FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

sviunapad1010
Kontakt:

Re: FK Sloga Simin Han - Tuzla

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 apr 2017, 19:10

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Lako nam vjeruj jer se nismo pustili ko tikva niz vodu i pratimo predsjednika kroz clanske,volontiranja,pronalasku sponzora,dvije crvene noci su sada u maju,velika u oktobru,firma no1 ne moze osvojit narudzbu dresova i da ne nabrajam. Nemoj da lupas bezveze a mene tjeras da ti objasnjavam stvari koje ti nikad neces shvatiti. Kuliraj brato uz kospe kad ti klub igra. Ne znam ni za koga navijas
Ja bgm kuliram totalno, ali tebi brato nije lako nimalo. Pretjerujete malo realno zab.li me i za Velež i za Slogu ali dođes tu tjeraš ljude sa teme koja nije Veležova a ti sam pišeš ovdje. Spusti se malo ako tako budete bili bahati nećete vi vidjeti PL dugo vjeruj mi.
Puna vam usta svi lopovi vi jedini pošteni.
Brato ima jedna narodna, a te su uvijek tačne: Ko o čemu k u r v a o poštenju.
Zadnja izmjena: sviunapad1010, dana/u 17 apr 2017, 19:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 apr 2017, 19:22

SAMO DA JOŠ PROBUŠE RUPU NA SREDINI.

slika
Ja volim FK Tuzla City

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 apr 2017, 19:32

Babatunde je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la:
Babatunde je napisao/la:Da li će Fufare doći da podrže njihov tim? Da li će platit Hazmir za podršku? Hmmm :hmmmmm: :hmmmmm:
Jeste se vi usrali od straha pa ovdje pišete ili šta?
A kad već pišete u čemu je razlika između Hazmira i tog vaseg sad bageriste?

Ovako kako vi svršavate sad bila je u Tuzli euforija kad je Slobodu uveo sisoje u PL. Vi mislite da će biti drugačije kod vas u Mostaru.
Ma evo ne znamo šta ćemo, kaže Ibro i uprava da ćemo poslati da se ne igra tekma, da bude 0:3 za moćnu sloguuuu. A idiite seljačine hebo vas Hazmir sisoyeb, kamiondžija koji misli da se parama može sve. E pa neće moći, u subotu vam je završni udarac Hazmiree :puke: :puke: :puke:
U čemu je razlika između bageriste i kamiondžije?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 apr 2017, 19:38

sloboda72 je napisao/la:SAMO DA JOŠ PROBUŠE RUPU NA SREDINI.

slika
Vidjaj jesu se usra.li Bosna Travnik i odreda svi :rol:
Ne dao bog da Sloga uzme Veleza bice istupanja iz lige :lol:
Sada ozbiljno,neki su se nategli finansijski do maksimuma i ne ulazak u PL znaci kolaps, kao i Jedinstvu onda...A Sloga je jedini tim kojeg Velez nemoze podmititi za bodove.Prpa cijeloj ligi :rol:
Ma pustice vas cika sisonja da ne ispadnete u trecu,vjeruj mi....mozda :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 apr 2017, 19:43

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Vidi ovih pojedinih retarda sto iskacu na temi Simin Hana kad joj je "krenulo". Niko nije posta napisao kad su bili dvanaesti. Isto ko sa Slobodom. Uz nju bili kad je bilo para,cim je presusilo necemo na stadion,lopovi. Tuzno vas je gledati kako se koprcate i hvatate za azmirove testise gdje ih god on izvali. Izdresirao vas je da je nemate navijacki identitet nikako mada ga nikad niste ni imali. Sta vi znate sta je to. Cast probisvjetu frantu onom decku ultratzz i jos nekoliko njih
Držite se Mušijinih mošnji.Dok je ovih predizbornih lafina, napredovat ćete ,a onda će mehanizacija nestati sa gradlišta.MUKLA TIŠINA.
DA JE VAMA HUSIĆ ILI NEKO POPUT NJEGA.ETO PAMTIŠ POKOJNOG MUSU.ON JE DAVAO ŠAKOM I KAPOM ALI PARE OD ALUM.KOMB.E SAD
.ZAMISLI KAD ČOVJEK DAJE SVOJE PARE A IMA "JOLINO" SRCE ,ZA LJUDE, ZA FUDBAL.
ALI NEMOJ MISLITI DA VAM NEĆE BACITI NA SERGIJU,HOĆE, TAKAV JE HUSIĆ AZMIR.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 17 apr 2017, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 17 apr 2017, 19:45

solinas je napisao/la: Ma pustice vas cika sisonja da ne ispadnete u trecu,vjeruj mi....mozda :urnebes:
Neće... :shhh: :urnebes: :rol: :rol:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 apr 2017, 19:48

