RK Sloga Doboj
Re: RK Sloga Doboj
Konjičanin - Konjičani ,Delegat -Pero Marić
Moje mišljenje !
Moje mišljenje !
DOBOJ SPREMAN ZA TITULU
DOBOJ – Sloga i Borac, u direktnom susretu, sutra od 20 časova odlučuju koja će se od ove dvije ekipe okititi prvom titulom šampiona BIH.
- Neka pobijedi bolji, a lično smatram da smo mi zaslužili da budemo nagrađeni za sav trud i napor koji smo uložili ove sezone. Nadam se da ćemo po zavšetku meča teren napustiti sa osmijehom na licu, - rekao je na pres konferenciji trener Sloge Aleksandar Dugić.
Slično razmišljaju i sami igrači, koji zrače umjerenim optimizmom.
- Mi smo zacrtani cilj ostvarili još prije tri kola, a sve ostalo je plus na naš tim. U meču sezone nemamo šta izgubiti, a možemo mnogo toga dobiti. Doboj, kao istinski rukometni grad, je zaslužio titulu prvaka BIH, - ističe reprezentativac BIH i organizator Slogine igre Tarik Međić.
- Odigraćemo pravu mušku utakmicu i ne krijemo da želimo prvu titulu prvaka BIH. Čestitaćemo Borcu na pobjedi ako on bude bolji, a to isto očekujemo i od Banjalučana ako rezultat bude u našu korist, - precizirao je pivot Sloge Velibor Manjić.
Kapiten Danko Panić očekuje veliku podršku sa tribina.
- Išli smo korak po korak i stigli do trenutka kada sami odlučujemo o prvaku BIH. Ispostavilo se da je naš optimizam bio realan kada smo nagovještavali borbu za sam vrh. Borcu prepuštamo ulogu favorita, ali mi u utakmicu ulazimo hladne glave sa jasnom željom da se okitimo šampionskom titulom. Navijači će biti naš osmi igrač i iskreno se nadam da ćemo svi zajedno proslaviti osvajanje prvog mjesta, - napominje Slogin kapiten.
Interesovanje za „meč decenije“ je ogromno, ne samo u Doboju, nego i u regionu, zbog ćega će TV RS direktno prenositi utakmicu.
CVIJEĆE ZA NOVINARKE
Po završetku izuzetno posjećene pres konferencije, Panić, Manjić i Međić podijelili su cvijeće i čokolade prisutnim novinarkama, izražavajući im zahvalnost na korektnom izvještavanju sa Sloginih utakmica. I ovaj gest jasno pokazuje sa koliko opuštenosti dobojski rukometaši ulaze u utakmicu koja direktno odlučuje o novom šampionu BIH.
Medijsku halabuku iz Banjaluke oko TV prenosa predsjednik Upravnog odbora Sloge Zoran Blagojević nije htio posebno da komentariše, kratko rekavši da je dogovoren TV prenos utakmice koja u dvorani SŠC u Doboju počinje u 20 sati. Kapacitet dvorane je svega 750 mjesta, a Banjalučanima je podijeljeno 50 ulaznica.
DOBOJ – Sloga i Borac, u direktnom susretu, sutra od 20 časova odlučuju koja će se od ove dvije ekipe okititi prvom titulom šampiona BIH.
- Neka pobijedi bolji, a lično smatram da smo mi zaslužili da budemo nagrađeni za sav trud i napor koji smo uložili ove sezone. Nadam se da ćemo po zavšetku meča teren napustiti sa osmijehom na licu, - rekao je na pres konferenciji trener Sloge Aleksandar Dugić.
Slično razmišljaju i sami igrači, koji zrače umjerenim optimizmom.
- Mi smo zacrtani cilj ostvarili još prije tri kola, a sve ostalo je plus na naš tim. U meču sezone nemamo šta izgubiti, a možemo mnogo toga dobiti. Doboj, kao istinski rukometni grad, je zaslužio titulu prvaka BIH, - ističe reprezentativac BIH i organizator Slogine igre Tarik Međić.
- Odigraćemo pravu mušku utakmicu i ne krijemo da želimo prvu titulu prvaka BIH. Čestitaćemo Borcu na pobjedi ako on bude bolji, a to isto očekujemo i od Banjalučana ako rezultat bude u našu korist, - precizirao je pivot Sloge Velibor Manjić.
Kapiten Danko Panić očekuje veliku podršku sa tribina.
- Išli smo korak po korak i stigli do trenutka kada sami odlučujemo o prvaku BIH. Ispostavilo se da je naš optimizam bio realan kada smo nagovještavali borbu za sam vrh. Borcu prepuštamo ulogu favorita, ali mi u utakmicu ulazimo hladne glave sa jasnom željom da se okitimo šampionskom titulom. Navijači će biti naš osmi igrač i iskreno se nadam da ćemo svi zajedno proslaviti osvajanje prvog mjesta, - napominje Slogin kapiten.
