RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Od kad sam ja govorio da ovaj decko Georgijevic stvarno nije za veleza, ali odmah ljudi me napadnu.....ja stvarno ne znam koliko se treba ovom sterilnom napadacu dati sansi pa covjece ako napadac ne daje golove, ne izvrsava svoju duznost, daj trazi odmah hitno novog napadaca, a ne moliti se Bogu da on proradi nekad 
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
Mostarac45
- Kontakt:
Sta ti je dejo kriv samo dolazis srat ovdje odma jesi li doceko bili smo bolji sa njim prvo pol jer se otvara dribla imo je i sutevaKonzerva je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:18Od kad sam ja govorio da ovaj decko Georgijevic stvarno nije za veleza, ali odmah ljudi me napadnu.....ja stvarno ne znam koliko se treba ovom sterilnom napadacu dati sansi pa covjece ako napadac ne daje golove, ne izvrsava svoju duznost, daj trazi odmah hitno novog napadaca, a ne moliti se Bogu da on proradi nekad![]()
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Vala daleko mu kuca bila od naseg kluba, strasno nas je unaprijedioMostarac45 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:24Sta ti je dejo kriv samo dolazis srat ovdje odma jesi li doceko bili smo bolji sa njim prvo pol jer se otvara dribla imo je i sutevaKonzerva je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:18Od kad sam ja govorio da ovaj decko Georgijevic stvarno nije za veleza, ali odmah ljudi me napadnu.....ja stvarno ne znam koliko se treba ovom sterilnom napadacu dati sansi pa covjece ako napadac ne daje golove, ne izvrsava svoju duznost, daj trazi odmah hitno novog napadaca, a ne moliti se Bogu da on proradi nekad![]()
-
Mostarac45
- Kontakt:
Haj jednu situaciju na vedi da je neko bolje od njega nesto uradio sem zvonica danas koji je nas najbolji igrac bio danasMostarwolf1981 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:27Vala daleko mu kuca bila od naseg kluba, strasno nas je unaprijedioMostarac45 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:24Sta ti je dejo kriv samo dolazis srat ovdje odma jesi li doceko bili smo bolji sa njim prvo pol jer se otvara dribla imo je i sutevaKonzerva je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:18Od kad sam ja govorio da ovaj decko Georgijevic stvarno nije za veleza, ali odmah ljudi me napadnu.....ja stvarno ne znam koliko se treba ovom sterilnom napadacu dati sansi pa covjece ako napadac ne daje golove, ne izvrsava svoju duznost, daj trazi odmah hitno novog napadaca, a ne moliti se Bogu da on proradi nekad![]()
![]()
- OldFashioned
- Kontakt:
Neću ništa govoriti za transfer politiku ove sezone, opet će biti da napadamo upravu, a bilo je samo pitanje vremena kada ćemo spojiti nekoliko poraza jer je Feđa svakako izvlačio i izvlači iz ove ekipe maksimum.
Dalje, ovo pravilo sa u21 igračem nas doslovno koštalo glave!
Momku na običnom zagrijavanju ispadaju dvije skroz lagane (svijeća) lopte, kontam se već u sebi jadni mi, kad tamo...
A nemamo ni sreće, šta samo prilika stvorimo, ali jednostavno nema ko dati gol...
Dalje, ovo pravilo sa u21 igračem nas doslovno koštalo glave!
Momku na običnom zagrijavanju ispadaju dvije skroz lagane (svijeća) lopte, kontam se već u sebi jadni mi, kad tamo...
A nemamo ni sreće, šta samo prilika stvorimo, ali jednostavno nema ko dati gol...