Ovu prepisku treba prebaciti na temu Veleža ili prve lige. Nema smisla da ovdje pišemo

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 apr 2017, 20:01

emil02in je napisao/la:Koliko vas dolazibu subotu na utakmicu?
NEMOJ REĆI DA SE NEĆE POKRENUTI JEDNA GRUPICA,POLAKO.SAD NAM DOLAZE NAŠI I VAŠI MOSTARSKI DUŠMANI-ŠKUTORI , VALJA IH DOČEKATI KAKO " DOLIKUJE".
Ja volim FK Tuzla City

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 17 apr 2017, 20:06

zomir je napisao/la:Daj pastrmka nemoj vise citaju ovaj forum i djeca :urnebes: Ala si ih ubo tamo gdje boli gledaj al se okupise da brane cast ameru :crazy:
Ko prstom u vnoGo!!
DRŽAVA TUZLA!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 apr 2017, 20:36

BAŠIĆ: Husić je fenomen, a igrači plaće dobijaju prijevremeno

Pod komandnom palicom Nermina Bašića Sloga iz Simin Hana igra kao preporođena. Kada je ovaj travnički stručnjak stizao u predgrađe Tuzle, Slogin prvoligaški status bio je ugrožen. Sada iz ove perspektive, Sloga je nakon sedam proljetnih kola najuspješnija ekipa u Prvoj ligi te je klub uplovio u mirnije vode na tabeli. Sloga je peta na tabeli sa 34 osvojena boda i ima samo četiri boda manje od lidera. Bašić smatra kako zasluge za buđenje Sloge ima rukovodstvo kluba, koje je u januarskom prijelaznom roku dovelo dosta kvalitetnih pojačanja.

“Klub je doveo nekoliko provjerenih igrača, pojačane su neke deficitarne pozicije i napravaljena je zdrava konkurencija unutar svih pozicija. Pažljivo sam na početku analizirao sve u i oko kluba prilagodio sam rad trenutačnim kvalitetima igračkog kadra i uslovima. Napravili smo igru koja očigledno odgovara timu. Od prvog dana smo radili na timbildingu tima, pravili smo pobjedničku i radnu atmosferu .Najbitnije je da imamo vrhunske uslove za rad, pripreme smo obavili u Međugorju. Plaće igrači dobijaju i ranije nego što treba, to sve uveliko olakšava rad kada imate zadovoljnu grupu momaka. Oni to vraćaju na najbolji način. Spremni su svaku utakmicu, na rat, i to me raduje”, rekao je na samom početku razgovora Nermin Bašić, koji se potom osvrnuo i na pobjedu protiv GOŠK-a minulog vikenda.

“Protiv GOŠK-a smo odigrali najbolju utakmicu u drugom dijelu sezone. Nadigrali smo ih u svim elementima igre i da je rezultat bio veći ne bi bilo nezasluženo. Ima raznih komentara i mišljenja, jer u Bosni će vam sve oprostiti osim uspjeha. Mi smo stavili sve utakmice „kompletne“ na naš Youtube kanal kako bi ljudi vidjeli svojim očima zašto smo upravo mi nakon sedam odigranih utakmica najbolja ekipa u drugom dijelu sezone. Mislim da je to najtransparentniji mogući način.”

U narednom kolu Sloga će gostovati u Vrapčićima kod Veleža, a “Rođenim” je imperativ pobjeda s obzirom da se bore za goli prvoligaški život.

“Lično imam veliko mišljenje o Veležu te trenutno rade sjajne stvari. Bit će ovo možda naša najteža utakmica u sezoni. Veležu gori pod nogama, a sa druge strane mi smo rasterećeni i dolazimo da se nadigravamo, pa neka na kraju bolji pobijedi”, spušta lopticu Nermin Bašić.

Ako gledate tabelu Prve lige FBiH, pomislit ćete da Sloga ima velike šanse da kreira veliku senzaciju i uđe u premijerligašku elitu. No, Bašić priznaje da se o tome trenutno ne razmišlja.