Interesovanje za „meč decenije“ je ogromno, ne samo u Doboju, nego i u regionu, zbog ćega će TV RS direktno prenositi utakmicu.
CVIJEĆE ZA NOVINARKE
Po završetku izuzetno posjećene pres konferencije, Panić, Manjić i Međić podijelili su cvijeće i čokolade prisutnim novinarkama, izražavajući im zahvalnost na korektnom izvještavanju sa Sloginih utakmica. I ovaj gest jasno pokazuje sa koliko opuštenosti dobojski rukometaši ulaze u utakmicu koja direktno odlučuje o novom šampionu BIH.
Medijsku halabuku iz Banjaluke oko TV prenosa predsjednik Upravnog odbora Sloge Zoran Blagojević nije htio posebno da komentariše, kratko rekavši da je dogovoren TV prenos utakmice koja u dvorani SŠC u Doboju počinje u 20 sati. Kapacitet dvorane je svega 750 mjesta, a Banjalučanima je podijeljeno 50 ulaznica.
19:55 & - ? % " , 10. ? -? - & ':? - - $ пренос
E Dobojlije ne ucjenjuje se RTRS sa 50000 KM. To vam je televizija koja je najvise pomogla TV turniru u njegovim najtezim trenutcima rata, i vi ste sada nasli da ih ucjenjujete. Vec ste tako uradili sa Eurosportom prosle godine za turnir. Zapitajte se ko ce vam raditi prenose ove godine sa turnira ako tako nastavite. Znam da vam je u interesu da sto manje ljudi vidi tu lakrdiju (koji cete vi napraviti u reziji Vojislava Radje )u subotu. Ako osvojite titulu na takav nacin dzaba vam.
Sretno i veselo u subotu,a ovima što potrošiše ili bar obećaše velike novce igračima nek utjeha bude Bosna,jer na takve grane vjerovatno nećete past
E druze ne trosi tastaturu na gluposti i prazne price!!!aaaaa je napisao/la:E Dobojlije ne ucjenjuje se RTRS sa 50000 KM. To vam je televizija koja je najvise pomogla TV turniru u njegovim najtezim trenutcima rata, i vi ste sada nasli da ih ucjenjujete. Vec ste tako uradili sa Eurosportom prosle godine za turnir. Zapitajte se ko ce vam raditi prenose ove godine sa turnira ako tako nastavite. Znam da vam je u interesu da sto manje ljudi vidi tu lakrdiju (koji cete vi napraviti u reziji Vojislava Radje )u subotu. Ako osvojite titulu na takav nacin dzaba vam.

Mi smo svoj cilj ove sezone ispunili, a to je SEHA liga... U ovu utakmicu se ulazi bez prevelikog pritiska, ako se sta uradi dobro i jest!!!
Zadnja izmjena: po'marke, dana/u 25 maj 2012, 17:16, ukupno mijenjano 1 put.
Gledajući i jedne i druge u Goraždu Sloga ima jaču i perspektivniju ekipu i mislim da je u prednosti.MIslim da bi bolje predstavljala BiH u ligi šampiona.
Jesi ti neki Stand Up komičar???kaca je napisao/la:Gledajući i jedne i druge u Goraždu Sloga ima jaču i perspektivniju ekipu i mislim da je u prednosti.MIslim da bi bolje predstavljala BiH u ligi šampiona.
Na tvoju žalost nisam nego realno gledam situaciju to što te je zabolilo tvoj problem.goranBL je napisao/la:Jesi ti neki Stand Up komičar???kaca je napisao/la:Gledajući i jedne i druge u Goraždu Sloga ima jaču i perspektivniju ekipu i mislim da je u prednosti.MIslim da bi bolje predstavljala BiH u ligi šampiona.
Ma kad usporediš ove dvije ekipe...ma ni jedna nije za lige šampiona,ali zato ima prelazni rok...kaca je napisao/la:Na tvoju žalost nisam nego realno gledam situaciju to što te je zabolilo tvoj problem.goranBL je napisao/la:Jesi ti neki Stand Up komičar???kaca je napisao/la:Gledajući i jedne i druge u Goraždu Sloga ima jaču i perspektivniju ekipu i mislim da je u prednosti.MIslim da bi bolje predstavljala BiH u ligi šampiona.
