Misliim da Medunjanin ne moze vise nista dati. Tino Sven prvi izbor.TheChief je napisao/la:Ukoliko izademo sa ovim sastavom mislim da nece biti problema da uzmemo 6 bodova
Begovic
Vrsajevic - Vranjes - Memisevic - Nastic
Hajrovic - Prcic - Medunjanin - Lulic
Ibisevic - Prevljak
BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Armenija & BiH - Grčka (23. & 26.3.2018.)
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
A sa klupe kao zapete puške vrebaju Anelka Hadžić, Armin Ara Hodžić i Mato JajaloGefufna je napisao/la:Misliim da Medunjanin ne moze vise nista dati. Tino Sven prvi izbor.TheChief je napisao/la:Ukoliko izademo sa ovim sastavom mislim da nece biti problema da uzmemo 6 bodova
Begovic
Vrsajevic - Vranjes - Memisevic - Nastic
Hajrovic - Prcic - Medunjanin - Lulic
Ibisevic - Prevljak
Kakvu statistiku ima ovaj napadač Armenije što godinama igra u Luksemburgu, skoro kao Koljić

Mene brine Yura Movsisyan, trenutno igra za Currently without club, najbolji golgeter kod njih
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Teško je vjerovati kad se sjetim ali Jajalo jeste igrao onu protiv Grčke u AtiniRauber33 je napisao/la: A sa klupe kao zapete puške vrebaju Anelka Hadžić, Armin Ara Hodžić i Mato Jajalo
Begovic, Hajrovic i Memisevic su morali biti na spisku.
Za Begovica i Memisevica jos i razumijem, ali nije mi jasno kako Hajrovica nije mogao naci u Zagrebu?
Za Begovica i Memisevica jos i razumijem, ali nije mi jasno kako Hajrovica nije mogao naci u Zagrebu?
Zato i jesu u problemima. Menedzerska posla.Osim13 je napisao/la:Mene brine Yura Movsisyan, trenutno igra za Currently without club, najbolji golgeter kod njih
- Bazinga12345
- Kontakt:
Jer je povrijeđen?DrFilgud je napisao/la:Begovic, Hajrovic i Memisevic su morali biti na spisku.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Trebao je sve trojicu pozvati. Imamo samo tri stopera, znamo svi Erminovo stanje.DrFilgud je napisao/la:Begovic, Hajrovic i Memisevic su morali biti na spisku.
Prosinecki kad ga pitaju za ove igrace, treba da kaze mene je savez izabrao da JA vodim tim i za mene ovi igraci zasluzuju poziv.
On odgovara za poraz i to je to, gotova prica.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Gefufna je napisao/la:Graphic&Design odjeli saveza se zale da je Prosinecki pozvao previse veznih.
Gospodo iz saveza, zar je ovo teško?Goalgetter je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()

Daleko od idealnog, ali nemam vremena za nešto posebno
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
kakve su ovo karikature, vidi im gloova
bolji onaj njihov spisak, samo ga malo poravnati treba
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Postujem ja to ,ali pokazuje isuvise tvrdoglavosti i nelogicnosti.soko je napisao/la:Trebao je sve trojicu pozvati. Imamo samo tri stopera, znamo svi Erminovo stanje.DrFilgud je napisao/la:Begovic, Hajrovic i Memisevic su morali biti na spisku.
Prosinecki kad ga pitaju za ove igrace, treba da kaze mene je savez izabrao da JA vodim tim i za mene ovi igraci zasluzuju poziv.
On odgovara za poraz i to je to, gotova prica.
Ok kada umjesto Vrancica pozove Prcica, Gojaka umjesto Nastica pozove Civica...to je trenerski izbor.
Nelogicno je da na spisku nema Memisevica, koji igra u zivotnoj formi i treba nam. O Begovicu je dosta vec receno, Hajrovic je trebao dobiti poziv, pa ako se oporavi.
Kod ovih igraca se vidi da je Prosinecki zadrt, a to nije dobro.
Tvrdo mudo hrvatsko žuto
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nisam ja kriv sto su slikani ispred carsafa i sto se jedan iskrivio ko upitnik, drugi se savio, treci jedva uspravioharden je napisao/la:kakve su ovo karikature, vidi im gloova
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Gluho bilo kao da nemaju ruku

Pitanje za 1 000 000 kuna:
Da li ste spremni navijati da reprezentacija ostvari nepovoljne rezultate u ove dvije utakmice samo da bi kasnije mogli pričati "znao sam ja da će se nepozivanje Begovića i Hajrovića Robertu razbiti od glavu.." ?
Da li ste spremni navijati da reprezentacija ostvari nepovoljne rezultate u ove dvije utakmice samo da bi kasnije mogli pričati "znao sam ja da će se nepozivanje Begovića i Hajrovića Robertu razbiti od glavu.." ?
Rekosam tiija Robert da zoveš Barbareza e fike ti muta sad jacoelho41 je napisao/la:Pitanje za 1 000 000 kuna:
dok brazzo sjedi na klupi bayerna mi zapošljavamo neke ljude bez iskustva poput roberta kojem će se ovo obiti o glavuOsim13 je napisao/la:Rekosam tiija Robert da zoveš Barbareza e fike ti muta sad jacoelho41 je napisao/la:Pitanje za 1 000 000 kuna:
- Goalgetter
- Kontakt:
Memisevic je pozvan.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAGarfia, emir79, General505, Google Adsense [Bot] i 47 gostiju.