostalo je istorijaDrFilgud je napisao/la:Jednom tako odosmo u Izrael.Goalgetter je napisao/la:Znaci po svemu navedenom ova ekipa putuje za Irsku:
Mnogo smo jakiGolmani: Ibrahim Šehić, Kenan Pirić, Vedran Kjosevski
Odbrana:, Toni Šunjić, Ervin Zukanović,
Vezni red: Muhamed Bešić, Gojko Cimirot, Miralem Pjanić, Elvis Sarić, Rade Krunić, Goran Zakarić, Haris Duljević, Edin Višća, Deni Milošević, Sanjin Prcić
Napad: Edin Džeko, Riad Bajić, Kenan Kodro.
Kako se genijalci nisu sjetili napraviti rezervni spisak? I za tih 3-4 igraca izganjati dodatno vizu.
Smijurija. Neko je dobro zajebo ako tamo odemo s tri defanzivca. S. Irska je smeće od reprezentacije, kao sve otočke repke oni su skupina drvosječa s ubaci nabaci taktikom samo **** mi smo sposobni izgubiti od Kipra a kamoli ovih. Oni Wales i Engleska su pokazatelji u kakvom je fudbal kur.cu kad su svi ovi retardi uspješni zadnjih par godina.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Gdje je onaj @AnelZ da nam definitivno potvrdi ovo neigranje Todorovica? 
Nadati se da ce Civic biti sposoban bar za 60 minuta.
Visca bi mogao pokrivati komplet desnu stranu kao nekada Mujdza.
U slucaju da ni Civic ni Todor ne mognu vjerujem da ce Robi zasigurno vratiti Zakarica, pa mozda i Viscu na bekovske pozicije (Visca-Sunjic-Zuka-Zakaric), ili ta opcija koju mnogi spominju, Besic na stopera a Zuka lijevo na beka, ili Besic na desnog beka (Civic/Zakaric-Zuka-Sunjic-Besic)...ako se ne pronadje neko rjesenje u ovih par dana tipa Djumic i sl.
U formaciju s 3 stopera nesto ne vjerujem, gdje bi Visca i Dulja igrali krilne pozicije s dosta defanzivnih zadataka:
--------Sunjic-Besic-Zuka----------
Visca----Pjanic----Cimirot----Dulja
Ovo je svakako propust selektora i njemu najblizih ljudi, niko nije mogao pretpostaviti ovoliko povrijedjenih i to bas iz zadnje linije, ali na takvo sto se uvijek mora racunati i biti spreman s tim prosirenim spiskom ili sta vec.
Ako nista, i prije tekme je zanimljivo.
Sreca pa je Liga nacija pa me nesto i ne doticu toliko ova desavanja...najvaznije da se nauci lekcija.
Kvalifikacije naredne godine su jedino u "potpunosti" bitne!
U svakom slucaju, vjerujem u pozitivan ishod u ovom dvomecu.
Nadati se da ce Civic biti sposoban bar za 60 minuta.
Visca bi mogao pokrivati komplet desnu stranu kao nekada Mujdza.
U slucaju da ni Civic ni Todor ne mognu vjerujem da ce Robi zasigurno vratiti Zakarica, pa mozda i Viscu na bekovske pozicije (Visca-Sunjic-Zuka-Zakaric), ili ta opcija koju mnogi spominju, Besic na stopera a Zuka lijevo na beka, ili Besic na desnog beka (Civic/Zakaric-Zuka-Sunjic-Besic)...ako se ne pronadje neko rjesenje u ovih par dana tipa Djumic i sl.
U formaciju s 3 stopera nesto ne vjerujem, gdje bi Visca i Dulja igrali krilne pozicije s dosta defanzivnih zadataka:
--------Sunjic-Besic-Zuka----------
Visca----Pjanic----Cimirot----Dulja
Ovo je svakako propust selektora i njemu najblizih ljudi, niko nije mogao pretpostaviti ovoliko povrijedjenih i to bas iz zadnje linije, ali na takvo sto se uvijek mora racunati i biti spreman s tim prosirenim spiskom ili sta vec.
Ako nista, i prije tekme je zanimljivo.
Sreca pa je Liga nacija pa me nesto i ne doticu toliko ova desavanja...najvaznije da se nauci lekcija.
Kvalifikacije naredne godine su jedino u "potpunosti" bitne!
U svakom slucaju, vjerujem u pozitivan ishod u ovom dvomecu.
Nema izgovora. Nista ispod 4 boda nije prihvatljivo.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Možeš li kontaktirati svog havera kapitena da nam pomogne CartmoCartman je napisao/la:Nema izgovora. Nista ispod 4 boda nije prihvatljivo.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Morao bi se pozvati dodatni stoper i vjerujem da ce nesto i napraviti po tom pitanju. Bilo bi suludo ici sa 2 stopera u Irsku. Strasno je sta nas je snaslo sa bekovima. Pa 4 beka su nam izvan stroja. Ovo je totalna katastrofa.
Mislim da ce Besic morati u defanzivni red a mozda i Visca. Valjao bi sada i Izet da je u kombinaciji. U svakom slucaju sredina Cimirot, Pjanic i Krunic i ne izgleda tako lose.
Ja vjerujem da i ovako demolirane obrane mozemo napraviti Ircima probleme ali ici sa 2 stopera u Irsku je ipak neobjasnjivo. Sto se bekova tice ove kao Mateo ne bih uopce zvao. Radije bi gledao Viscu da pokriva tu poziciju ili igrao sa 3 pozadi.
Mislim da ce Besic morati u defanzivni red a mozda i Visca. Valjao bi sada i Izet da je u kombinaciji. U svakom slucaju sredina Cimirot, Pjanic i Krunic i ne izgleda tako lose.
Ja vjerujem da i ovako demolirane obrane mozemo napraviti Ircima probleme ali ici sa 2 stopera u Irsku je ipak neobjasnjivo. Sto se bekova tice ove kao Mateo ne bih uopce zvao. Radije bi gledao Viscu da pokriva tu poziciju ili igrao sa 3 pozadi.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Nikad dočekati 11 igrača da igraju na prirodnoj poziciji. Hvala Platini i Osim za 2014.
Gdje Gomes posjećuje igrače grdna rano.
Gdje Gomes posjećuje igrače grdna rano.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.