Nisi Filipe ,neko ti usao na Profil!!
BiH na Eurobasketu 2022
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- Shategabri
- Kontakt:
Re: Eurobasket 2022
Ma gluposti, realno te pare koje su kao neophodne su sića na šta se sve baca lova.
Al ovo mi je uhodana matrica i klasična kuknjava pred prvenstvo, kao eto nema se, valja uhljebe u KS namiriti.
Koševo Zapad
Samo da ne bude korona krojila petorke (nasu prije svega
), nazalost sve je moguce, ima jos mjesec dana, ko ziv ko mrtav.

Greece announces preliminary roster for Eurobasket – World Cup Qualifiers
Nick Calathes
Kostas Papanikolaou
Kostas Sloukas
Giannis Antetokounmpo
George Papagiannis
Thanasis Antetokounmpo
Dimitris Agravanis
Leonidas Kaselakis
Lefteris Bochorides
Kostas Antetokounmpo
Michalis Lountzis
Tyler Dorsey
Panagiotis Kalaitzakis
Dimitris Moraitis
Nikos Chougkaz
Kostis Gontikas
Giannis Kouzeloglou
Alex Antetokounmpo
Lefteris Mantzoukas
Omiros Netzipoglou
George Tanoulis
Nick Calathes
Kostas Papanikolaou
Kostas Sloukas
Giannis Antetokounmpo
George Papagiannis
Thanasis Antetokounmpo
Dimitris Agravanis
Leonidas Kaselakis
Lefteris Bochorides
Kostas Antetokounmpo
Michalis Lountzis
Tyler Dorsey
Panagiotis Kalaitzakis
Dimitris Moraitis
Nikos Chougkaz
Kostis Gontikas
Giannis Kouzeloglou
Alex Antetokounmpo
Lefteris Mantzoukas
Omiros Netzipoglou
George Tanoulis
-
- Kontakt:
Pa, koliko je ovih Ante brace ...
Samo jedan valja. Ne znam sto su ovi drugi pozvani. Vjerovatno da prave drustvo Giannisu.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Jest opala grcka nema ovdje 5 6 igraca da valjaju zajedno sa amerikancem
Jesi to se uvalio u organizacioni odbor pa dzaba dobio

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ne mogu se oteti dojmu da imamo daleko najlosojeg naturalizovanog od svih konkurenata mene Roberson nicim ne odusevljava mislim da smo puno atrkaktivniji i da mozemo boljeg igraca naci
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Jedva cekam da cujem Džombeta for three... easy basket...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Protivnici Nizozemske
4. august, Slovenija, Celje
5. august, Crna Gora, Celje
7. august, Francuska, Rouen
12. august, Njemačka, Almere
19. august, Litvanija, Vilnius

