Only je predstavnik Stupcanice ovdjeShategabri je napisao/la: ↑14 jun 2023, 15:53Red je da se i Velež preseli u Federalnu, gledaj štu su ljubomorni Slobodi i Čeliku![]()

Moderator/ica: GracanicaAA
Only je predstavnik Stupcanice ovdjeShategabri je napisao/la: ↑14 jun 2023, 15:53Red je da se i Velež preseli u Federalnu, gledaj štu su ljubomorni Slobodi i Čeliku![]()
A to mu je prvi klubTruhlo je napisao/la: ↑14 jun 2023, 15:54Only je predstavnik Stupcanice ovdjeShategabri je napisao/la: ↑14 jun 2023, 15:53Red je da se i Velež preseli u Federalnu, gledaj štu su ljubomorni Slobodi i Čeliku![]()
![]()
Shategabri je napisao/la: ↑14 jun 2023, 15:55A to mu je prvi klubTruhlo je napisao/la: ↑14 jun 2023, 15:54Only je predstavnik Stupcanice ovdjeShategabri je napisao/la: ↑14 jun 2023, 15:53Red je da se i Velež preseli u Federalnu, gledaj štu su ljubomorni Slobodi i Čeliku![]()
![]()
![]()
kako ne poznajes ligu, pola bivsih premijerligasa je tuBatistutA19 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 15:59Nek smo mi 2 ligu Centar presli i strah me bilo baraza jer zamisli imas 26 pobjeda 3 nerijeseno i 1 poraz i gol.razlika 92:12 i izgoris u barazu e toga me strah bilo ali nasima je vjetar u ledja bila publika .
Bar ljepse ovdje imas se sa kim zezat ovdje a tamo samo onaj momak iz Jelaha piso od svih klubova ,bar sad imaju tuzlaci
I ja mislim Sloboda je favorit br 1 sad kad Azmir dodje odmah onog crnca iz Sarajeva ima da dovede
Ja ligu ne poznajem nikako ali ima nezgodnih gostovanja pogotovo kad budu im dolazili Celik i Sloboda ne toliko zbog kvaliteta nego tradicije i navijaca i ambijenta...SRETNO SVIMA KO BUDE BOLJE NEK UDJE ,vala kad smo igrali po.Seheru,Varesu,Nemili pa posle Maglaj,Breza i slicno mozemo i ovde ,bar smo mi skontali da je ljubav bitna prema klubu a ne liga ..Skontali i dokazali da se radujemo pobjedi nad Klisom ko da smo igrali ligu prvaka .
Javljaj ako budeš na tekmi malo kakvi su. Kakav fudbal budu igrali i jedni i drugi
Imas burke prenos ako mozes gledati. Yt kanal In focus MP
Da je još Iskra tu, stvarno bi bilo respektabilno društvo, barem po imenima.SMR187 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 16:20kako ne poznajes ligu, pola bivsih premijerligasa je tuBatistutA19 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 15:59Nek smo mi 2 ligu Centar presli i strah me bilo baraza jer zamisli imas 26 pobjeda 3 nerijeseno i 1 poraz i gol.razlika 92:12 i izgoris u barazu e toga me strah bilo ali nasima je vjetar u ledja bila publika .