Sloga je dobra ekipa ,gdje možeš izdvojiti par igrača,tu kao prvo su golmani i trenutno najjači par u BiH,Međić,krila -Pavlov i Vražalić i pivot Manjić a ovo sve ostalo mijenjati,a prvo trenera,vidim na utakmicama Rađa sjedi na klupi,vjerovatno mu on počeo pomagati da vodi ekipu pa eto malo i rezultati se poboljšali...O Halilbegović da i ne govorim,tog igrača nikad nisam gotivio,jer gleda samo svoju guzicu,došao u Slogu da ne izgubi na formi i da se ne povrijedi jer je potpisao za neki tamo klub u Mađarskoj...
Borac-organizacijski jaka ekipa , i može komotno organizirati Ligu šampiona,ali igrački ???
Izdvojio bih Đukića(koji odlazi) ,pivot Sabljić,Panić (koji odlazi) ,Karačić je podbacio totalno ni sjena od onog igrača od prošle godine(ali eto i on odlazi) ,Stojanović oj Bože dragi šta bi sa ovog igrača(ma nije džaba iz Španije došao u BiH),golmani u Borca su u totalnom autu,trener dobar ,Obradović solidan ,ali brate teška ekipa,nigdje kontre osim Đukića...
Pa et kad ovako malo sagledam bilo bi bolje da Sloga bude prvak,a i trenutno je jača ekipa,ali ako će se ojačati a znamo da hoće,jer će Rađa dovesti mnogo igrača iz Srbije...Jedino dvorana ???
Večeras bi moglo biti neizvjesno, Borcu fali da se priključi Karačić i Stojanović , a Slogi Halilbegović .
Ovo je moje mišljenje!!!
sretno Dobijlije, navijam za vas večeras, zaslužio je Doboj prvaka
hvala svima na podrsci, i mi se nadamo da doboj veceras slavi titulu!
inace sto se tice dvorane ona pocinje da se pravi u ponedeljak. ovo titula bi slogu popela par stepenica vise sto se tice i organizacije, finansija i uopste stanja u klubu, cijeli grad je uz slogu veceras.
inace sto se tice dvorane ona pocinje da se pravi u ponedeljak. ovo titula bi slogu popela par stepenica vise sto se tice i organizacije, finansija i uopste stanja u klubu, cijeli grad je uz slogu veceras.
- gradacac10
- Kontakt:
Cestitke komsijama!
Čestitke iz Goražda.
Cestitam na tituli.
čestitam vam na osvojenoj tituli
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
cestitke dobojlije na tituli svaka cast sretno u euro utakmicama,jel sada idete direktno u ligu prvaka
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Čestitke svim igračima, stručnom štabu i upravi! - Bravo Dobojlije!
Iako su mnogi sumnjali, Sloga je pokazala kvaliteti i stabilnost ekipe kad je bilo najpotrebnije i iznenadila sve one koji rukomet posmatraju isključivo navijački ostrašćeni.
Sloga je sasvim zasluženo, igrom i odnosom igrača prema utakmicama, suparnicima, (osim jednog kiksa - protiv moje, nažalost uništene i nejake, Bosne!
) osvojila titulu šampiona države Bosne i Hercegovine i nadam se da će uz određene igračke korekcije dostojno nastupiti i u evropskom takmičenju.
Borac je totalno razočarao i nemaju nikakvo opravdanje za ovosezonski neuspjeh (bez ijedne titule!), pogotovo što im je 'raspad' sarajevske (moje) Bosne pružio šansu koju će teško, ponovo, uskoro imati....
Iako su mnogi sumnjali, Sloga je pokazala kvaliteti i stabilnost ekipe kad je bilo najpotrebnije i iznenadila sve one koji rukomet posmatraju isključivo navijački ostrašćeni.
Sloga je sasvim zasluženo, igrom i odnosom igrača prema utakmicama, suparnicima, (osim jednog kiksa - protiv moje, nažalost uništene i nejake, Bosne!

Borac je totalno razočarao i nemaju nikakvo opravdanje za ovosezonski neuspjeh (bez ijedne titule!), pogotovo što im je 'raspad' sarajevske (moje) Bosne pružio šansu koju će teško, ponovo, uskoro imati....
Bosno moja poharana....
hvala svima na cestitkama. sada iz grada, opste ludilo je, ovo se veceras ne moze opisati. hvala igracima, treneru, strucnom stabu, ova noc ce se pamtiti u doboju!
ali kao sto medjic veceras povede BICE SLOGA OPET SAMPION!!!
HVALA TI TARE NAJVISE! VECERAS SI SE BORIO KAO LAV! SLEDECE GODINE IMA DA BUDES KAPITEN!!!

ali kao sto medjic veceras povede BICE SLOGA OPET SAMPION!!!
HVALA TI TARE NAJVISE! VECERAS SI SE BORIO KAO LAV! SLEDECE GODINE IMA DA BUDES KAPITEN!!!

Cestitam na tituli! Odlicna atmosfera sinoc, rukomet se vratio u Doboj!
imperator, prodavac magle
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.