4. august, Slovenija, Celje
5. august, Crna Gora, Celje
7. august, Francuska, Rouen
12. august, Njemačka, Almere
19. august, Litvanija, Vilnius
Jokic dosao na pripreme, gdje li je nas gazija?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Navodno dolazi sutra.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
https://fb.watch/eGrcMQkAMl/
Halilovic svaki put pokaze koliki je gospodin. Uvijek na sva usta hvali Nurkica i jasno se vidi da je iskren u tome, iako mu je on direktni konkurent za poziciju i minutazu. Uz Kamenog mi je najdrazi lik ove reprezentacije.
Halilovic svaki put pokaze koliki je gospodin. Uvijek na sva usta hvali Nurkica i jasno se vidi da je iskren u tome, iako mu je on direktni konkurent za poziciju i minutazu. Uz Kamenog mi je najdrazi lik ove reprezentacije.
Bret Brielmaier iz Orlanda će biti u stručnom štabu Njemačke, Orlando im želi pokazati kako je najbolje koristiti Wagnera. Treneri Portlanda dolaze na eurobasket da prate Nurkića, i žele kontaktirati sa našim stručnim štabom. Ja ne bi dozvolio da se treneri iz NBA ubacuju u reprezentaciju, ili vrte oko reprezentacije, nisu oni tu da pomognu kako koristiti igrača, već da kontrolišu da ih se ne koristi pretjerano.
Miki i Nurk mogu i zajedno odigrati(4-5 min) a misllim i da hoce...Ghuraba je napisao/la: ↑03 avg 2022, 19:47https://fb.watch/eGrcMQkAMl/
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 04 avg 2022, 09:21, ukupno mijenjano 1 put.
jel Colan dosao,jel se fotografisao i poceo vec pricati o renesansi kosarke u drzavi
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Bas,yebe se njih za Bosnom,gledaju samo da Nurkic sto prije ode iz reprezentacije bez povrede.Nekako mi je neprofesionalno da neka treca strana,u ovom slucaju Portlandov strucni stab,bude blizu reprezentacije dok je EB.Valjda nasi znaju sta radeDrape je napisao/la: ↑03 avg 2022, 20:59Bret Brielmaier iz Orlanda će biti u stručnom štabu Njemačke, Orlando im želi pokazati kako je najbolje koristiti Wagnera. Treneri Portlanda dolaze na eurobasket da prate Nurkića, i žele kontaktirati sa našim stručnim štabom. Ja ne bi dozvolio da se treneri iz NBA ubacuju u reprezentaciju, ili vrte oko reprezentacije, nisu oni tu da pomognu kako koristiti igrača, već da kontrolišu da ih se ne koristi pretjerano.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
slovenci odigrali prvi pripremni mec za holandijom pred praznima tribinama celjske dvorane
no nisu bilz bas prazne, ali nekih 1000 gledaoca, mislim da je kapacitet 7000
digli slovenci cjene ---karte bile 25-35€, a do zadnjeg skrivali da nece igrati prvokategornici, ali lukava raja je to nanjusila, pa jim pokazala srednji prst za te cjene....
utakmica bila bas ono pripremna....
od najboljih slovenaca su igrali hrovat, klemen prepelic(da se vrati u ritam), jaka blazic(k**** ne valja), nikolic(nikad spremniji, koliko je ovaj igrac samo fizicki napredovao - Campara ugledaj se na ovog) te Macura i ovaj bradati centar Dimec... -- ovi su sigurni u kadru za EB
nisu igrali doncic, oba dragica, muric, tobej, cancar
igrali su jos glas, samar, cebasek -- glas i cebasek verovatno u kadru za EB, Samar visi, zavisi od dragica gorana
mladi testirani slovenci B. Prepelic, Scuka, Jurkovic, Ciani -- su odigrali solidno
holandjani su bacali tricu negdje oko 50% do zadnje dionice...
slovenci ubacili prvu tricu u 16tom sutu i drzali egal na poluvremenu...
treca je bila egal, u zadnjohj su slovenci podigli odbranu i defenzivni skok na visi nivo i dobili rutinirano utakmicu
groran dragic je zavrsio obaveze u USA i pojavio se sinoc u dvorani, sto verovatno ukaziva na to, da ce igrati na Eurobasketu
doncic
dragic 1
dragic 2
nikolic
muric
blazic
glas
cebasek
cancar
dimec
macura
tobey
u losoj formi je blazic, cancar nepoznato vraca se posle povrede
dimec napredovao fizicki, okretniji i agilniji, i mislim da je sinoc imao 100% sa slobodnog bacanja, ubacio dva mini floatera a la printezis -- znaci ako moze dimec mora i Kamenjas moci -- mladji, jaci i brzi je.
glas je odigrao solidnu odbranu -- uz to je odlican spot up shooter sa 199cm, i nelos ballhandler...psiha mi je problem, jer stalno ima pogled kao serijski u*b*ica ...nesto ne stima kod njega, jer ga je i obradovio izbacio iz rotacije u drugom djelu sezone, posle dobrih utakmica
najvise mi je zao, da nece biti Samara u 12 igraca, jer je cisti play, a na playu su slovenci dok igra dragic goran najjaci, a nikolic mora igrati, jer vise nego solidan back up za ovu dvojicu
mozda odpadne blazic, ali za to treba imati damu selektor, brat bratu sto trenutacno blazic igra je bezveze
o rupniku necu ni govorit, ali rupnik ce biti sigurno tu negjde kao hype man i najbolji haver doncica
subota opet u celju protiv crne gore
no nisu bilz bas prazne, ali nekih 1000 gledaoca, mislim da je kapacitet 7000
digli slovenci cjene ---karte bile 25-35€, a do zadnjeg skrivali da nece igrati prvokategornici, ali lukava raja je to nanjusila, pa jim pokazala srednji prst za te cjene....
utakmica bila bas ono pripremna....
od najboljih slovenaca su igrali hrovat, klemen prepelic(da se vrati u ritam), jaka blazic(k**** ne valja), nikolic(nikad spremniji, koliko je ovaj igrac samo fizicki napredovao - Campara ugledaj se na ovog) te Macura i ovaj bradati centar Dimec... -- ovi su sigurni u kadru za EB
nisu igrali doncic, oba dragica, muric, tobej, cancar
igrali su jos glas, samar, cebasek -- glas i cebasek verovatno u kadru za EB, Samar visi, zavisi od dragica gorana
mladi testirani slovenci B. Prepelic, Scuka, Jurkovic, Ciani -- su odigrali solidno
holandjani su bacali tricu negdje oko 50% do zadnje dionice...
slovenci ubacili prvu tricu u 16tom sutu i drzali egal na poluvremenu...
treca je bila egal, u zadnjohj su slovenci podigli odbranu i defenzivni skok na visi nivo i dobili rutinirano utakmicu
groran dragic je zavrsio obaveze u USA i pojavio se sinoc u dvorani, sto verovatno ukaziva na to, da ce igrati na Eurobasketu
doncic
dragic 1
dragic 2
nikolic
muric
blazic
glas
cebasek
cancar
dimec
macura
tobey
u losoj formi je blazic, cancar nepoznato vraca se posle povrede
dimec napredovao fizicki, okretniji i agilniji, i mislim da je sinoc imao 100% sa slobodnog bacanja, ubacio dva mini floatera a la printezis -- znaci ako moze dimec mora i Kamenjas moci -- mladji, jaci i brzi je.
glas je odigrao solidnu odbranu -- uz to je odlican spot up shooter sa 199cm, i nelos ballhandler...psiha mi je problem, jer stalno ima pogled kao serijski u*b*ica ...nesto ne stima kod njega, jer ga je i obradovio izbacio iz rotacije u drugom djelu sezone, posle dobrih utakmica
najvise mi je zao, da nece biti Samara u 12 igraca, jer je cisti play, a na playu su slovenci dok igra dragic goran najjaci, a nikolic mora igrati, jer vise nego solidan back up za ovu dvojicu
mozda odpadne blazic, ali za to treba imati damu selektor, brat bratu sto trenutacno blazic igra je bezveze
o rupniku necu ni govorit, ali rupnik ce biti sigurno tu negjde kao hype man i najbolji haver doncica
subota opet u celju protiv crne gore
dobre guzove ima Belma