Bar ljepse ovdje imas se sa kim zezat ovdje a tamo samo onaj momak iz Jelaha piso od svih klubova ,bar sad imaju tuzlaci
I ja mislim Sloboda je favorit br 1 sad kad Azmir dodje odmah onog crnca iz Sarajeva ima da dovede
Ja ligu ne poznajem nikako ali ima nezgodnih gostovanja pogotovo kad budu im dolazili Celik i Sloboda ne toliko zbog kvaliteta nego tradicije i navijaca i ambijenta...SRETNO SVIMA KO BUDE BOLJE NEK UDJE ,vala kad smo igrali po.Seheru,Varesu,Nemili pa posle Maglaj,Breza i slicno mozemo i ovde ,bar smo mi skontali da je ljubav bitna prema klubu a ne liga ..Skontali i dokazali da se radujemo pobjedi nad Klisom ko da smo igrali ligu prvaka .![]()
Na nesreću Mostaraca, posljednja utakmica bila je jednako važna njihovom rivalu. Fudbaleri Slobode našli su se među šest klubova koji su izbjegli kaznu oduzimanja bodova, ali su slabim igrama došli u situaciju da mogu ispasti i po jednoj i po drugoj tabeli. Tokom proljetne polusezone došlo je i promjene na klupi: Rade Jovičić je od Faruka Pašića preuzeo funkciju trenera. Crveno-crni su bili skoro otpisani tri kola prije kraja jer su čvrsto držali pretposljednju poziciju na obje tabele. Tada je krenula pobjednička serija: Na Tušnju je najprije savladan Radnički (1:0), da bi potom Rade Tošić donio zlata vrijednu pobjedu na Poljudu (1:0), kojom je Sloboda uhvatila priključak i praktično Hajduka ostavila bez titule. Za opstanak je trebalo savladati Veleža u posljednjem kolu…
ali je sudija iz Klisa u 79. minuti opravdano dosudio još jedan penal za Slobodu. Mili Hadžiabdić je pokušao vratiti loptu Petranoviću. Njegovu namjeru je prozreo Nail Beširević, prekinuo dodavanje, da bi ga golman Veleža nepropisno oborio u gol-šansi. Pošto je strijelac prvog gola Milošević u međuvremenu zamijenjen, odgovornost je preuzeo iskusni Goran Miljanović (1956-2008), prerano preminula legenda Tušnja, i pogodio za vodstvo Slobode (2:1).
Uslijedile su mučne scene u gledalištu, kada je s tribine s navijačima Veleža kamenom pogođen pomoćni sudija Jozo Puškar, što je izazvalo upad “specijalaca” koji nisu imali nimalo milosti prema simpatizerima Rođenih. Kada je sudija Glavina označio kraj, na jednoj strani je vladala radost, na drugoj tuga.
Hoce li Stupcanica raditi sta na stadionu? Negdje sam naletio da ste narucili ogromnu montaznu tribinu i da vam neka domaca firma to radi?
Tribina se privodi kraju. Reflektori jos nisu u planu. Ma iskreno nije PL jos cilj.
Naravno po imenima poznajem ali po kvalitetu ne poznajem ,ipak smo mi pratili 2 ligu centar ali sigurno ima nezgodnih ekipa pogotvo kad im budu dolazili i Sloboda i Čelik jer realno po kvalitetu tu je to sve ,djaba ime i sve ostalo.Nece bit lahko ni ovu ligu proci ,mi ce mo polahko ,rijesavat prvo bitnije stvari a ovdje ako se itvori sansa sto da ne i u PL uci.SMR187 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 16:20kako ne poznajes ligu, pola bivsih premijerligasa je tuBatistutA19 je napisao/la: ↑14 jun 2023, 15:59Nek smo mi 2 ligu Centar presli i strah me bilo baraza jer zamisli imas 26 pobjeda 3 nerijeseno i 1 poraz i gol.razlika 92:12 i izgoris u barazu e toga me strah bilo ali nasima je vjetar u ledja bila publika .
Ja ligu ne poznajem nikako ali ima nezgodnih gostovanja pogotovo kad budu im dolazili Celik i Sloboda ne toliko zbog kvaliteta nego tradicije i navijaca i ambijenta...SRETNO SVIMA KO BUDE BOLJE NEK UDJE ,vala kad smo igrali po.Seheru,Varesu,Nemili pa posle Maglaj,Breza i slicno mozemo i ovde ,bar smo mi skontali da je ljubav bitna prema klubu a ne liga ..Skontali i dokazali da se radujemo pobjedi nad Klisom ko da smo igrali ligu prvaka .![]()
Koliki je planirani kapacitet?NazorUso je napisao/la: ↑14 jun 2023, 19:08Tribina se privodi kraju. Reflektori jos nisu u planu. Ma iskreno nije PL jos cilj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.