Soccermanager
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Soccermanager
Oce li ko da mijenja dobrog CM za Teveza ili de Jonga 

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Ja evo izborio sa Borusijom ekspresan ulazak u 3. diziviju 
Od tamo 17-18 kola sam je vodio sa 19.pozicije je doveo na 2. , a prolazak izborio u zadnjem kolu

Od tamo 17-18 kola sam je vodio sa 19.pozicije je doveo na 2. , a prolazak izborio u zadnjem kolu

- hule_barca
- Kontakt:
koja formationMesut Ozil 10 je napisao/la:Ja evo izborio sa Borusijom ekspresan ulazak u 3. diziviju

Mes Que Un Club
- kumkalesic
- Kontakt:
Sto se tice formacija, ja preferiram 3-5-2 attack...
Donijela mi je mnogo trofeja u ovo godinu dana kako igram
PS. Sto ste napali sa ovim ponudama po mojim igracima iz Patetica
Nemojte džaba, nema nista od prodaje Falcaoa, Arde i ostalog drustva. Pa ljudi tek dosli u Madrid, a vi bi ih odmah selili
Donijela mi je mnogo trofeja u ovo godinu dana kako igram

PS. Sto ste napali sa ovim ponudama po mojim igracima iz Patetica

Nemojte džaba, nema nista od prodaje Falcaoa, Arde i ostalog drustva. Pa ljudi tek dosli u Madrid, a vi bi ih odmah selili

Joint_fc
- hule_barca
- Kontakt:
i ja također koristim 3-5-2, prije sam koristio 4-2-3-1 ali ova prva formacija mi je donijela mnoštvo trofeja i velikih pobjeda 

Mes Que Un Club
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
Special One taktika @hule
Evo slika:
http://img716.imageshack.us/img716/2861 ... c612df.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Farfana , Hulka i Stekelenburga sam doveo prije 2 kola , i fkt mi se isplatilo odmah su dali 2-3 gola
( Stekelenburg nije nikako odigrao xD )
Moj famozni niz 24 utakmice - liga(17W , 5D, 2L) , a kup 2 D :
http://img268.imageshack.us/img268/6541 ... 3f7c10.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta kazete ?
Barcelona manageru de prihvati da odigramo jedna ˝PRIJATELJSKI˝ Classico

Evo slika:
http://img716.imageshack.us/img716/2861 ... c612df.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Farfana , Hulka i Stekelenburga sam doveo prije 2 kola , i fkt mi se isplatilo odmah su dali 2-3 gola

http://img268.imageshack.us/img268/6541 ... 3f7c10.png" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta kazete ?
Barcelona manageru de prihvati da odigramo jedna ˝PRIJATELJSKI˝ Classico

Jaharebianconero je napisao/la:Ko vodi Tottenham? Prodao sam mu Alexa.

FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Ja kad sam počeo imao sam Široki u Diviziji 4 Slavic Balkan League i bio je na dnu ljestvice (ZVIJEZDE: Davor Vugrinec-84, Dalibor Šilić-83 i Santos Wagner Lago-82), a sad je 2. u Diviziji 3 i još sam sa njim igrao finale kupa (ZVIJEZDE: Jeremy Toulalan-92, Diego Godin-90 i Igor Denisov-90) i BATE u Diviziji 2 Central Europe i bio je na sredini ljestvice (ZVIJEZDE: Sergey Krivets-86, Igor Stasevich-86 i Vitali Rodionov-85), a sad je 1. u Diviziji 1 (ZVIJEZDE: Andrei Arshavin-92, Nigel De Jong-92 i Jeremy Toulalan-92). Najveći mi je problem publika, Pecara mi ima kapacitet 10000, ali je prosječna posjeta oko 1500, a Haradsky Stadion ima kapacitet samo 6100 i bez obzira što je stalno ispunjen, financije, kao i sa Širokim, idu prema dole, jer od karata zaradim puno manje nego što trošim na plaće igrača, tako da živim od pametne trgovine igračima, kao i Maminjo 
Igra je super, samo valjalo bi da se novac može ulagati u infrastrukturu.

