Moderator/ica: GracanicaAA
de bice uskoro.....kad je naprave.....Arsenalisation je napisao/la:jel gotova ta stranica...**** vas patak...za ovo cekanje valjda sam zasluzio bit pocasni clan tamo....
ma amir beny loweArsenalisation je napisao/la:a ko je pravi jbt...odakle si ti...
![]()
sta ti amele ??? amir beny lowe.....sta mislis u vezi tog ???_amel_13_BHf_ je napisao/la:ma amir beny loweArsenalisation je napisao/la:a ko je pravi jbt...odakle si ti...
![]()
ZUMZO pravi.....Arsenalisation je napisao/la:a ko je pravi jbt...odakle si ti...
![]()
ma pita odakle si ti...nezna koj pa mu kazem...Ljumani_Banovici je napisao/la:sta ti amele ??? amir beny lowe.....sta mislis u vezi tog ???_amel_13_BHf_ je napisao/la:ma amir beny loweArsenalisation je napisao/la:a ko je pravi jbt...odakle si ti...
![]()
24.jula u 18:00r_emir je napisao/la:Kad Buducnost igra sa Drinom na Tušnju? nekad pred prvenstvo,ali kad zna li iko
os ti ic u tuzlu..icemo mi stopom...nedaju supci busa :S :S...jesil vidio tipicnog banovicana na ovom stoj kolega postavioLjumani_Banovici je napisao/la:24.jula u 18:00r_emir je napisao/la:Kad Buducnost igra sa Drinom na Tušnju? nekad pred prvenstvo,ali kad zna li iko
takvi kao ti ne trebaju na ovome podforumu....sretnoMartex je napisao/la:Ma Buducnost ispada ove sezone
halo ba nisam govorio da ce Sloboda ispasti i takva sranja kao sto ti govoris ja samo govorim o situaciji u kakvoj JE BILA Sloboda.....Martex je napisao/la:Prvo sto sam se samo salio drugo odabi i ti sa podforuma Sloboda i ne baljezgaj tamo gluposti!
No commentLjumani_Banovici je napisao/la:halo ba nisam govorio da ce Sloboda ispasti i takva sranja kao sto ti govoris ja samo govorim o situaciji u kakvoj JE BILA Sloboda.....Martex je napisao/la:Prvo sto sam se samo salio drugo odabi i ti sa podforuma Sloboda i ne baljezgaj tamo gluposti!
Martex je napisao/la:No commentLjumani_Banovici je napisao/la:halo ba nisam govorio da ce Sloboda ispasti i takva sranja kao sto ti govoris ja samo govorim o situaciji u kakvoj JE BILA Sloboda.....Martex je napisao/la:Prvo sto sam se samo salio drugo odabi i ti sa podforuma Sloboda i ne baljezgaj tamo gluposti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.