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Druze ja generalno govorim za njega, lik nije za nas klub i gotovo kao i jos nekoliko njih. Danas je bio katastrofa kao i u jos par utakmica, lik jednostavno nije kvalitet i zato kazem daleko mu kuca bila. Ko god ga smatra dobrim igracem i da ga treba istrpit nije dobar, dok on proradi mi samo gubimo bodove.. btw kacavenda nikad vise ne stao medju stative, i bravo za upravu sto su doveli ove igracine, vi pljujte koliko hocete ali sav nekvalitet dolazi na naplatu 
- OldFashioned
- Kontakt:
P.S
I hvala momcima iza gola što će fina svota novca opet u ruke lopova u savezu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
-
Mostarac45
- Kontakt:
Upravu si drug pezbotrebne su im topovski udari, i jos trebaju podiggnut i centralu malo na noge ko nekad sa pjesmaa vcrs su sve one mrtve pjemse pjevali hercegovka loza hasis trava...OldFashioned je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:45P.S
Za nas baš vrijedi ona više sreće drugi put... Btw sasvim očekivan poraz protiv kljusinarske ekipe koja da je sama na terenu nije u stanju četiri pasa svezati... Sloboda nek se zahvali Bogu što nam je u ovom trenutku došla jer će je svaka jača ekipa nabiti sa tri razlike, također nek se zahvale Bogu na Kačavendi... Mi trebamo negdje sadaku krenuti udjeljivati jer nas je baš krenulo...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Inace nemam zamjerke momcima radi svega sto rade, ali druze veceras prvo poluvrijeme 3 pjesme po 15min, nijednom da dignu i centralnu tribinu, i kao slag na tortu bacise golmanu topovski pod noge i kad mislis da je to to oni jos jedan bace 10m od njega..Mostarac45 je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:51Upravu si drug pezbotrebne su im topovski udari, i jos trebaju podiggnut i centralu malo na noge ko nekad sa pjesmaa vcrs su sve one mrtve pjemse pjevali hercegovka loza hasis trava...OldFashioned je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:45P.S
Što niko ne spomene mrtvaca cvijanovića daleko najgori poslije odveć najgorih kačavende osmića i Dejanovića
- OldFashioned
- Kontakt:
Naprotiv, nemam nikakve zamjerke na pjevanje 10-15 min. jedne te iste pjesme, o izboru istih bi se već dalo diskutovati. Međutim kontinuirano svjesno/novčano kažnjavati vlastiti klub je van svake pameti, da ne govorim koliko je opasno onako blizu igrača bacati pa makar se radilo o protivničkom.
Idiotluk teški. Nemamo gdje pare davat nego na njihove maloumne ispade.OldFashioned je napisao/la: ↑15 avg 2021, 23:57Naprotiv, nemam nikakve zamjerke na pjevanje 10-15 min. jedne te iste pjesme, o izboru istih bi se već dalo diskutovati. Međutim kontinuirano svjesno/novčano kažnjavati vlastiti klub je van svake pameti, da ne govorim koliko je opasno onako blizu igrača bacati pa makar se radilo o protivničkom.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Hasic dao ostavku
-
Mostarac45
- Kontakt:
A bjezi tamo
Zvanicno, evo i na FB objavljeno.
FK Velež Mostar
7 m ·
Saopštenje za javnost, Šemsudin Hasić
Ostavka na mjesto predsjednika UO FK Velež
"Dragi prijatelji, sponzori i navijači FK Velež.
Poslije pet godina rada i strpljivog građenja kluba došlo je vrijeme da se oprostim od svih vas i da zauzmem poziciju na mirnijem dijelu tribine, a da posao predsjednika prepustim nekom sa više energije.
Mom Veležu želim poštenu borbu u budućnosti, pa neka završi gdje ga ona odnese."
MUSVDG
I to je to, nema čovjeka koji ovog gospodina može zamijeniti.
7 m ·
Saopštenje za javnost, Šemsudin Hasić
Ostavka na mjesto predsjednika UO FK Velež
"Dragi prijatelji, sponzori i navijači FK Velež.
Poslije pet godina rada i strpljivog građenja kluba došlo je vrijeme da se oprostim od svih vas i da zauzmem poziciju na mirnijem dijelu tribine, a da posao predsjednika prepustim nekom sa više energije.
Mom Veležu želim poštenu borbu u budućnosti, pa neka završi gdje ga ona odnese."
MUSVDG
I to je to, nema čovjeka koji ovog gospodina može zamijeniti.
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Hasic dao ostavku

-
RAdolinaSunca
- Kontakt:
Šemso zašto?! HVALA ti za sve! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.