Igra je super, samo valjalo bi da se novac može ulagati u infrastrukturu.
- hule_barca
- Kontakt:
dobar si, ja sa Barcelonom u spanskom prvenstvu u prve 24 utakmice zabio 95 golova 18 primioMesut Ozil 10 je napisao/la:Special One taktika @hule
Evo slika:
Farfana , Hulka i Stekelenburga sam doveo prije 2 kola , i fkt mi se isplatilo odmah su dali 2-3 gola( Stekelenburg nije nikako odigrao xD )
Sta kazete ?
Barcelona manageru de prihvati da odigramo jedna ˝PRIJATELJSKI˝ Classico![]()

Mes Que Un Club
Dodao sam te sad za frendahule_barca je napisao/la:Slobodni su još Benfica, Lyon, Marseille,i Villarreal iz 1. divizije; dok su iz 2. divizije slobodni: Ajax, Anzhi, Aston Villa, Bayer Leverkusen, CSKA Moskva, Everton, Schalke 04, Twente, Galatasaray, Lazio, Lille, Malaga, Napoli, PSV, Sevilla, Hoffenheim i Udinesemeho-medo je napisao/la: Hule eto add sam te e koji su jos klubovi ostali![]()
i de mi objasnite kako da nadjem tu ss:ba ligu ili ce mene hule ubaciti
![]()
P.S. treba mi se javiti još menadžer Porta @Ted Mosby i menadžer Valencie @Adi_Zepce kojeg ne mogu nikako pronaći da ga dodam u prijatelje, da li ga ko slučajno ima u svojim prijateljima pa da ga tu nađem

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- hule_barca
- Kontakt:
eto ti valencia, samo još da se javi @Ted Mosby za Porto, ili ako neko zna kako mu je nick na SM da ga dodamAdi_Zepce je napisao/la:Dodao sam te sad za frendahule_barca je napisao/la:Slobodni su još Benfica, Lyon, Marseille,i Villarreal iz 1. divizije; dok su iz 2. divizije slobodni: Ajax, Anzhi, Aston Villa, Bayer Leverkusen, CSKA Moskva, Everton, Schalke 04, Twente, Galatasaray, Lazio, Lille, Malaga, Napoli, PSV, Sevilla, Hoffenheim i Udinesemeho-medo je napisao/la: Hule eto add sam te e koji su jos klubovi ostali![]()
i de mi objasnite kako da nadjem tu ss:ba ligu ili ce mene hule ubaciti
![]()
P.S. treba mi se javiti još menadžer Porta @Ted Mosby i menadžer Valencie @Adi_Zepce kojeg ne mogu nikako pronaći da ga dodam u prijatelje, da li ga ko slučajno ima u svojim prijateljima pa da ga tu nađem
Mes Que Un Club
- harebianconero
- Kontakt:
Anelka na prodaji za 15 MIL.
Ima li neko da zeli Drogbu mozda ?? Level 95
Ima li neko da zeli Drogbu mozda ?? Level 95
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- harebianconero
- Kontakt:
John Obi Mikel lvl 91, nije na TL al ponudi pare pa da razmotrimoKeenan.- je napisao/la:Ima li ko na prodaju kvalitenog LB-a/DM-a?

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Fabio Aurelio a što se tiče dm, nudim Shelveya na posudbu kao i Wilsona i Spearinga?Keenan.- je napisao/la:Ima li ko na prodaju kvalitenog LB-a/DM-a?
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Kako se uključiti u tu tvoju ligu?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- hule_barca
- Kontakt:
moraš reći kako ti je nick na SM da te dodam, id prvenstva 66992 da vidiš koji su klubovi slobodni, ako ti se koji svidi reci pa ću ti ga ponuditiTed Mosby je napisao/la:Kako se uključiti u tu tvoju ligu?
Mes Que Un Club
Nadimak je kao i na ovom forumuhule_barca je napisao/la:moraš reći kako ti je nick na SM da te dodam, id prvenstva 66992 da vidiš koji su klubovi slobodni, ako ti se koji svidi reci pa ću ti ga ponuditiTed Mosby je napisao/la:Kako se uključiti u tu tvoju ligu?
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Ima de Jong ali jedino bih ga mijenjao za kvaitetnog CM ili CDKeenan.- je napisao/la:Ima li ko na prodaju kvalitenog LB-a/DM-a?
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- hule_barca
- Kontakt:
tamo imaš ted mosby-a 12, koja si reputacija ili ti mene dodaj hule guardiola 123Ted Mosby je napisao/la:Nadimak je kao i na ovom forumuhule_barca je napisao/la:moraš reći kako ti je nick na SM da te dodam, id prvenstva 66992 da vidiš koji su klubovi slobodni, ako ti se koji svidi reci pa ću ti ga ponuditiTed Mosby je napisao/la:Kako se uključiti u tu tvoju ligu?
Mes Que Un Club
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.