Davis Cup
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Davis Cup
Kakve gluposti se mogu pročitati na ovom forumu...
P.S. Zar vama nije čudno što se ovaj iz Lukavice javlja samo nakon pobjeda, a sinoć ga nigdje.
P.S. Zar vama nije čudno što se ovaj iz Lukavice javlja samo nakon pobjeda, a sinoć ga nigdje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
tvoj nivo inteligencije ne moze da svati sta sam htio rec uzivaj u mecu...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- sarajlija89
- Kontakt:
Viktor je dobar igrac al mu u pojednim trenucima nedostaje koncentracije...imao je par odlicnih meceva ove godine...pokazao ja da zna i moze odigrat dobro
ne vjerujem da je Llodra na nivou kao na mastersu u Parizu...
....kao sto znamo kod njega ce sve zavisiti od srevisa...i servis volej igre..ako to bude islo kako treba,blizi je pobjedi
nezz..tesko je prognozirat....blaga prednost za Llodru
ne vjerujem da je Llodra na nivou kao na mastersu u Parizu...
nezz..tesko je prognozirat....blaga prednost za Llodru
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
O mom nivou inteligencije sudi polupismena persona.19TM87 je napisao/la:tvoj nivo inteligencije ne moze da svati sta sam htio rec uzivaj u mecu...
- spielführer_21
- Kontakt:
Čini mi se da nije mislio na tebe, već na @Teodosića...Willy je napisao/la:O mom nivou inteligencije sudi polupismena persona.19TM87 je napisao/la:tvoj nivo inteligencije ne moze da svati sta sam htio rec uzivaj u mecu...![]()
![]()
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Troicki jucer igro dubl i skroz crko, zamislite kako ce crknut u singlu, bolje mu je da je stavio Tipsarevica, Troicki ima slab return i slab passing shot, tako da mislim da Llorda ovo ne moze izgubiti, samo treba raditi ono sto najbolje radi, servis volley...
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Ne znam koliko je ovo pametna odluka Srbije
. Ja bih prije odabr'o Tipsarevica. Mislim da je iskusniji i odmorniji od Lodre koji je juce im'o iscrpljujuci mec. Lodra je bio u fantasticnoj formi na US openu i ako ponovi onakvu igru, bice jako tesko Viktoru. Mnogo zavisi od Viktorovog prvog servisa. Bice neizvjesno, ali radi iskustva malu prednost dajem Lodri.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Sve sam ocekivo, al ovo nisamDevil je napisao/la:Tooo Vik,evo ga breake odmah.
Evo ga jos jedan 4:1 za Vika.EdinTM87 je napisao/la:Sve sam ocekivo, al ovo nisamDevil je napisao/la:Tooo Vik,evo ga breake odmah.
AJDE !!!
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ako nije mislio na mene izvinjavam se.Willy je napisao/la:O mom nivou inteligencije sudi polupismena persona.19TM87 je napisao/la:tvoj nivo inteligencije ne moze da svati sta sam htio rec uzivaj u mecu...![]()
![]()
Sto se izvinjavas, nisi nista slag'oWilly je napisao/la:Ako nije mislio na mene izvinjavam se.Willy je napisao/la:O mom nivou inteligencije sudi polupismena persona.19TM87 je napisao/la:tvoj nivo inteligencije ne moze da svati sta sam htio rec uzivaj u mecu...![]()
![]()
Troicki iznenadjujuce dobro poceo mec.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Troicki ne igra nešto posebno dobro, nego Llodra igra dosta ispod svojih mogućnosti. Svašta će biti do kraja meča.
Llorda brejk.
Viktor poveo 4-2 u drugom setu
Nadam se da ce se ovakav razvoj situacije zadrzati do kraja
Nevjerovatno, na početku drugog seta bilo 2:0 za Francuza, a onda Troicki pravi 3 brejka zaredom i vodi 5:2. Stvari se odlično odvijaju, ali nema radovanja do konačne pobjede.
- legenda reala
- Kontakt:
Žao mi je srba ,ali ja sad počinjem sa gledanjem ovog meča ,i to je preokret i pobijeda Llodre 3:2 ,do sad nisam gledao pa zato i gube francuzi ,ali sad idemo francuzi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- sarajlija89
- Kontakt:
to reci djokovicuWilly je napisao/la:Nevjerovatno, na početku drugog seta bilo 2:0 za Francuza, a onda Troicki pravi 3 brejka zaredom i vodi 5:2. Stvari se odlično odvijaju, ali nema radovanja do konačne pobjede.
Drag mi ovaj troicki jbo mater svo-juuu
jos mi je u sjecanju onaj duel sa nadalom ove sezone...nezz tacno koji masters....jedan od najboljih meceva koji sam gledao...kako je samo igrao...
2-0...mislim da nema povratka francuzima..Llodra los danas pravo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Llodra igra prelose, kad onako igra voleje nije ni cudo sto Viktor stalno pogadja passinge. Il je metar u autu il slab volej koji ce svaki TOP 50 igrac pogoditi. A ni serva ga ne ide.
Veeeeliku prednost ima Viktor, al bas, tesko ce izgubiti ovo.
Veeeeliku prednost ima Viktor, al bas, tesko ce izgubiti ovo.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.