Jes tebi i bodiju dosadno u zivotu
Survivor 2022
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Survivor 2022
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Haahahah e čuj radi instagrama potrošiti će pare na lijekove i psihologajoker90 je napisao/la: ↑22 apr 2022, 01:12Bukvalno, u onim igricama nikakve prednosti nema Goran sto je jaci i spremniji, kad ti moze doci ona glupa igra sa lopticama i Mina te izbaci, kao kad ih je pobjedila za licni imunitet. Sumeja tek kad zavrsi ovo sve i kad otvori Instagram svoj, potrosit ce pare od survivora na lijekove i psihologa.Bundesliga je napisao/la: ↑22 apr 2022, 00:56Ma preglupa im prica. Dueli su 50-50 uvijek jer su to neke igre s balansom. Jako zeznute, gdje svako moze ispast. Tu sposobnost i ne igra neku ulogu.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hahahaha i onda kad sumeja i ostali posle toga kazu da nece glasati za tog i tog on kaze da to nije klanBenWhite je napisao/la: ↑22 apr 2022, 00:49Kaže Goranu 'Ako ne želiš glasati za Tomislava, ti si u klanu s njim'. Hahahaha dobro neko napisa ovde, njega se porodica odrekla, pametnom dovoljmo.joker90 je napisao/la: ↑22 apr 2022, 00:47Viktor treba tamo i kakvu invalidninu izganjati, lik ko da je nogu izgubio koliko odmara. I jos ima obraza da Goranu prica sta je bit Survivora i koji je format. Jede hranu koju mu ovaj na igrama osvaja, odmara dok ovaj dobija sljive po faci i onda ga nominuje.![]()
Hajdw što su Gorana okrenuli protiv sebe već i Tomislava. Nije frajer glup, ako Goran leti on je sljedeći ako se već neće za cure glasati i za Roka....
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Sve je istina što pričate da su Goran i Tomislav najjači njihovi igrači uz Niku i Nevenu ali ipak je činjenica da su međuljudski odnosi u plemenu puno bitnija stvar od borbi. Meni lično Goran zna izvuči živac svojim pametovanjem a kamo li njima. Namće se kao lider, grupi to ne odgovara i kraj.
Meni Goran nije ništa specijalno ponavljam i osipam se na likove koji pate toliko za liderstvom. Eto pokušao si biti lider i na kraju nahebao jer nije poenta Survivora samo pobjeđivanje u igrama. Lično mislim da feminizam nema nikakve veze sa izglasavanjem Gorana. On jednostavno nije tip Milice, koliko god glupo zvučalo.
Meni Goran nije ništa specijalno ponavljam i osipam se na likove koji pate toliko za liderstvom. Eto pokušao si biti lider i na kraju nahebao jer nije poenta Survivora samo pobjeđivanje u igrama. Lično mislim da feminizam nema nikakve veze sa izglasavanjem Gorana. On jednostavno nije tip Milice, koliko god glupo zvučalo.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Glupo zvuci zato sto jest glupo. Nemoj ziv bio vise 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Ma niđe veze , klasični klan ( ženski ) na čelu sa muškarcemOsmaDolazi je napisao/la: ↑22 apr 2022, 08:58Sve je istina što pričate da su Goran i Tomislav najjači njihovi igrači uz Niku i Nevenu ali ipak je činjenica da su međuljudski odnosi u plemenu puno bitnija stvar od borbi. Meni lično Goran zna izvuči živac svojim pametovanjem a kamo li njima. Namće se kao lider, grupi to ne odgovara i kraj.
Tomislav je vidio koliko je sati i da je on sljedeći , zato ide lagani nemir u modrih
Naravno da Goran nije kao Milica , jer kod crvenih je Stefan lider . Milica je najglasnija , osim kada Mina navija .
Međuljudski odnosi u kojim Roko dobije 0 glasova ?!?! Nemoj me zezati .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Pa sve su to odnosi. Tako se klanovi i prave. Nećeš biti u klanu sa nekim sa kim se ne možeš.bombaysaphire je napisao/la: ↑22 apr 2022, 10:39Ma niđe veze , klasični klan ( ženski ) na čelu sa muškarcemOsmaDolazi je napisao/la: ↑22 apr 2022, 08:58Sve je istina što pričate da su Goran i Tomislav najjači njihovi igrači uz Niku i Nevenu ali ipak je činjenica da su međuljudski odnosi u plemenu puno bitnija stvar od borbi. Meni lično Goran zna izvuči živac svojim pametovanjem a kamo li njima. Namće se kao lider, grupi to ne odgovara i kraj.
Meni Goran nije ništa specijalno ponavljam i osipam se na likove koji pate toliko za liderstvom. Eto pokušao si biti lider i na kraju nahebao jer nije poenta Survivora samo pobjeđivanje u igrama. Lično mislim da feminizam nema nikakve veze sa izglasavanjem Gorana. On jednostavno nije tip Milice, koliko god glupo zvučalo.![]()
Tomislav je vidio koliko je sati i da je on sljedeći , zato ide lagani nemir u modrih![]()
Naravno da Goran nije kao Milica , jer kod crvenih je Stefan lider . Milica je najglasnija , osim kada Mina navija .
Međuljudski odnosi u kojim Roko dobije 0 glasova ?!?! Nemoj me zezati .
Komentari
- muha milanez
- Kontakt:
Finu podršku ima 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- muha milanez
- Kontakt:
Fino je to Goran sinoć obrazložio vezano za Roka. Treba mu osjećaj pripadnosti, prihvaćenosti, lijepa riječ, što su djevojke iskoristike i uradile to što su uradile. Mislim da je to to.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Kakvo ću imati, obrukala se za života.
Nešto si ti to pomiješao, nije ona iz mog kraja.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Da je Sumeja psihicki stabilna osoba, nasmijala bi se na uvrede tamo i obrisala ih. Posto je toksicna femi-kujica, one su psihicki stabilne ko Željine finansije, tako da ide joj raspad.bombaysaphire je napisao/la: ↑22 apr 2022, 07:11Haahahah e čuj radi instagrama potrošiti će pare na lijekove i psihologajoker90 je napisao/la: ↑22 apr 2022, 01:12Bukvalno, u onim igricama nikakve prednosti nema Goran sto je jaci i spremniji, kad ti moze doci ona glupa igra sa lopticama i Mina te izbaci, kao kad ih je pobjedila za licni imunitet. Sumeja tek kad zavrsi ovo sve i kad otvori Instagram svoj, potrosit ce pare od survivora na lijekove i psihologa.Bundesliga je napisao/la: ↑22 apr 2022, 00:56Ma preglupa im prica. Dueli su 50-50 uvijek jer su to neke igre s balansom. Jako zeznute, gdje svako moze ispast. Tu sposobnost i ne igra neku ulogu.![]()
![]()
u kojem vi svijetu živite majko mila
![]()
![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Legenda laze kao i obicno.
Skrndeljke uvijek feministice i mrze muskarce. Pa nismo im mi krivi sto su takve ispale.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson

A vi se nervirajte a ljudi to tamo skuckaju fino ti ces reci to tu to
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ovo je samo pokazatelj da ti za dobru gledanost ne treba yebačina, tuče, prostitutke i moralno dno društva
Zaraza Dela, zaraza...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!