“Mislim da nije realno da pričamo o ulasku u Premijer ligu. Mi smo do sada imali najteži raspored i nastavlja se još teži. Želim da moja ekipa nastavi kontinuitet dobre igre, da se poboljšavamo stalno. Naravno da želimo što bolji plasman, a vidjet ćemo na kraju šta će to biti”.

Ovaj stručnjak podijelio je svoje impresije iz Simin Hana, gdje je kako kaže, jako dobro prihvaćen.

“Živim u Tuzli i jako mi je lijepo. Drago mi je što sam došao u Simin Han. Stanovnici ovog mjesta su većinom izbjeglice iz Podrinja i drago mi je da sam ih upoznao te da mogu raditi sa njima. Ljudi su prošli pakao u životu, izgradili su se opet i žive opet sa osmijehom. Dobio sam jednu lekciju u životu i zaista mi je drago što sam ovdje. Prihvaćen sam na korektan način i nastojim to uzvratiti”, oduševljen je Bašić.

Za kraj Bašić je govorio i o Azmiru Husiću, prvom čovjeku Sloge iz Simin Hana, koji je pažnju bosanskohercegovačke sportske javnosti skrenuo na sebe kao predsjednik tuzlanske Slobode.

“Jako teško mi je ukratko opisati predsjednika. Ne viđamo se često jer ima obaveza u svom privatnom biznisu. Nama ništa ne fali, nemam pritiska i dobro se slažemo. Dajem sve od sebe da opravdam povjerenje ljudi u klubu. Azmir je fenomen zbog toga šta je sve prošao i šta je napravio u svom životu. Čovjek je iz naroda! On snove pretvara u djela. Nevjerovatna energija zrači iz njega .Nisam u životu vidio da igrači kada vide predsjednika kao da su vidjeli Tita. Veliki je autoritet. Drago mi je što sam ga upoznao. Ovakvi ljudu trebaju voditi državu. Investira u svoju državu i veliki je humanitarac”, zaključio je Nermin Bašić.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 17 apr 2017, 20:47

solinas je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:Bravo Krleza. Nastavi prijavljivat tudje postove ne bil ih ko obrisao, međede iskompleksirani.
To te ne cini manjim retardom neg sto jesi
Medonja,ja te yebem,a ti samo vristi,jos jos,si cuo :shh: :rol:
ps.
Nisam bogami ja prijavio,yebo te forum,opusti se,koji kur.ac :wtf: :rol:
To nisi ti, to tvoja retardacija iz tebe zbori :rol:

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 17 apr 2017, 20:47

Hebo li vas SIMIN HAN sve po redu :puke: :puke: Fina će biti Premijer liga Dobuj,simin han,krupa,jajce :clap: :clap: :clap:

dzelllo
Kontakt:

Post Postao/la dzelllo » 17 apr 2017, 21:19

Azmire sotono,gotovo je gotovo
lezVe do bagro

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 17 apr 2017, 21:51

sviunapad1010 je napisao/la:
U čemu je razlika između bageriste i kamiondžije?
Hasić semsudin nije bagerista, čovjek je predsjednik firme hercegovina lijek. Prvo se edukuj pa pricat sa mnom ili me preskoči ako ces bubat gluposti :wave:
Sisoyebeeeee, kamindzijo, da li si spreman :tralala:
Solinas, sloboda 72, taksista romske klijentele dolaze, pazimo se :urnebes: :urnebes:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 apr 2017, 21:55

De malo ljudi budite civilizovani. Svake godine bez obzira ko igrao u ovoj Federalnoj pocne sam se bi skakati u stomak, a na zimu i ljeto kad treba nesto konstruktivno uraditi 12-13 od 16 ekipa se raspada i onda sastavi ekipu 10 dana prije utakmice. Kasnije kukaju i pisu saopstenja.

Sada na zimu samo aktivno Velez i Sloga radili nesto. I onda se pojavi par ekipa koje su vjecno u ovoj ligi te pocnu da pisu saopstenja, valjda smatraju da samo oni mogu u ovoj ligi namjestati utakmice, s obzirom da im svake godine treba 3-4-5 bodova ali nikada ne ostvare promociju. ;) ;)

