Kenan Pirić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Kenan Pirić
Nadam se da ce poceti protiv Madjara, dosta je bilo mrtvaca na golu.
-
- Kontakt:
Profesore Husaric, kakve su sanse da Pirija starta protiv Mađara?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Bacih pogled da vidim koliko svojim odbranama doprinosi rezultatima svoje ekipe, kad ono Pirija drugi NAJLOSIJI golman lige, ili ti ga drugi koji je primio najviše golova (22 u 11 utakmica).
Zato se Husarin igrač wanderson usutio ovdje...
Kombinacija loše forme i Husare = zasluženo ostati bez poziva.
Zlomislic hem je u boljoj formi hem mladji 4 godine.
Po svim statistikama u top 5 golmana lige.
Proslo kolo u timu kola, u takvoj je formi losoj.
Sam se gusis u svojim glupostima sinko, nije ovo za tebe davno sam ti reko.
Proslo kolo u timu kola, u takvoj je formi losoj.
Sam se gusis u svojim glupostima sinko, nije ovo za tebe davno sam ti reko.
Ma pusti njega.
Piric je u top 2 golmana lige po broju primljeni golova.
Prvi je 24, on 22.
Po toj analogiji najbolji domaći golman lige - Muftic (8 primljenih golova) je 5 godina mladji od 'reprezentativca' Hadzikica (15 primljenih golova).hurem je napisao/la: ↑08 nov 2024, 22:19Bacih pogled da vidim koliko svojim odbranama doprinosi rezultatima svoje ekipe, kad ono Pirija drugi NAJLOSIJI golman lige, ili ti ga drugi koji je primio najviše golova (22 u 11 utakmica).
Kockar ocito ima neke cudne kriterije prilikom poziva?
Samo nemoj o nebitnoj poziciji treceg golmana molim te.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Nemam ništa protiv, nek zove najboljeg iz PLBIH. Spominjao je da nece cesto mijenjati golmane jer zele da budu klapa. Ali ako je zamijenio 2.golmana, znamo zbog kojih razloga. Zasto onda ne i treceg. Pogotovo ako je mladji.bhsport je napisao/la: ↑09 nov 2024, 06:36Po toj analogiji najbolji domaći golman lige - Muftic (8 primljenih golova) je 5 godina mladji od 'reprezentativca' Hadzikica (15 primljenih golova).hurem je napisao/la: ↑08 nov 2024, 22:19Bacih pogled da vidim koliko svojim odbranama doprinosi rezultatima svoje ekipe, kad ono Pirija drugi NAJLOSIJI golman lige, ili ti ga drugi koji je primio najviše golova (22 u 11 utakmica).
Sto se tice Pirica, zezam malo wandu zbog priče u vezi s Unitedom i Juventusom.
A ja lično mislim da je Piric bio i bolji golman od Vasilja. On je izabrao Superligu a Vasilj brani u Bundesligi.
Bundesliga će ga učiniti još boljim golmanom bez imalo sumnje.
Odnosno, Pirija ce da stagnira a Vasilj da napreduje.
Pa naravno Hureme, ti si realan, ali i ovdje vidimo dvostruke arsine pd strane kockarskog maga.hurem je napisao/la: ↑09 nov 2024, 08:21Nemam ništa protiv, nek zove najboljeg iz PLBIH. Spominjao je da nece cesto mijenjati golmane jer zele da budu klapa. Ali ako je zamijenio 2.golmana, znamo zbog kojih razloga. Zasto onda ne i treceg. Pogotovo ako je mladji.bhsport je napisao/la: ↑09 nov 2024, 06:36Po toj analogiji najbolji domaći golman lige - Muftic (8 primljenih golova) je 5 godina mladji od 'reprezentativca' Hadzikica (15 primljenih golova).hurem je napisao/la: ↑08 nov 2024, 22:19Bacih pogled da vidim koliko svojim odbranama doprinosi rezultatima svoje ekipe, kad ono Pirija drugi NAJLOSIJI golman lige, ili ti ga drugi koji je primio najviše golova (22 u 11 utakmica).
Sto se tice Pirica, zezam malo wandu zbog priče u vezi s Unitedom i Juventusom.
A ja lično mislim da je Piric bio i bolji golman od Vasilja. On je izabrao Superligu a Vasilj brani u Bundesligi.
Bundesliga će ga učiniti još boljim golmanom bez imalo sumnje.
Odnosno, Pirija ce da stagnira a Vasilj da napreduje.
Gazenje principa i kaze na presici, nemoj me ljutiti ili nervirati.
Neka je dobio šansu da se razotrkije i tzv patriota.
Kada je 2009 prodao Kodru i Bolica da zastiti Munju, Ilju i Usketa danas to radi samo sa novim nalogodavcima.
Uhljupi i on i Spahic.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
- Kontakt:
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Konkretna odluka Barbareza da ga izbaci iz Reprezentacije dok ne nadje novog menadzera.
Joj kad se pocne pricati o pojedinim igracima kao da su buffon iz najboljih dana.
Ne daj Boze da spadnemo na to da nam Muftic brani na golu i da ocekujemo bodove protiv najjacih reprezentacija. Isto kao sto bih rekao ne daj Boze da nam Hadzikic brani.
Po meni je Zlomislic sasvim korektno branio protiv nizozemske i u dobroj je formi u hrvatskoj i smatram da bi trebao i u narednoj utakmici da ima prednost u odnosu na Vasilja. To je neko moje misljenje, a vidjet cemo sta ce kockar reci.
Najrealisticnije bi bilo da piric bude pozvan kao treci golman, ali obzirom da je to mjesto rezervisano za igraca iz domaceg prvenstva, ocito to nece biti slucaj.
A sad ova pretjerivanja i dizanja u nebesa prosjecne igrace je stvarno bezveze. Piric bi mozda cak i bio bolji od Vasilja, ali isto tako je tesko tek tako prvog golmana skroz izbaciti iz ekipe preko noci. Ja prvi nisam zadovoljan vasiljem, ali da sam selektor zadrzao bih ga u top3.
Ne daj Boze da spadnemo na to da nam Muftic brani na golu i da ocekujemo bodove protiv najjacih reprezentacija. Isto kao sto bih rekao ne daj Boze da nam Hadzikic brani.
Po meni je Zlomislic sasvim korektno branio protiv nizozemske i u dobroj je formi u hrvatskoj i smatram da bi trebao i u narednoj utakmici da ima prednost u odnosu na Vasilja. To je neko moje misljenje, a vidjet cemo sta ce kockar reci.
Najrealisticnije bi bilo da piric bude pozvan kao treci golman, ali obzirom da je to mjesto rezervisano za igraca iz domaceg prvenstva, ocito to nece biti slucaj.
A sad ova pretjerivanja i dizanja u nebesa prosjecne igrace je stvarno bezveze. Piric bi mozda cak i bio bolji od Vasilja, ali isto tako je tesko tek tako prvog golmana skroz izbaciti iz ekipe preko noci. Ja prvi nisam zadovoljan vasiljem, ali da sam selektor zadrzao bih ga u top3.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Ma ovi sto su na bhsupersport su jedini koji su sprdali Husaru tokom proslih godina, nema Husara tu fajde samo sto tu ima 3 neka portala

