Vicko sredio obecana 3 terena ljetos. Covjek od rijeci.
Niko od novinara, da ga to upita
Nikad ne vjeruj narkomanu , to su ljudi sa vise lica. Da takav sjedi na celu saveza sve govori o nasem fudbalu. Idu reflektori uskoro u trebinju treba bit zadovoljan
Gora je raja sto je povjerovala u njegove rijeci,lahko nas i kupiti to je cinjenica,ko i pred svake izbore obecaj sve i svasta i ne sikiraj se.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo je nešto najljepše... **** ti politiku Bosne vise sta nam uradise. Zelim ovu himnu, ovu zastavu....
Onom kriminalnom pacovu Vici je gore vidjeti ovu zastavu i cuti tekst od himne, nego da mu pucas samare citav dan. Posebno zato sto on navodno ima "tim" koji prati sta se pise po forumima
Ovo je nešto najljepše... **** ti politiku Bosne vise sta nam uradise. Zelim ovu himnu, ovu zastavu....
Onom kriminalnom pacovu Vici je gore vidjeti ovu zastavu i cuti tekst od himne, nego da mu pucas samare citav dan. Posebno zato sto on navodno ima "tim" koji prati sta se pise po forumima
E ako prati nek odj-ebe od nas, i nek svi oni, sve tri nacionalnosti odj-eeeebuu u skokovima. Zelimo ravnopravnost svih, a ne iskoristavanje naroda i samo sve kriminal, krađa i neulaganje. Ne volim ni jednu stranku, ni jednu stranu, znaci ebe mi se za tim, hocu da imam gdje zivjeti i raditi u Bosni a ne da cekam pasos i vizu da bjezim odavde. Budala sam bio sto sam mu pruzio sansu eto, budala.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
Drugi covjek UEFE ima dosta posla oko organizacije evropskih takmicenja i kvalifikacija tako da trenutno nema puno vremena da se bavi problemima naseg Saveza. Ali Vico je odgovoran pa ce se sigurno ubrzo posvetiti i problemima bh fudbala.
Vico sad nedozvoljava ni zastavu sa ljiljanima na trbinama,Bože Sačuvaj šta se sve može očekivati od ovog čovjeka,a cilj je jasan - SROZATI RENOME REPREZENTACIJE DO DNA,DOVESTI JE U ŠTO NIŽI ŠEŠIR I UZ SVE TO SE BOGATITI NA NJOJ....
Vico sad nedozvoljava ni zastavu sa ljiljanima na trbinama,Bože Sačuvaj šta se sve može očekivati od ovog čovjeka,a cilj je jasan - SROZATI RENOME REPREZENTACIJE DO DNA,DOVESTI JE U ŠTO NIŽI ŠEŠIR I UZ SVE TO SE BOGATITI NA NJOJ....
I to pred ocima cijele BiH cccc
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Upucujete se u borbu koju ne mozete pobjediti, gosp.. odnosno smradu Zeljkovicu. Ljiljane, BiH, Barbareza i ostale necete nikad moci nadmasiti. Sa svim ovakvim potezima samo uskracujete vrijeme svoje funkcije i nista drugo.
A Petevu se popisham u sred face zbog izjave veceras nakon utakmice kako da je kval. utakmica da bi ovi igraci bili pet puta bolji. Nije niko lud ovdje!
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 05 sep 2021, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.
I to pred ocima cijele BiH cccc
Nažalost....... zato svaku pobjedu treba dobro podržati jer je svaka bitna i za rang listu i za šešir....