Bas ista stvar bila u slucaju Jedinstva i Slobode, na jesen Jedinstvo ima novac, ima odlicnog trenera, ima igrace i sve odlicno. Ali onda dolazi zima i Jedinstvo tjera trenera, dovodi kao najvece pojacanje Jaranovica i u 4-5 utakmica bas kao i Bosna pokazuje da nema igre. Dolazi u Tuzlu i regularno gubi i onda nakon toga normalno sve namjesteno. A da me ne napadne neko ja bih svim srcem volio da je Jedinstvo u PL, ali je npr smijesno govoriti da Sloga udje u utakmice koje su namjestene i pobjedi, da je tako sto onda dovode 10 igraca odlicnih za ove lige na zimu? Ne mozes ti ni dobiti utakmice ako nemas kvaliteta. Uvijek udje jedna od 3 najbolje ekipe i igracki ali i koja zna podmazat, to je kombinacija na koju se ulazi i to je to. A ove godine bi neke ekipe u PL, da nemaju ni igrace ali i da ne podmazu. Sloboda, Mladost, Metalleghe svi su imali dobre ekipe i vjerovatno najbolje u ligama tih godina kada su ulazili, a dokaz za to su i igre u Premijer Ligi. :kafa:

Naredne sezone ce Velez biti dobar, imaju trenera, imati ce igrace, imati ce organizaciju i navijace i sve elemente i poceti ce pobjedjivati i grabiti prema PL, a onda ce se u jednom trenutku kao i svake godine pojaviti odredjene ekipe, tj ljudi koji se kriju iza ekipa da pokusaju pokupiti kajmak. Likovi koji ce napraviti opsti ciganluk za 10 hiljada na svom racunu. Velez ce dobiti nekada penal, ekipa protiv njih ce dobiti crveni i odmah ce se takvi pojaviti da pokusaju mahnut sta sa strane i natjerati ekipe na pritisak i prodaju bodova.
Jedan dan te u saopstenjima pljuju samo da bi im dosao sa koferom novca na vrata, a kada im doneses novac usute se ;)

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 apr 2017, 22:12

Prvo ne zna se ko je vlasnik Mušija ili Šemso jer je 50-50. Ko kome muda zakreće ne znam pošto prvi igra PL a vi drugu vjerovatno Šemso zakreće. Ako nije bagerista onda vozi traktor meni izgleda tako kao da vozi šta ćeš.
Malo pročitaj postove od prije moje tu na vašoj temi, ali brato počeli ste sr.at po glavi svima. I smoriste pričom vi jedini pošteni, pa vi bi svrs.avali da se borite za ulazak u PL kakvim god načinom. Ne provociram ja samo kažem činjenice prvi put kad vam ne bude godilo prestat ce gradski maniri i to iza ograde itd... Pustite se šuplje lafine uživajte i pustite druge na miru to su maniri. Ali razumljivo teško je biti navijač Veleža u drugoj ligi ne zaslužuje to Velež. Golem je Velež da se ovoliko ložite na Simin Han. Toliko ste se naložili kao da dolazi Barca u Mostar jbt, trebat će vam na ulazu po 2 aspirina za gledaoce 40+, 1 plavix za 50+, a za 60+ ovo dvoje plus nitroglicerin. Opustite se bola dobićete ostat ćete u ligi. Pijte kafu u čaršiji relaksirajte se i uživajte. Šta ste se uhvatili drugih posebno Pastrmka i Babatunde. Relax lijepo je u Mostaru vazda bilo

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 apr 2017, 23:21

Al kad ova dva retarda iz vrapcica pocnu sa teme SLOGA tjerat raju i govorit im da ne pisu ovdje :urnebes: :rol: ....Samo cekam kad Ce i ovdje nabacit slike onog cobana kako kosi travu sa slamnatim sesirom il kad silazi sa traktora :urnebes: :rol: .... tacno im je treca liga MJERA....Ovo Ce Vjerojatno na sabanluk dobit za vikend al Ce ih Sisioje kandjijat dogodine tako jako da Ce im predsjednik i traktor i kosilicu morat prodat.... Tablete Ce se gratis dijelit na ulazu :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 17 apr 2017, 23:37

staragarda je napisao/la:Tablete Ce se gratis dijelit na ulazu :urnebes:
Ima se može se :lol:

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 17 apr 2017, 23:51

staragarda je napisao/la:Al kad ova dva retarda iz vrapcica pocnu sa teme SLOGA tjerat raju i govorit im da ne pisu ovdje :urnebes: :rol: ....Samo cekam kad Ce i ovdje nabacit slike onog cobana kako kosi travu sa slamnatim sesirom il kad silazi sa traktora :urnebes: :rol: .... tacno im je treca liga MJERA....Ovo Ce Vjerojatno na sabanluk dobit za vikend al Ce ih Sisioje kandjijat dogodine tako jako da Ce im predsjednik i traktor i kosilicu morat prodat.... Tablete Ce se gratis dijelit na ulazu :urnebes:
Levat tjeramo vas koji navijate za slobodu i diskutujemo sa deckom sa nickom @slogas. Njega sam citirao dok se drugi nisu javili. Ne znam u cemu je problem da vas pucaju takvi kompleksi od Veleza da vas je nekoliko primorano pisati ovdje a niste isti rang. Sta sada mogu ja srat po temi zrinjskog jer su iz mog grada. Ne zelim imam navijacki identitet i nisam iskompleksiran. Niti citam te teme. Nema nikakvog straha od Sloge ni sada ni iduce godine samo neka bude posteno pa ko dobije. Sta vise dobra bi bila nasa pobjeda u subotu,da Sloga dobije svih 7 do kraja i da Čelik ostane :) Sto se tice tih naziva za Hasica :lol: :lol: sta ima hadzija :rol: Moj zadnji post na ovu temu. Zalibo me racku samo sam jutros odgovorio onom slogasu na kulturan nacin. Zabavite se svojim klubom i ugledajte se na ostale forumase sa slobodine teme. Oni su cast Slobode i radi njih imam postovanje da ne koristim vece uvrede a imam ih u nogavici pidzame kad se ustanem popisat u 3 ujutro. Vas par ste samo odbaceni iskompleksirani **** i nebitni :wave:
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

Babatunde
Kontakt:

Post Postao/la Babatunde » 17 apr 2017, 23:59

NeretvanskaPastrmka je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Al kad ova dva retarda iz vrapcica pocnu sa teme SLOGA tjerat raju i govorit im da ne pisu ovdje :urnebes: :rol: ....Samo cekam kad Ce i ovdje nabacit slike onog cobana kako kosi travu sa slamnatim sesirom il kad silazi sa traktora :urnebes: :rol: .... tacno im je treca liga MJERA....Ovo Ce Vjerojatno na sabanluk dobit za vikend al Ce ih Sisioje kandjijat dogodine tako jako da Ce im predsjednik i traktor i kosilicu morat prodat.... Tablete Ce se gratis dijelit na ulazu :urnebes:
Levat tjeramo vas koji navijate za slobodu i diskutujemo sa deckom sa nickom @slogas. Njega sam citirao dok se drugi nisu javili. Ne znam u cemu je problem da vas pucaju takvi kompleksi od Veleza da vas je nekoliko primorano pisati ovdje a niste isti rang. Sta sada mogu ja srat po temi zrinjskog jer su iz mog grada. Ne zelim imam navijacki identitet i nisam iskompleksiran. Niti citam te teme. Nema nikakvog straha od Sloge ni sada ni iduce godine samo neka bude posteno pa ko dobije. Sta vise dobra bi bila nasa pobjeda u subotu,da Sloga dobije svih 7 do kraja i da Čelik ostane :) Sto se tice tih naziva za Hasica :lol: :lol: sta ima hadzija :rol: Moj zadnji post na ovu temu. Zalibo me racku samo sam jutros odgovorio onom slogasu na kulturan nacin. Zabavite se svojim klubom i ugledajte se na ostale forumase sa slobodine teme. Oni su cast Slobode i radi njih imam postovanje da ne koristim vece uvrede a imam ih u nogavici pidzame kad se ustanem popisat u 3 ujutro. Vas par ste samo odbaceni iskompleksirani **** i nebitni :wave:
Ma stipu ih brato, ne može se na normalan način diskutovat, postavio pitanje da li fukare dolaze oni shvatili kao provokaciju ccc. Jbt, mora se podržat vrhovni vođa, nikad prežaljeni sisoje, ljudi prije spavanja gledaju snimak njegovog govora a onda ga u snu bacaju :urnebes: :urnebes: Ovo je isto ko kad bi mi na temi Lokomotive ili ne znam koga pisali i svađali se sa ljudima, neviđena glupost od strane tuzlaka, ali ništa neočekivano kad im je idol "JOGE POĆERAJ" :lol: :lol:
Slogas tobra, Vidimo se u subotu, nadam se dobroj tekmi, nek bolji pobjedi :wave:
Samo igraj ti i ne predaj se, pjesmom cu te bodriti...
FORZA VELEŽ!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 2 gosta.