Pa to govori o tome koliki je Pirić imbecil kad ga ovaj zastupa.
Evo na portalu izašla vijest da je naš Kenan primio samo jednu platu od Antalye. Super ga zastupa naš srebrenički modni mačak, koji je pričao da će ga odvesti u Premier ligu, a na kraju ga odveo u Tursku da se bori za opstanak i gladuje. 

Pirke jest bolji i od Hadžikića i od Muftića, realno naš 3. golman ali dok ne promijeni menadžera može na sopstvenu žalost biti 3. golman samo ovdje na forumu.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Kaze odbio Southampton zbog Turske

Zao mi Pirica, s obzirom kakav ga kloc zastupa...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MoodyReboot
- Kontakt:
Kako reče Husara mongoloidčina, sredio mu platu od milion u Antalyi, a on jednu platu dobio i sad raskinuo ugovor jer ga nisu plaćali. Srebrenički menadžerski mag ga sad vodi u Azerbejdžan, u Neftchi.
Kakav debil je Kenan, to je strašno, da je imao sposobnog menadžera, bar bi duplo bolju karijeru napravio.

Kakav debil je Kenan, to je strašno, da je imao sposobnog menadžera, bar bi duplo bolju karijeru napravio.
Bio danas ispred mene na kasi u Bingu na Sjenjaku. Tanka plata mu, nije potrosio ni ceneraMoodyReboot je napisao/la: ↑04 jul 2025, 20:28Kako reče Husara mongoloidčina, sredio mu platu od milion u Antalyi, a on jednu platu dobio i sad raskinuo ugovor jer ga nisu plaćali. Srebrenički menadžerski mag ga sad vodi u Azerbejdžan, u Neftchi.![]()

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.